Viata in Japonia (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

fetelor dar ce plimbarete sunteti??? va invidiez intr-un fel , dar ma bucur pt. voi bafta in continuare

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

asta vroiam sa zic si yo...bine ca va puteti plimba...si ca va permite buzunarul.
Yo tot sper ca intr-o zi o sa pot merge prin Europa...asta probabil peste 30 de ani...cand oi iesi la pensie......ca pana atunci,slabe sanse din pacate.
Asa ca fetelor,distrati-va si pentru mine

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

hihihi vai devylla si eu la fel. poate mergem impreuna peste cei 30 de ani asa ca fetelor distrati-va si pt. noi...

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

noi atat ne permitem....si sa stiti ca nu este foarte scump..
in japonia la asobi este mai scump ca inafara japoniei
noi mergem cu (kaisha no ryoko)cred ca asa se scrie
iar biletele sunt foarte ieftine mai ales cand nu e sezon...daca mergem de GW este foare scump insa eu una merg atunci cand se termina yasumiul pt japoneji..mergem in zile obisnuite....
chiar zilele astea am fostla agentie si vazusem pt china excursie de 4 zile doar cu 38.000ieni..mi se are foarte ieftin
sau pana in korea costa 45000de mii ...de persoana
iar pana in okinawa vacanta de 2-3 zile de costa peste 100.000drumul
si +ce mai cheltui ....etc..deci in japonia o excursie este mai scumpa ca an alte tari
bine cele din europa banuiesc ca or fi mai scumpe insa acolo vom merge cand va iesi sotul la pensie ca pana atunci nu ne permitem cu timpul..fiind foarte departe
asa ca nu mai plangeti ca in asia e ieftin

va pup si bafta

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

mda... asa e. dar cum noi muncim in zilele normale... plus ca sotul meu lucreaza la o kaisha ... ca-s in stare sa-l tina si GW si obonul. spre fericirea mea macar alea si zilele cu rosu le are libere asa ca , cand o sa iasa la pensie ( vb. ta) poate vom reusi si noi. sau cand il fac pe fii-meu pilot de avion
sper sa iasa pilot nu terorist

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

la mine sotul lucra in GW si toate zilele cu rosu
....si numai in zile obisnuite ne putem duce si noi ici colo

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickolle spune:

Buna! Ce multe japonici sunteti ! Si ce ma bucur ca e asa! Mai primiti inca una in grup ? Am descoperit acest forum cautand ceva despre Japan pe net si sincer mi s-a parut foarte interesant! Nu prea am experinta cu forumurile asadar daca gresesc ceva pe aici va rog sa ma intelegeti! Multi pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

BUN VENIT,NICKOLLE !!

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna Nickolle!! Sedere placuta si te mai asteptam pe aici . Spune-ne mai multe despre tine.......

Japonici! Ce mai faceti? Cum v-ati petrecut weekendul? Astazi e si la voi la fel de racoare??

D.K.

Mergi la inceput

buna japonici

eu , la o bere si tv.

mamica de terorist

Mergi la inceput