Copilasi din 2002 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
sinzi_ana spune:
Noi azi avem program de voie...mergem mai intai la bilioteca sa vedem cand au program cu copiii (o data pe saptamana un voluntar organizeaza jocuri si le citeste povesti) si apoi mergem la Macdonalds pt ca au in happy meal colectia de masinute din desenul cars (parca asa se numeste??) si vrem sa le strangem!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Noi azi avem program de voie...mergem mai intai la bilioteca sa vedem cand au program cu copiii (o data pe saptamana un voluntar organizeaza jocuri si le citeste povesti) si apoi mergem la Macdonalds pt ca au in happy meal colectia de masinute din desenul cars (parca asa se numeste??) si vrem sa le strangem!!!!
Sinzi, Radusi David
David
Buna fetelor,
Astazi ma pregatesc iara-si de gradi, sper sa nu mai urle asa tare ca saptamana trecuta... nu are incotro de acum o saptamana jumate decat sa stea aoclo ca eu de azi incep scoala de soferi.
Sambata l-am tuns pe Julian chel, ma rog cam la 4 mm... nu va spun ce chin, nu a vrut sa stea deloc,s i m-am gandit eu o data ce incep sa il tund se va calma, GRESIT urla si mai tare sa ma opresc, sa ii las paru in pace... neavand incotro ca deja avea o dara in cap unul il tinea pe Julian si celalalt il tundea, plangea copilul rau de tot, urla tipa, musca, si tunsoarea a iesit ca si off doamne ORIBIL> Prin unele locuri a ramas putin mai mare, sper ca in 1 saptamana sa nu se mai vada asa de rau, daca tot nu se vede bine nici intr-o saptamana voi mai chinui o data piticu.
Eu una nu o sa mai tund copilul asta cu forta, daca nu vrea sa stea la tuns asta e si gata... nu mai vreau sa il pun inca o data prin ce l-am pus si nu mai vreau nici eu sa mai vad inca o data acea reactie a lui. Regret enorm ca l-am tuns si l-am torturat asa.
sinzi la biblioteca este un program pt copii se numeste Pre-school sory time (la noi se tine 2 zile diferite cate o ora, si alte 2 seri diferite cate o ora. si alte 2 zile diferite fata de cele cu povesti cate o ora avem movie time pt pre-school)... si e FREE, spre sa aveti si voi
Masinutele de la McD, sunt si in cutiile de cereale, albastre cu in trigru pe ele parca corn Flaks se numesc.. noi deja avem masina aia maro urata, daca tragi de ea inapoie si ii dai drumu merge singura. Am eu ce am cu copii in McD, nu imi place
Nicoleta, eu zic sa iti faci provizi de apa bune in casa pt mers la baie si pt spalat pe mani, si de baut se poate lua si de la magazin apa imbuteliata... si da, stai acasa cu piticu mai bine.
criss pe Ana scumpa si insanatosire rapida Anei (Julian nu a facut nici o boala a copilariei, dar are toate vaccinurile impuse de statul CA la zi, altfel cum zice si sinzi nu il primea la gradinita)
PS: Curiozitate: Sinzi de ce esti contra vaccinurilor?
HelleneC pe George scump, ce face el acuma in vacanta asta?
cici bine ai revenit printre noi la subiectul cu pici din 2002
Lucia saptamana asta mai merge Liviu la desen?
19.06.2002--- Julia --- Adela La Multi Ani Julia, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata presarata cu bucuri, fericire si noroc
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
sinzi_ana spune:
Si aici sunt programe la biblioteca...Toddler Time (18-36luni) si Stroy Time (3-5 ani) si cred ca o sa il duc la amandoua!!! De abia astept...am luat si revista Parenting (cred ca o aveti si voi Gabb) si de acolo poti sa iti alegi ce vrei sa faci cu copilul fun!!!
Gabb, noi am patit-o urat la vaccinul VPO de la un an (in Ro, vaccinul antipolio se face cu un virus viu si atenuat...si copilul poate sa faca polio de la vaccin - ff rar dar se poate si s-au vazut cazuri) si se pare ca David, desi nu a facut boala, a facut o forma "usoara" de polio (sau ceva ce semana cu polio)...in fine...e poveste lunga...
Pe scurt am tras tare atunci cu el...a slabit enorm (el bebelus era umflat rau) ...si de atunci sunt cu ochii in 16 cand vine vb de vaccin!!!
Dar i le-am facut pe cele obligatorii....
Sinzi, Radusi David
David
light spune:
Sinzi si eu le-am facut pe cele obligatorii, im pare insa rau ca i-am facut unul care nu era obligatoriu, si acum nu as mai face in ruptul capului ceva in plus.Gabbriela, te inteleg perfect, stiu cum e cu tunsul, si noi l-am tuns pana acum tot cu scene din astea. Doar de 2 ori i-am spus sa stea cuminte la tuns ca imediat dupa, mergem sa ii luam masina si am rezolvat-o asa. A stat cuminte.Arata-ne acum ci ceva poze cu chelioja. La desen e pauza de vacanta, poate se reia program de vacanta luna viitoare.Elena si eu ma tem de bolile copilariei, Liviu nu a facut niciuna. E bine, tot cu tratamentul pentru astm, dar e bine.Fetelor, a doua zi dupa ziua mea, mi s-a nascut un finutz. Rares Matei, 4 kile si 53 cm, nastere naturala. Va imaginati cum e saraca mamica. Insa si l-a dorit tare mult, nu reuseau sa aiba bb si au facut cateva inseminari, a pierdut chiar o sarcina insa acum au reusit. E un frumos si grasunel. Azi am fost sa ii scoatem din spital si o sa ne cam pregatim de botez, ca suntem nasi.Peste o saptamana plecam si noi in vacanta la Campulung.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
sinzi_ana spune:
Gabb...ia uite aici:
http://community.webshots.com/photo/550940998/2912449500087737923ZFYrOw
hahaa
Sinzi, Radusi David
David
HelleneC spune:
Noi suferim enorm: eu aici si George la tara, a plans azi dupa noi cand am mers sa il vedem, vrea neparat cu noi... i-am explicat, dar greu ne-a lasat sa plecam. Ma doare capul, cred ca nu mai merg pana vineri cand il aduc pe weekend acasa.
Gabb, pai de regula e chin cu tunsul, la noi vad ca e ok, accepta sa fie tuns, insa repede, fara mocaneala multa ca... are nervi!
Lucia, ma bucur sa aud ca Liviu e bine. Tu ce vaccin i-ai facut in plus (eu si la alea obligatorii am scratait si... am refuzat ROR pentru antirujeolic simplu).
Sanzi, tot mai mare e David, mie asa mi se pare in poze... s-a schimbat de cand ati plecat din Ro.
Nicoleta, depinde cum isi strang apa la camin... important e sa se respecte igiena si in conditiile astea... dezastruoase. Dar atat de mult va tin fara apa???? Eu la noi la camin l-as duce si asa, pentru ca am incredere... insa nu stiu la tine cum e!
Criss, ce mai face bolnavioara?
Criq, azi cum a fost la mare? Aici e vremea ciudata rau, cand e canicula de... cand potop, apoi iar soare si sufocant...
Va pupam, am dori si noi un camin peste vara... ca asa suferim sa nu il avem cu noi pe piticot!
O seara buna, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
crig72 spune:
Elena va asteptam!!azi a fost frumos la noi dar de pe la 4 p.m nu a mai fost soare.Stiu ca prin alte parti vremea isi face de cap dar la noi e ok deocamdata.
Criss in weekend am fost plecati.Mie una nu-mi place sa fac plaja dar merg pentru Mariuca.In seara asta am dus-o la salteaua elastica si foarte bucuroasa exclama "Am reusit!!!"(sa sara din fund direct in picioare ..hihi)Maine as vrea sa reusesc sa ajung cu ea pe plaja .sper sa fie vreme buna.E tare bucuroasa ca are o noua galetusa si e nerabdatoare sa mearga la plaja cu ea.
Gabb asta nu e tortura..hihi..lasa ca ii creste altul.
Lucia sa va traiasca finutzul!Ce bucurie pe parinti dar si pe voi!!
cici bine ai revenit!
va pup si pe maine!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Gabbriela spune:
Buna,
Iacata ne-am intros si noi de la gradinita... astazi ca de obicei ajungem la 8:30 AM acolo, surpriza surpirza, intru cu el in clasa nu scoate un mac, il dau jos din carut nu zice un cuvant, isi pune singur ghiozdanelul pe raft, vine ma pupaceste si imi zice BYE MAMI, SEE YOU LATER si pleca flacau meu la joaca. La 12:30 PM cand am mers dupa el au spus ca a fost cuminte, a cooperat mai mult ca data trecuta, si a papat tot pachetu ce i l-am pus. A venit mi-a dat o pupa a impratisat toate educatoarele "3 la numar" si am plecat acasa... bei mamicilor flacau asta s-a invatat la scoala... ma intreaba in zilele in car enu merge ca di ce el nu merge si sambata si duminica.. acuma stiti voi ca e nu sunt pregatita sa il las sa mearga zi de zi cate 4 ore , asa ca voi continua inca cu programu de 3 zile pe saptamana.
Ma duc sa il pozez asa chelios si vin sa vil arat.
Eu astazi a avut 2 ore de condus, a zis instructorita ca ma prezit ff bine pt cineva care nu a condus in veci, parcare cu dungile inclinate perfecta, parcare cu dungile paralele perfecta, acceleratie - frana perfect, semne de circulatie le stiu toate, numai ca nu prea intorc capu si nu ma prea asigur in intersecti uit intruna... mai am 8 ore de condus, si de ma simnt capabila dau examenu, de nu ma mai pune mike la ceva exercitiu prin juru casei.
sinzi inteles cu vaccinurile, eu i-am facut tot ce a zis medicu ca trebe, nu am intrebat nimic de e sau nu obligatoriu, dar intrebam de efecte negative. Sa mergi la prigramele acelea cu David e super, le cieste povetse, danseaza , canta si fac un lucru de mana... e super fain (uneori se repeta povestea ce e in ziua 1 e si in ziua 2 ), vreau saq il duc si eu marti, ca nu merge la gradi martea.
Di ce ai tuns pe David scump... ? E dragalas si asa tuns scurt.. vrei sa il tunzi o dat acu Julian sa le lasam paru sa creasca o data .. sau te-ai convins si tu ca e ff cald si necesita sa fie tuns scurt?
Lucia felicitari pt nepot - finut, sa va traiasca si sa fie un copil norocos. Sa sti ca am incercat cu Julian totul cu tunsul, dar nu tine nimic, si eu nu am degand sa il mai pun o data prin ce l-am pus... si plus ca nici Mike nu mai vrea sa il chinuie asa. Liviu nu cere la copii la park, sau la vecini?
crig sa ne mai trimiti poze cu Mariuca... cum e vremea la constanta?
helleneC capu sus ca incepe scoala imediat si va fi cu voi iara-si... mititelu de el.
V-am pupat pe toate si pe toti pitici
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
Gabbriela spune:
Nicoleta spune:
Servus.
In mod normal nu as avea de ce sa imi fac mari probleme in legatura cu apa care s-a luat si cu masurile luate la camin... Asa ca l-am dus acolo, oricum apa de baut eu au dozatoare (La Fantana). Problema este cu spalatul pe maini si cu mancarea, insa sper sa sa fie atente, mai ales ca din 200 si ceva de copii vin vreo 25...
Ieri Stefan a facut greva somnului... Nu a vrut sa doarma decat de la 3 fara 15, pana la 4 fara 15.
Si a nimerit si o educatoare cicalitoare...
Nicoleta