Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
utocatalina spune:
Silvi ca ai intrebat de fructe..bia prefera banana goala, ieri a papat mai bine piersica cu brinzica de vaci, decit azi cu mar, piersica si brinza de vaci...amestecte cum incercam pina acum nu le-a vrut!
Fug la joaca desi mi-e un somn!
poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
eu de ziua Biei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
teolinda spune:
Catalina nici eu nu prea tin papanasul in brate si nici lui nu-i prea place. Il mai iau cate 5 min cam de 3-4 ori pe zi. In rest ii place sa ma joc cu el fie pus in canapea sau sa se joace singurel in leagan si chiar in Polly.Deci nu esti mama denaturata dupa parerea mea.
Moamaaa am eu un regim de vreo cateva luni... de m-am ingrasat 4kile. Pai mini amandine/tarte/savarine si alte porceli d-astea. Inghetata ... fara numarMa capiaza Robert ca i s-a pus pata ^pe inghetatele Bounty, Mars, Twix iar concelatorul meu e plin de ele toooot timpul. Pai cat sa rezist ispitei?
Ma uit eu pe dietele astea dar cand vad ca trebuie sa stau de gratare, sufleuri si alte salate... mai bine optez pentru a Ioanei ca orez fiert in apa e floare la ureche iar fructe si legume... ce poate fi mai simplu?
IOANA bafta cu regimul!
URSULINA ai dreptate cu biscuitii populari , tu ii dai Raisei biscuitei deja? Mai spune-ne si noua cu ce va laudati?
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
silvi_2005 spune:
noi dansam destul de des dar de cand are si alain aproape 8 kg, ne miscam mai greu.vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Silvi si wwwwwww de la Alain
poze
silvi_2005 spune:
Cata, lui Alain vad ca-i plac combinatile. Nu mai pot de ras...Alai e la mine in brate si bate la tastatura intr-o veselie.Acum l-am tras in spate si moraie
poze
teolinda spune:
EEEE mai dansam si noi cand vrem sa adormim si nu prea ne descurcam singurei.
Vaaai ce VVVVVVVVVVV frumosi face Alain si .
Mai fetelor dar cat timp le mai dam mancare d-asta "porcarie" la bebei? De la cate luni ii putem da din supa noastra de exemplu?
Ursoaica spune:
Maraki de astia nu stiam!
Linda nu ii dau inca pt ca mi-a fost lene sa ies afara astazi dupa mere.
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Ah da mi-am adus aminte: Linda pai daca tu gandesti asa ... adica papa nasoala... pai in curand te vad dupa Nicolas cu mancare prin casa. Tu strigand "ia mami ca este buna!" iar el "nuuu, ai zis ca este porcarie!"
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
teolinda spune:
Si eu tot de la un an stiam. Ieri imi facea cineva observatie ca o sa invat copilul mofturos ca ii dau mancare de la borcanele si piure facut la blender din cartof, morcov,dovlecel si carnita..
Noi nu gatim pt ca nu mancam mancare gatita, mai mult salate, lactate, gratare iar daca avem pofta de ceva ... rezolvam atunci dar nu stau cu oalele de ciorba prin frigider.Si in acest context mi-a zis ca daca noi am manca "normal" si copilul s-ar uita in gura noastra i-am da sa pape de toate. Pai se uita el in gura mea si-acum. Azi mancam coliva si ma maraia... ce era sa fac sa-i dau?
Gagici am plecat ca papanasul doarme deja de o ora si jumatate si da semne ca s-ar trezi. Deh e vremea iaurtzelului.
Ne dam intalneala diseara ca banuiesc ca azi-noapte ati consumat partidele de , noaptea nuntii... etc...
teolinda spune:
Ursulinooo nu am zis de fata cu el ca e papa nasoala..si nici nu ma stramb cand i-o dau/gust/prepar... Am zis asa intre noi fie vorba... ca hai sa recunoastem piureul ala iese fad, n-are frate nici un gust mai ales ca fierb carnea separat de legume.