Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
Ursoaica spune:
Fetelor care stati prin centru CAPITALEI...
Va rog frumos cand intrati printr-o farmacie din centru ... caci aici la periferie sunt sarace rau ... intrebati si voi daca au sapun solid Bubchen si cat costa. Ca sa mor de nu am intrat in 10 farmacii si nu am gasit deloc ... ba o farmacista ma intreaba si "ce este aia?" cu toate ca ii spusesem sapun.
Si spuneti-mi si mie unde ati gasit si cat costa.
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
teolinda spune:
Cauta Ursulino pe site la Sensiblu si vezi unde il gasesti.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
T_Ioana spune:
Fetelor interesate de diete si cure de slabire, am gasit site-ul asta: http://www.weight.addr.com/index.html
, mi s-a parut super dragut si te ajuta sa te mobilizezi....vedeti ca poate fi selectat si limba romana....foarte interesant
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Mai ce ma dispera ca nu merge optiunea PM,....Maraki voiam sa-ti trimit "Dieta daneza" pe PM, dar vezi ca o gasesti si pe siteul care l-am dat mai sus!
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Mai, m-ati provocat cu dietele voastre...eu nu am tinut niciodata regim....doar mai putina mincare..la dulciuri niciodata nu am putut sa pun botnita..asa ca azi am basculat o amandina si inca una Magic cica si jumate de Mars..NA!A..si cic vreau s amai dau 5 kg jos pina la 1 iulie...cred ca la p..vara!
poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
eu de ziua Biei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
irinadum spune:
Deci buna ziua...ca noi am fost la plimbare azi.
Catalina nici eu nu il tin pe Mario mai deloc in brate decat doar cand e nevoie sau cine stie cum ma mai plimb cu el in rest nu. Sorry pt Bia dar lasa ca trece.
Denisa azi am intrat dimineata si cand am vazut ce ai scirs am plecat la cumparaturi ca m-a luat durerea de cap. Deci sa inteleg ca ai vazut doar o toaleta occidentala si aia presupun ca era a ta?.
Ioano lasa tu orezul mai bine gaba un gratar cu salata si cartofi prajiti.
Deci eu lui Mario i-am dat lapte dimineata vreo 230 , apoi legume la 13 vreo 200 plus lapte 100 si acum la 16 o sa ii dau fructe...ca mi-am pus toata lumea in cap ca nu ii dau suficient...ma refer la rude...so incercam sa vedem ce iese...acum fug sa prepar ori fuctele cu bisbuiti simpli ca neglutenati nu am gasit si ast azeste ori branza cu banana (aia cum dracu o sfaram ca am incercat cu fruculita si a iesit aiurea si am bagat-o eu).
asteryaro spune:
Fetele, merci de aprecieri si de urari.
Ma, io nu-s chiar denaturata si-l mai tin si-n brate. Desi are 8600. Si nu va spun ce simt eu la cele 3 (trei!!!) hernii de disc. Dar merita, asa de tare l-am dorit pe Razvanel, incat nu conteaza acum mai nimic.
Ieri, sa nu-i fie de deochi, a facut ca lady Di a Monicai: scandal sa-i dau mai repede cu lingurita. Ah, nu v-am zis ce lingurita am: una din aia de pe avion, de la desert . Alba, din plastic, si suporta si sterilizare cand si cand.
Noi nuavemcentru de activitate, desi mi-ar fi placut. Avem un fel de cadru din plastic cu jucarele colorate, se vede si prin unele poze. I l-am cumparat de cand avea o luna si jumatate si nu s-a plictisit de el inca. Si caracatita.
Cata, curaj! Stiu cum este. Si noua ne-a recoltat sange din cap, dupa ce l-a intepat la manute, picioruse... asta este, o sa treaca. Porcaria este ca asa vom fi urmatorii nu stiu cati ani de aici incolo, ingrijorate si stresate, inevitabil micutii se mai si imbolnavesc si pe mine ma tampeste chestia asta.
Monica - Maraki, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, ce bine adoarme puiul meu pe picioare: 5-10 minute si gata. Daca nu adoarme, inseamna ca nu-i este somnic.
Irina si tie ca m-ai invatat sa-i fac baie "frantuzeasca"~!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
utocatalina spune:
Am pus si eu filmulete dar cred ca se vad nasol de tot..cred ca e camera de vina sau nu ma pricep...om mai vedea!
Astery unde sunt mai pozele de la nunta?
Irina vezi ca vin si eu cu cirja dupa tine, daca nu modifici la greutatea Biei ..ti-am dat 2 pm deja! Bee sop si tu pe ea!
eu de ziua Biei
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
irinadum spune:
Taci tu in loc sa fii multumita ca am facut-o mai grasa decat e tu vii cu carja. Stai ca nu am avut timp si acum am descoperit ca mi_au trimis inca vreo 5 fete pm cu greutatile da cine stie de c enaiba am uitat. Eu il mai actualizez dar uit sa il trimit pe site. Da azi il fac.
Bee nu am mama nimic cu tine ba chiar imi esti tare draga...mereu cand ma gandesc la tine ma gandesc la freza ta ca asa as fi vrut si eu mereu si tot zic ca nu am frunte de ea
utocatalina spune:
Freza de aia vreau si io, dar nu-mi sta bine deloc cu breton!
eu de ziua Biei
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina