Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki i-au scos branula simb. ca nu mai mergea..ieri si dum. i-au facut antibioticul in mina stinga, dar azi au reusit numai in cap sa-i mai faca..cica e pre "pastoasa" si nu se vad venele...Super haios Angelos cu catelul!
Alina mai avem 2 zile..pupici maraitului..sa-mi zice pe pm. de unde, cit, cum este cu scaunul de masina ca vrem si noi..sa-mi zici din cartea lui pina la ce virsta si kg merge!Pup!

poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
eu de ziua Biei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Teolinda nu am stat eu cu ea, ci Dan, ca eu nu mai rezist de cind m-am internat cu ea si a urlat saraca si se uita la mine sa o ajut si eu o tineam si plingeam...dupa ce scapam si de ziua de miercuri va trebui sa-i dau cred biseptol 1 luna si sa repet lunar urocultura..altceva nu stiu, o sa-mi zica miercuri probabil, oricum principalul este ca nu am mai facut febra si ca ne simtim bine!
A papat 60 de piureu de legume cu carne si 70 de lapte...sunt super incintata!
Nico eu am rarit-o nitel cu cerealul din motive de bibe..am aruncat 2 ca nu se mai putea si la alte 2 am dat gaura prea mare cred, asa ca papa in 2 minute suta si apoi imi varsa un jetulet ca nu e bibe adecvat..S-a oprit Dan la o farmacie si a dat comanda de 2 bibe de la Avent de la 6+, pentru cereale!Vin miercuri!

eu de ziua Biei
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna!

Va multumim pt urare!

Aniroc77 bine ai venit pe !Asteptam mai multe detalii!

Mai fetelor din Romania ... chiar si din/de unde se agata harta in cui voi de biscuiti populari nu ati auzit? Daca nu ma insel si noi am crescut tot cu astfel de biscuiti!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bee, habar n-am ce dieta a tinut Silvi, eu tin una care mi-a zis-o o prietena, si pe ea am vazut rezultatele:
Se mananca 3 zile numai orez fiert in apa, fara sare sau altceva si se beau doi litri de apa. Se poate bea cafea neindulcita sau coca-cola light. Urmatoarele trei zile se mananca fructe ca: mere, portocale, ananas, grapefruit etc. Ultimele trei zile se manaca legume crude sau fierte, mai putin cartofi. Apa, cola light si cafea se beau in toate cele 9 zile.
Eu mi-am pus putin delikat la orez ca altfel mi-e greata! Sper sa tina!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

ursulino si biscuitii bucegi sant buni

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Daca dieta care a tinut-o Silvi e cumva aia daneza, cu carne de vaca fripta si salata cu lamaie nici nu vreau sa aud de ea...e drept ca am sklabit dupa ce am tinut-o vreo 5 zile dar de atunci numai cand ma gandesc la carnea de vita fripta imi vine sa mor de rau!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor, multumesc pentru sfaturi, si eu am vazut combinatii din acestea la hipp de aceea m-am gandit sa le combin , puls ca mi-a baut f bine suculetul combinat de la hipp. Azi i-am facut mar+banan+ 2 masuru de cereale cu lapte +mar+ morcov si un pic de apa plata in blender, a iesti f bun, a papat...adica a mers spre gurita lui 100 ml, nu stiu exact cat a inghitit ca mai si scupat dar i-a placut.
E f vioi dupa vacci, rade si se joaca in patut nu are nimic. Mi-a zis asistenta sa-i pun in seara asta si maine de doua ori eferalgan supozitor, asa am facut si data trecuta si n-am avut nimic, multumesc de incurajari sper sa trecem cu bine peste vaccin.
Bee iti tin pumnii cu dieta, eu am dat jos 5 kg.
Ioana, ceea ce tii tu e un fel de regim disociat, e ok dar sper sa nu te constipe trei zile de orez...sa bei multa apa.
Cata si noi folosim tetinele de la avent cu trei viteze, sunt f bune la cereeale cu lapte, pupici.

poze

Mergi la inceput

Ioana daca as minca 3 zile numai orez, a 4-a as minca si gaina aviara! Birr nasol regim..sper sa dea roade!Bee si tie la fel..ai grija sa nu slabesti prea tare ca Ana e terorista si vrea tot timpul in brate asa ca iti trebuie putere sa ii faci pe plac!
Fetelor eu cred ca sunt mamica care o ia cel mai putin in brate pe bb..adica numai nitel dupa ce papa si asta ca sa nu verse si nu la toate mese (noaptea nici nu o misc, ii dau sa sug bibe in pozitia in care e si atit)..in rest Bia serveste in brate la Dan cind vine..eu ma implic numai in distractia ei..in pat joaca, in Polly joaca si cam atit..de fapt nici nu pot, ma rupe la 8 kg si e prea grea pentru mine..sper ca nu sunt o mama denaturata!

eu de ziua Biei
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

catalina eu la toate mesele in tin pe angelo sa scoata aerul, foarte rar se intampla sa nu il de afara
ioana pai ce are regimul ala ? suna misto, gratar vita si salate

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Cata, nu cred ca esti mama denaturata, fiecare face ce simte ca e mai bine pt copilul lui....nu trebuie sa ne raportam la celelalte mamici din punctul asta de vedere! Eu pe al meu toata ziua il iubitesc si il pupicesc si ma joc cu el si il intorc pe toate partile si il gadil si ii suflu pe burta dar nu il iau in brate....asa ca saracu cred ca e fericit cand scapa de "smotruiala" pe care i-o aplic si nici prin cap nu-i da sa planga ca ar mai vrea

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput