Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

aoleo saraca Bia!!! nu am fost pe faza, ce-i face? pt. ce?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bee, nu pot sa cred ca nu gasesti biscutiti fara gluten in Bucuresti....incearca eventual la magazinele naturiste, poate ai mai mult noroc.......eu am inceput sa ii dau biscuiti normali, Pettit Beure, ca nici eu nu am gasit fara gluten, dar aici, la dracu-n praznic, unde se agata harta in cui nici nu e de mirare....oricum, am astepta sa faca cupilu 6 luni!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ioana pana sa aflu de la voi ca sant biscuiti pt bebei eu i-am dat biscuiti simpli daca imi amintesc bine tu ai spus prima de aia fara gluten

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Schimbul de noapte de vineri, acuma citesc ce v-a copt mintea in lipsa de altceva. Iar eu ma culcasem abia la pagina 2! CE rau imi pare, ca si eu eram intr-o stare de minune dupa o zi aboslut .
Irina, tu ai ceva cu mine? Eu mama constiincioasa si obsedata de greutatea fiicei mele, dau raportul in fiecare luna, iar tu de 2 luni ma sari! Uite ca mai bine-ti dau un PM, ca la noi greutatea nu e tocmai subiect de mare lauda. Dar la cat de pufoase suntem, macar aratam bine (si aici e valabil si pt mine si pt ea). sau (pipa pacii), ca n-ai cum s-o tragi in piept. Recunosc, sunt drogata azi cu ceai verde si una bucata tzigara (din cele 2 pe care mi le permit zilnic de nervi/relaxare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

IRINA, am vazut filmuletul cu plimbaretul! Se tine super bine in patru labe! Pupicei!
MARAKI, noi nu am mers inca cu Ayan in nici o vizita ca si mie mi-e teama ca face show.
SILVI, bine ca sunteti ok dupa vaccin. Eu ii dau lui Ayan piure de banana, mar si para sau banana, mar si piersica, facute la blender. Poti sa ii bagi si caisa daca e constipat.
ASTERY, vazut un grasan frumos so o mamica miresica superba! Casa de piatra si tot ce va doriti!
TOANCA, unde sunt pozele cu Matei?
La multi ani si lui Filip si Biancai!
NICO, e ok ca doarme Dariuca razareata. Imi place mult filmuletul!
Eu am intins rufe in plansetele lui Ayan. Acum papam tzitzi.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu am vazut biscuiti de la Hero dar parca scria pe ei ca de la 8 luni. Oricum de la 6luni cred ca ii bag si eu biscuti Petit, normali.
Biscuiti fara zahar? Bleah BEE... atunci ii dau pesmet direct.
Maraki pai da-i desert ceva dulce nu acru ca d-ai nu l-a vrut.Papanasul cand se satura de legume nu mai deschide gura dar cand ma vede cu fructele, parca stie ca e altceva, imediat baloteaza.
Eu nu ii dau suc de porto si nici piure simplu de cartofi nu i-am dat si al meu maine face 6 luni.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

FEtelor, clar pe unde fac eu shopping cand apuc (unele supermarketuri), au hrana de bebei de tot felul, dar biscuiti doar cu gluten si doar de la 6 luni incolo. Apoi daca fata mea nu papa inca fainos (cerealier fara gluten), pai mie de gluten mi-e frica de nu mai pot. O sa incerc saptamana asta sa-i dau o masa de cereale sa vad daca mai face colici de la ele. SI daca mai face, mai amanam iara cerealele. Clar de la fructe si legume si lactate n-are absolut nimic. Dar de la cereale pana acum vreo 3 saptamani era jale. Sa vedem daca ne-o mai fi crescut stomacelul ala micut.
Ioano, ce dieta? Aia pe care a tinut-o Silvi? CA eu la respectiva sunt in ziua 7 si vad stele verzi.

Mergi la inceput

Mai dar galbenus de la gainile aviare cand bagam? La 6 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CATA, off, imi pare rau! Cate zile mai mergeti la spital pentru antibiotic?

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Chiar asa... Catalina mai rezisti? Auzi tu.. in cap. Pai cred ca ma kk pe mine daca vedeam asa ceva. Uffff. Si pana la urma ce ti-au zis sa ii faci Biei sa nu se mai repete povestea asta scarboasa?

Mai BEE daca nu poate manechina cereale las-o deocamdata. Poate tolereaza biscuitele, mai stii ce ciudatenii or fi si cu organismul asta uman?

ASTERY - sa fiti sanatosi si fericiti, ai fost o frumoasa iar Razvanelul e bestiaaal. Soacra-ta sa-si bage unghiile de invidie ca tare marfa te prinde rochita.

Bai nene ce vijelie e afara, eu nu mai suport.

Dau o tura prin curte ca s-a culcat iar papanasul, era treaz doar de 2 ore si a dormit azi aproape 3 ore legate pana la ora 1.Asa ca... Nicole uite ca si eu am una bucata copil somnoros.

Mergi la inceput