Slabim mincind din 3 in 3 ore (13 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela amalia spune:
Multumesc mult pentru urari

Vin si cu raportul, norocul meu ca e azi
: -500g
ca am treburi, mai vb deseara
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Multumesc mult pentru urari
Vin si cu raportul, norocul meu ca e azi: -500g
ca am treburi, mai vb deseara
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
Felicitari si pentru cele 500 de gr.
Primeste buchetul de flori si bucura-te !

Nora
dordia2000 spune:
'Neatza!
M-am intors si eu in Buc. si anuntz cu bucurie ca desi am intrerupt regimul...am stagnat. Deci...98 kg cu speranta ca martea viitoare macar 1 gram sa dau jos! Va pup si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Littlelight spune:

Nora,azi merit purcelusul ala,fiindca raportul e neschimbat:66,5kg.De masurat am si uitat,dar promit sa va spun saptamana viitoare.
PS.Am vazut ca am scapat de
,dar mi-am facut autocritica si mi-am propus sa nu mai cedez asa usor in fata tentatiilor.
multi si spor la treaba.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
nora2005 spune:
Littlelight, ti-am "administrat" dragalashul...sa-l "tai" pina data viitoare ![]()
Dordia, asta e, poate acum ca scade luna mai scazi si tu un pic....![]()
Pentru toate fetele: mincati cit mai multe alge, se pare ca ajuta la...slabit.
O colega pe care am invatat-o sa manince alge, a slabit 7 kg in ...2 saptamini!!! A mincat zilnic, de 3 ori pe zi, pe post la salata, dar nu a mai mincat decit maxim 2 felii de paine..stravezii. In rest, a mincat destul de normal. Incercati, o sa incerc si eu, dupa concurs.
Nora 
devylla spune:
Buna fetelor!
Trec repede la raport -neschimbat!
E ultima saptamana...si o sa inru la stabilizare.Macar 500 gr sa mai dau jos si sunt fericita.
Nora iti doresc multa bafta la examen si sa fie dreptatea de partea ta.
Miha multa fericire tie si familiei tale.Sa te simti implinita,iubita,fericita...sufleteste!
La multi ani!
Nora eu am nunta pe 2 iulie inca putin...sunt desptul de ocupata cu putin timp liber...si atunci mai arunc un ochi pe DC.
Va pup fetelor!
Felicitari celor care au slabit!Multe floricele!
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
devylla spune:
aaaa am uitat...algele sunt extrem de bune...eu mananc in fiecare zi...sunt sanatoase si ajuta organismul sa se mentina in forma buna.
Si eu insist sa mancati muuuullllllte alge.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Moniland spune:
Mihaela, LA MULTI, MULTI ANI!!! Fericiti si plini de bucuri si multa sanatate iti doresc. 
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Raportul meu: 63,3 kg.
He..he..he...500 de gr. nu-s de colea ! Felicitari, Monica !
Primeste buchetul de flori

Am si eu o veste buna: mi s-a aminat concursul, asa ca sunt foarte fericita! Pot sa fiu prezenta la festivitatea de final de liceu a puiului meu, ca taaaare sufeream pe chestia asta, ca voi lipsi. Exista Dumnezeu si ma iubeste...si-I multumesc ca mi-a daruit asta.
Nora