Slabim mincind din 3 in 3 ore (13 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

quote:
Originally posted by nora2005

Littlelight, ti-am "administrat" dragalashul...sa-l "tai" pina data viitoare
Nora

Nora,de taiat il tai...de pe lista .
quote:
Pentru toate fetele: mincati cit mai multe alge, se pare ca ajuta la...slabit.
O colega pe care am invatat-o sa manince alge, a slabit 7 kg in ...2 saptamini!!! A mincat zilnic, de 3 ori pe zi, pe post la salata, dar nu a mai mincat decit maxim 2 felii de paine..stravezii. In rest, a mincat destul de normal. Incercati, o sa incerc si eu, dupa concurs.

Nora

Da-ne mai multe detalii despre asta.Ce fel de alge trebuie sa mananci?De unde se procura si cum se prepara?Sunt "mancabile"?

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Littlelight

quote:

Littlelight, ti-am "administrat" dragalashul...sa-l "tai" pina data viitoare
Nora

Nora,de taiat il tai...de pe lista .
quote:
Pentru toate fetele: mincati cit mai multe alge, se pare ca ajuta la...slabit.
O colega pe care am invatat-o sa manince alge, a slabit 7 kg in ...2 saptamini!!! A mincat zilnic, de 3 ori pe zi, pe post la salata, dar nu a mai mincat decit maxim 2 felii de paine..stravezii. In rest, a mincat destul de normal. Incercati, o sa incerc si eu, dupa concurs.

Nora

Da-ne mai multe detalii despre asta.Ce fel de alge trebuie sa mananci?De unde se procura si cum se prepara?Sunt "mancabile"?

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Sigur ca da...de pe lista...

Algele se iau de la orice PRONATURA (fostul plafar) sunt la pungute, costa in jur de 25-26.000 lei, sunt deshidratate. Le pun la hidratat in apa, se umfla putin, schimb apa pian ramine curata. Apoi le calesc putin in ulei de masline, le tai micute, ca altfel arata mai ceva ca spaghetele si pun lamaie, le mai fac cu soia boabe salata, cu ciuperci, poti sa le combine cu ce-ti trece prin cap. Pot ramine simple, calite in putin ulei, cu lamaie si putin condiment, fara sare, pe post de salata la ce papi. Sunt bune. Mie -una- imi plac.

O zi buna va doresc !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ia uite ce bine imi sta pe primul loc. Ar trebui sa fiu asa in fiecare saptamana.

Fetelor propun sa scriem fiecare cu ce regim am slabit cel mai bine, tinand cont de faptul ca aproape fiecare a tinut regim "toata viata". Poate asa ne mai vin idei.

Eu pot sa va zic ca cel mai bine am slabit cu Atkins. Dar asta a fost acum vreo 10 ani, atunci am slabit cam 6 kg in 2 saptamani si am inceput sa pun pe mine de abia dupa o jumatate de an. Din cauza lui Liviu pe care l-am cunoscut in aceea perioada si care numai cu bunataturi ma tinea. Bineinteles ca am mai incercat Atkinsul de cateva ori de atunci dar parca nu mai erau rezultatele acelea si ma plictiseam repede.

Monica

Mergi la inceput

Buna seara !

Atentionare: nu toata lumea a dat raportul. Va invit sa o faceti cit mai repede, ok ?

Azi am facut ciorba de legume si salata de alge.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna mandrelor, acu am ajuns acasa de la servici, scuze dar ieri de la atata nebunie la servici ama juns super obosita si cu genunchiul varza asa incat dupa vizita obisnuita la ai mei directia pat.
Kg-mele mele stau cumintele la mine, raport neschimbat.
Mihaela draga iti doresc sa ai parte numai de bucurii si iubire.
Trebuie sa le felicit si pe viitoarelesa dea Domnul sa vi se implineasca visul si sa aveti bebici frumosi si sanatosi.
Mai am cateva zile de lucru si apoi intru in concediu, Doamne cat il astept, e chiar meritat la cat am mai muncit.Probabil o sa cam circulam inca nu stiu exact daca ajungem si in Moldova, sa vedem cu ne ajunge timpul.
Sabina se apropie ziua incare vei fi si te vei simtisa-ti dea Dumnezeu o zi minunata si zile cat mai multe si mai fericite.

somnic usor, simomic

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Sper sa fie o zi senina azi, macar cind e festivitatea puiului meu. Este ultima zi de scoala din viata lui de elev, trece intr-o alta etapa. E deja barbat ! Sunt tare mindra de el ! Poate o sa va pun poze, daca sunteti cuminti, desigur, dupa ce le fac

Cu Liviu lucrurile stau bine, concursul s-a aminat special sa pot fi eu azi acolo, nu am motive sa fiu suparata. Dimpotriva, nu ?

Sa aveti parte de o zi buna si voi !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Felicitari proaspatului absolvent!!! Si mamicii care presupun ca e mandra de flacaul ei.

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Felicitari proaspatului absolvent!!! Si mamicii care presupun ca e mandra de flacaul ei.

Monica

Sigur ca da. Multumesc mult. A fost chiar emotionant, mi-au dat lacrimile...Ufff...ce-a crescut puiul meu, e absolvent acum.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicitari Nora!!! Sa-ti traiasca barbatzelul si sa ne pui poze!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:

quote:
Originally posted by Moniland

Monica

Sigur ca da. Multumesc mult. A fost chiar emotionant, mi-au dat lacrimile...Ufff...ce-a crescut puiul meu, e absolvent acum.

Nora

Felicitari pentru puiutzu tau.Acum catre ce se indreapta(la facultate ma refer).

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput