Slabim mincind din 3 in 3 ore (13 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 13
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by megbeng
am promis ca mai trec pe la voi..uite ca ma tin de cuvant! sarcina merge bine, ieri am vazut embrionul cu activitate cardiaca..o minune, ce mai!
si ca sa fiu si putin on-topic..am slabit 1.5 kg de la inceputul sarcinii..am 53,5! traiasca greturile si varsaturile!
nora, felicitari pentru rezultatele baiatului tau!
pupici si spot la lupta tuturor!cu caldurile astea char e mai usor,nu?
Megbeng, felicitari !!!

Ce fac ? Te mai trec in lista sau deschid o listutza speciala cu

Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
devylla spune:
Felicitari lui Andrei draga Nora!Bafta in continuare si note bune!
Stiu cat de mandra trebuie sa fi.Eu cand am venit cu primul 10 la romana oral cand am dat bac-ul,mama a ramas fara glas.
Eu nu stiu cum sa procedez in continuare!Astept lamuriri de la tine,Nora!Raman in continuare o perioada cu voi ca sa mentin kg.
Va pup pe toate si va doresc un week-end palcut!Sper ca al meu va fi
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
megbeng spune:
ei , nora, cum sa ma treci iar in lista?!am vrut doar sa va aduc si voua un strop din fericirea mea
si sa va incurajez ca zapuseala asta e de fapt aliata voastra..sutn sigura ca nu mai aveti aceeasi pofta de mancare, nu? si ca merg mai bine fructele decat cartofii prajiti sau fripturile! 
Moniland spune:
Nora, FELICITARI pentru "oralul" lui Andrei.
Eu tin dieta cu banane si lapte. In prima zi am dat jos 1,2 kg, a doua zi 300 gr, a treia zi 200 gr. A patra zi am uitat sa ma cantaresc. Fetele de la acel subiect au slabit chiar bine. Ideea se pare ca ar fi neaparat lapte degresat. Eu am folosit de 1,8 % grasimi. Mi-am zis ca e suficient dar se pare ca nu. Si cat mai multa apa. Oricum altceva decat dimineata 2 banane + 1 cana lapte, la pranz 2 banane + 1cana lapte, la cina 2 banane + 1 cana lapte si multa, multa apa nu mai mananci nimic. Deci e imposibil sa nu dai ceva jos. Tipa care a postat-o se pare ca a slabit 5 kg in 7 zile. Deci nora cele 5 kg ea le-a dat intr-o saptamana
. Dar a mancat la 8, 12 si 16. Dar sa nu mai mananci deloc de la ora 16 mie mi se pare prea mult. Eu am mancat la 12, la 16 si la 19. Este totusi o diferenta si se vede si la kg date jos.
Azi e seara de iesit cu fetele ( un pic de
si la mancare si la bautura), maine la nunta, dar de luni o mai tin si atunci asa cum trebuie.
Week-end placut va doresc.
Devylla sa ai o nunta de vis. 
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by devylla
Felicitari lui Andrei draga Nora!Bafta in continuare si note bune!
Stiu cat de mandra trebuie sa fi.Eu cand am venit cu primul 10 la romana oral cand am dat bac-ul,mama a ramas fara glas.
Eu nu stiu cum sa procedez in continuare!Astept lamuriri de la tine,Nora!Raman in continuare o perioada cu voi ca sa mentin kg.
Va pup pe toate si va doresc un week-end palcut!Sper ca al meu va fi
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Nunta divina iti doresc !
Sa ne povestesti si sa ne pui poze. Noi ne gindim la tine !
Nora
P.S. Sunt tare mindra de puiul meu

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Nora, FELICITARI pentru "oralul" lui Andrei.
Eu tin dieta cu banane si lapte. In prima zi am dat jos 1,2 kg, a doua zi 300 gr, a treia zi 200 gr. A patra zi am uitat sa ma cantaresc. Fetele de la acel subiect au slabit chiar bine. Ideea se pare ca ar fi neaparat lapte degresat. Eu am folosit de 1,8 % grasimi. Mi-am zis ca e suficient dar se pare ca nu. Si cat mai multa apa. Oricum altceva decat dimineata 2 banane + 1 cana lapte, la pranz 2 banane + 1cana lapte, la cina 2 banane + 1 cana lapte si multa, multa apa nu mai mananci nimic. Deci e imposibil sa nu dai ceva jos. Tipa care a postat-o se pare ca a slabit 5 kg in 7 zile. Deci nora cele 5 kg ea le-a dat intr-o saptamana![]()
. Dar a mancat la 8, 12 si 16. Dar sa nu mai mananci deloc de la ora 16 mie mi se pare prea mult. Eu am mancat la 12, la 16 si la 19. Este totusi o diferenta si se vede si la kg date jos.
Azi e seara de iesit cu fetele ( un pic desi la mancare si la bautura), maine la nunta, dar de luni o mai tin si atunci asa cum trebuie.
Week-end placut va doresc.
Devylla sa ai o nunta de vis.
Monica
Moni,
. E tare la oral, sa-l vad la scris ce face. Mi-a zis sa nu ma stresez, scoate un 7 si doi de 8, asa mi-a spus. Si mai ia 10 la sport. Toate astea mi le-a spus inainte de a incepe examenele.Unde e subiectul cu dieta? Tot aici, pe DC ?
Nora
nora2005 spune:
Buna dimineata...spre prinz !
Acum am terminat treaba prin casa, am intrat sa vad mesajele si DC-ul si apoi trec la invatat.
Afara ploua de vreo ora si s-a mai racorit atmosfera...
Voi pe unde sunteti, ca ultimul mesaj era tot al meu, scris aseara.
Mai sunty multe fete care nu au dat raportul. La urmatorul raport de marti, va rog sa va si masurati !!!
Week-end fericit!
Nora
karin10 spune:
Saluti la toate slabutele
si sincer tare ma bucur ca aveti atitea vesti bune pe aici.
Sabina o sa ma rog la Dumnezeu pentru tine sa ai o nunta super si sa fii fericita si implinita pe mai departe![]()
![]()
.
Nora eu raportul mi-a fost rusine sa-l dau dupa concediu ca am luat cam mult , promit ca marti voi fi serioasa , in schimb am pus poze din concediu pe gmail.Si ma bucur pentru rezultatele bune a lui Andrei, ai un copil super.
Moni distractie placuta si pentru tine si cind poti da-ne niste detalii in plus legate de cura ta: nu ti-a fost rau de la atitea banane si oare organismul de unde isi ia toate vitaminele?
nora2005 spune:
Buna dimineata!
Fug la examen...Vorbim mai pe seara !
Nora
nora2005 spune:
De ieri vorbesc cam singura pe aici...
Nora

cu caldurile astea char e mai usor,nu?