Slabim mincind din 3 in 3 ore (13 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!

Nora cum a fost la examen?
Va multumesc pentru urari dragele mele.
A fost foarte frumos...sunt multe de povestit!Poze inca nu am incarcat,promit sa o fac curand.Ne-am distrat,am simtit si un pic nunta romaneste...ne-au facut o surpriza si au facut o hora.A fost bestiala faza
Acum imi revin din oboseala.Din pacate nu am avut liber azi...asa ca inca sunt frantadar fericita cei drept!
Va pup!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Buna dimineatza..........
Eu de azi incep sa tin cura cu bananele si laptele - am vazut aici pe forum ca toate fetele au slabit - dar dupa o saptamina trec iar pe cura de trei ore.
Oare ce a facut Andrei la examen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by devylla

Buna fetelor!

Nora cum a fost la examen?
Va multumesc pentru urari dragele mele.
A fost foarte frumos...sunt multe de povestit!Poze inca nu am incarcat,promit sa o fac curand.Ne-am distrat,am simtit si un pic nunta romaneste...ne-au facut o surpriza si au facut o hora.A fost bestiala faza
Acum imi revin din oboseala.Din pacate nu am avut liber azi...asa ca inca sunt frantadar fericita cei drept!
Va pup!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Sabina, sa-ti fie viata rai...in doi !

Andrei e bine, desi a cam gresit azi...sper sa nu-l depuncteze foarte tare. Indiferent ce va fi, nu-i o tragedie. Sunt doar niste note, eu asa-l incurajez...Il vad cam stresat, ceea ce inseamna ca nu mi-a spus EXACT cum stau lucrurile, dar eu il simt. Si-l las in ale lui, ce sa-l mai stresez si eu.

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karin10

Buna dimineatza..........
Eu de azi incep sa tin cura cu bananele si laptele - am vazut aici pe forum ca toate fetele au slabit - dar dupa o saptamina trec iar pe cura de trei ore.
Oare ce a facut Andrei la examen?

mamica de fetite

Si pe mine m-ar tenta...recunosc. Dar dupa concurs.

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

O sa deschid un nou subiect, mai ales ca vine ziua de raport. Si la kg si la cm.Nu vi se pare ca am ramas cam putine ? Vad eu cine da raportul acum...

Nora

Mergi la inceput