Slabim mincind din 3 in 3 ore (13 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by devylla

Fetelor va multumesc mult pentru sfaturi!Aveti mare dreptate!De azi mi-am zis sa nu ma mai stresez si sa ma bucur de ultimele momente!
Azi imi fac tabieturile,maine ma duc la cuafor sa ma tund,sambata merg sa-mi fac manichiura pentru nunta.
Multe nu mai sunt de facut,putin pe la muzica si am scapat!Sper.Oricum intervine mereu ceva pe ultima suta de metri dar trebuie sa ma astept la asa ceva,caci se intampla mereu.
Am uitat sa va raspund cu rochita traditionala(kimono),aici se imbraca si in rochie de mireasa si in kimono.Kimono-ul este de mai multe feluri.Cel traditional pentru nunta care este alb si-ti fac obligatoriu cuafura lor.Si apoi sunt genul pe care l-ati vazut in poza.Eu l-am ales pe cel din poza pentru ca nu vroiam sa fiu doar alba.
Va pup pe toate.O zi frumoasa va doresc!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

O sa fii o mireasa super !!!

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Littlelight

Buna dimineata!
Nora, multa bafta baiatului tau.
Devylla, casa de piatra si copii frumosi.
Moni, mult noroc data viitoare.Ai sa vezi ca vei reusi.
La mine nu prea s-au schimbat multe, desi a venit caldura si asta ma mai ajuta putin. Raportez 64,7kg.
Va pup mult si va doresc numai bine.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Littlelight, felicitari ...Tine-o tot asa !!! Multumesc pentru urari pentru Andrei...

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Raportul meu: 62,9 kg. URA!!!

Bafta lui Andrei! Tinem pumnii sa nu fie greu. Emotii mai mari are mamica?
teodora, si sotul meu zice ca si pe el tatal lui l-a facut la 43 de ani. Si ce baiat super a iesit.
devylla, asa mai merge. Noi iti spunem din experienta si o sa vezi si tu dupa aceea ca te-ai stresat degeaba.
ltllelight, tot voi reusi odata si odata. Merg mai departe.

Monica

Moniland, felicitari
Multumesc de urari si tie.

Nora

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Nu uitati ca va astept la raport !
Cura cu banane si lapte, cum e? Cine o tine si vreau sa stiu si eu efectul. E grea de dus? Acum am iesit din post si pot minca si eu lapte. Lapte sau iaurt?

Nora

Mergi la inceput

M-am luat ieri cu raspunsurile si am uitat sa va spun ceva foarte important: Andrei a luat doi de 10 la probele orale de limba romana si engleza. M-a avertizat ca va mai lua un 10 la sport si in rest sa ma multumesc cu 7-8. Asa se apreciaza el si sunt curioasa cum va fi, pina la sfirsit, pentru ca e destul de matur si - se pare - ca primele doau note le-a acorect. Sunt mindra de el si-i tin si eu pumnii in continuare si lucrez energetic - IE - pentru el sa aiba mintea clara si sa dea tot ce poate ! Doamne ajuta !

Nora

Mergi la inceput

Caldura e de vina de sunteti asa de tacute ?

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

quote:
Originally posted by nora2005

M-am luat ieri cu raspunsurile si am uitat sa va spun ceva foarte important: Andrei a luat doi de 10 la probele orale de limba romana si engleza. M-a avertizat ca va mai lua un 10 la sport si in rest sa ma multumesc cu 7-8. Asa se apreciaza el si sunt curioasa cum va fi, pina la sfirsit, pentru ca e destul de matur si - se pare - ca primele doau note le-a acorect. Sunt mindra de el si-i tin si eu pumnii in continuare si lucrez energetic - IE - pentru el sa aiba mintea clara si sa dea tot ce poate ! Doamne ajuta !

Nora

Nora,
Felicitari lui Andrei! Asa mama, asa fiu .Multa bafta in continuare si sa ne tii la curent cu evolutia lui.
Sa ne-auzim cu bine.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am promis ca mai trec pe la voi..uite ca ma tin de cuvant! sarcina merge bine, ieri am vazut embrionul cu activitate cardiaca..o minune, ce mai!
si ca sa fiu si putin on-topic..am slabit 1.5 kg de la inceputul sarcinii..am 53,5! traiasca greturile si varsaturile!
nora, felicitari pentru rezultatele baiatului tau!
pupici si spot la lupta tuturor! cu caldurile astea char e mai usor,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor,NORA felicitari pentru Andrei vara asta cred ca o sa-l rasfeti putin fiindca merita pe deplin.
Moni ai citit si contraindicatiile regimului? daca imi amintesc bine cand am citit si eu despre el sctia ca nu este indicat celor care au probleme cu ficatul si rinichii.
Cand am citit mi s-a parut si mie tentant dar nu pot sa-l tin.

Nora draga am citit intr-o revista ca intr-o partida depierzi ceva caloriicica chiar si daca numai te giugiulesti cu iubitul dupa masa pierzi ceva.Concluzia o trageti voi.

Kg la fel mai ales ca a venit matusa si pe canicula asta e.

va pup ca imediat merg la lucru. SIMOMIC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Littlelight

quote:
Originally posted by nora2005

Nora

Nora,
Felicitari lui Andrei! Asa mama, asa fiu .Multa bafta in continuare si sa ne tii la curent cu evolutia lui.
Sa ne-auzim cu bine.

Din suflet va multumesc.

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput