Slabim mincind din 3 in 3 ore (13 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 11
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Am o intrebare. Eu pot sa beau minim 2 litri apa minerala intr-o zi. Oare ar fi mai buna apa plata in cura de slabire? Mie nu prea-mi place. Dar daca zice-ti voi ca mi-ar face mult mai bine decat cea minerala atunci m-as forta si as bea apa plata.
Monica
Monica, asa sa faci cu Liviu...Am tresarit cind ai scris: problema e la Liviu, m-am gindit la al meu
Nu mai bea apa minerala. Bea apa plata. Daca nu o agreezi, ia Carpatina, cea decarbozificata partial. Are gust de minerala, dar nu e acidulata. Acidul acela "umfla".
Devylla, acelasi sfat ti-l dau si eu: don`t panic. Be happy!!! Cind simti ca nu mai poti spune cu ochii la cer: "Tati, de-acum te rog sa preiei TU si am mare incredere ca toate vor iesi super !"
Suntem cu gindul alaturi de tine TOATE! Sa fie intr-un ceas fericit!
Eu am inceput sa scad iar sub 74. Ma luasem de ginduri...O sa trec cele 74 de kg in tabel, cite am avut la inceputul saptaminii trecute, iar daca maine la raport arata mai putin, nu o sa ma felicit nicicum, asa cum nu am avut nici dragalash...Dar vreau sa scriu aceasta greutate, ca sa-mi fie rusine de ea
Sa aveti o noapte racoroasa. Maine Andrei are primul examen, la ora 16, in toiul caldurii. Sper sa fie totul bine ! DOAMNE AJUTA!
Nora

teodora35 spune:
Nora multa bafta lui Andrei la examene
devylla ralaxeaza-te si ai sa vezi ca totul va fi ok nu iti mai face atatea probleme ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
Moniland imi pare rau sa aud ca nu ati reusit dar mai aveti timp niciodata nu e prea tarziu pe mi8ne mama m-a facut la 39 de ani.Eu prima mea sarcina am pierdut-o la 3 luni un an de zile nu am mai ramas insarcinata si sa sti chiar am tras bine in acel an dar degeaba cand a fost sa se intimple s-a intamplat.Ai sa vezi ca si la tine se va rezolva.
Uitasem sa dau raportul tot la 73 dar sunt optimista ca intr-o buna zi voi mai da jos
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
devylla spune:
Fetelor va multumesc mult pentru sfaturi!Aveti mare dreptate!De azi mi-am zis sa nu ma mai stresez si sa ma bucur de ultimele momente!
Azi imi fac tabieturile,maine ma duc la cuafor sa ma tund,sambata merg sa-mi fac manichiura pentru nunta.
Multe nu mai sunt de facut,putin pe la muzica si am scapat!Sper.Oricum intervine mereu ceva pe ultima suta de metri dar trebuie sa ma astept la asa ceva,caci se intampla mereu.
Am uitat sa va raspund cu rochita traditionala(kimono),aici se imbraca si in rochie de mireasa si in kimono.Kimono-ul este de mai multe feluri.Cel traditional pentru nunta care este alb si-ti fac obligatoriu cuafura lor.Si apoi sunt genul pe care l-ati vazut in poza.Eu l-am ales pe cel din poza pentru ca nu vroiam sa fiu doar alba
.
Va pup pe toate.O zi frumoasa va doresc!
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Littlelight spune:
Buna dimineata!
Nora, multa bafta baiatului tau.
Devylla, casa de piatra si copii frumosi.
Moni, mult noroc data viitoare.Ai sa vezi ca vei reusi.
La mine nu prea s-au schimbat multe, desi a venit caldura si asta ma mai ajuta putin. Raportez 64,7kg.
Va pup mult si va doresc numai bine.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
Moniland spune:
Raportul meu: 62,9 kg. URA!!!
Bafta lui Andrei! Tinem pumnii sa nu fie greu. Emotii mai mari are mamica?![]()
teodora, si sotul meu zice ca si pe el tatal lui l-a facut la 43 de ani. Si ce baiat super a iesit.
devylla, asa mai merge. Noi iti spunem din experienta si o sa vezi si tu dupa aceea ca te-ai stresat degeaba.
ltllelight, tot voi reusi odata si odata. Merg mai departe.
Monica
mihaela amalia spune:

In primult rand 
am uitat ca azi e zi de raport
.Promit ca maine dau raportul![]()
Nora dupa cate stiu
e super pentru slabit
...pentru ca, consuma calorii.Deci dupa post...bafta![]()
Si multa bafta si lui Andrei
Edit: ...la examen ![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
Moniland spune:
Buna dimineata.
Eu mananc de 2 zile lapte si banane si am dat jos 1,5 kg. Ce-i drept cam flamanzesc si am acid la stomac. Pentru asta am luat cateva sticksuri
sa-mi treaca. Dar nu ma las. Incerc sa o duc asa pana vineri. Sambata ma duc la nunta si trebuie sa nu mai fiu asa "umflata".
Monica
teodora35 spune:
moniland ai grija la nunta sa nu papi prea mult si sa pui inapoi ce te-ai chinuit sa dai jos zilele astea .Distractie placuta iti urez
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
dordia2000 spune:
Fetelor scuze ca vin asa tarziu la raport!!! Am 95 kg si sper sa mai scad ca sunt cu rusii pe cap.!!!
Va pup si spor la Salbit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by teodora35
Nora multa bafta lui Andrei la examene
Uitasem sa dau raportul tot la 73 dar sunt optimista ca intr-o buna zi voi mai da jos
Teo, merci

Nu-i nimic daca stai pe loc...lasa, ca trece...suntem aproape acelasi "tonaj", ai remarcat ? Numai ca tu ai 5 cm in minus...
Nora