Clubul nurorilor (59)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Alynutza stiu ca si eu ma confrunt cu aceeasi chestie cu desuurile ce sa imi iau si eu ceva ma special sa il innebunesc pe barbatelul meu...inca nu am gasit ceva de fapt nu prea m-am uitat...
Si noi trebuie sa luam costume de baie...eu ma uit cam peste o luna dupa costume ...ca inca nu prea au aparut decat la magazinele mari...
sa pui si tu poze cu pantofiori de miresica si ce mai cumparati asa..si la costumul tau de baie ca sunt curioasa...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

fetele!
Un weekend frumos si plin de soare!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetele, eu in wk nu intru pe net, asa ca am de facut o urare
Nico, , sa fii fericita, implinita si iubita! Te asteptam cu povesti din aceste doua saptamani cat ai lipsit.
multi si mii de

Wk cu mult soare tuturor!

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am ajuns si eu la calculator. Ca azi mai mult am invatat. Si acuma mi-am scos la imprimanta copertile pentru referate si iubi le-a pus spirale. radeam ca ne putem deschide un SRL cu indosarieri si imprimari. Mai am de facut 2 referate si gata. Am terminat. La unul am documentatie, dar e scanata, asda ca astept sa se odihneasca iubi putin si sa imi stransforme di jpg in word (ca imi trebuie pt saptamana viitoare) iar cu ultimul nu e nici o graba, ca abia pe 2 iulie imi trebuie. Azi nu am mai avut contractii ca zilele trecute. Chiar am iesit la magazinele din jurul blocului cu iubi de mana si am facut niste cumparaturi. Am vrut sa iau si eu o gura de aer curat, ca m-am saturat de stat in casa sau in balcin. Dar nu am stat mai mult de 15 minute, asa ca nu am obosit. sa imi tineti pumnii pt maine ca de la 11 si de la 13 am examene.

Andreea 31+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

pup toate fetele

va rog sa ma iertati ca nu am mai intrat, dar nu am avut timp.

acum era musai sa intru si sa va dau o veste mare: sunt insarcinata.
acesta este motivul adevarat pt care ma simteam asa rau. nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus doctorul ca sunt insarcinata. cred ca nici el nu se astepta, asta pt ca nu s-a vazut la primul echo. dar ma bucur ca e asa, ca o sa apara o minune in viata noastra.

va multumesc tuturor pt grija pe care mi-ati purtat-o!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Wow,Marina,ce ma bucur...asta da veste...e minunat,felicitari!!!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by marinar

pup toate fetele

va rog sa ma iertati ca nu am mai intrat, dar nu am avut timp.

acum era musai sa intru si sa va dau o veste mare: sunt insarcinata.
acesta este motivul adevarat pt care ma simteam asa rau. nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus doctorul ca sunt insarcinata. cred ca nici el nu se astepta, asta pt ca nu s-a vazut la primul echo. dar ma bucur ca e asa, ca o sa apara o minune in viata noastra.

va multumesc tuturor pt grija pe care mi-ati purtat-o!!!

marina

pozici

wowwww marina, felicitari!!!! ne-ai lasat cu gura cascata!! ma bucur mult de tot pt tine!! sa ai grija de tine si de bebel!!!! inca o data mii de felicitari!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mi-am revenit si nu m-am putut abtine sa nu intru sa iti mai zic inca o data : [b]FELICITARI MAMICO!!!![/b] dorinta ti s-a implinit!!! sa ai o sarcina usoara si al final un bebe superb!!
FELICITARI!!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

bine v-am gasit nurorilor....sint si eu casatorita de 6 ani si jumatate in grecia...de cum am venit aici socrii m-au intimpinat tare frumos..mi-ai facut o masa super,iar cind sotul i-a anuntat ca ne luamau fost in culmea fericirii....si au trecut anii astia in liniste,m-am mutat la citiva metri de casa soacrei si va spun ca totul e ok...cam din 100% e ok 90%...in rest mai apar bombaneli mai mult din partea socrului,dar eu n-am treaba,poate ii si din cauza virstei..cu socrela nu m-am certat niciodata,din contra intotdeauna imi tine apararea,cu socrelu am mai avut schimburi de vorbe,dar si aici din cauza sorei sotului care isi cam baga nasul acolo unde nu-i fierbea..dar si aici din nou ok..ca i-am taiat-o din scurt si acuma isi vede de treaba ei...totusi avem o mica problema mai veche,si asta tot de la inteligenta de cumnata,care le baga in cap una si alta..problema este ca eu si sotiorul vrem sa ne deschidem un magazin cu accesorii sau ceva de genul acesta,dar socrii cind aud sar in sus si ne si vad deja falimentati,,tot timpul numai asta ne zic ,caci vaii nu deschideti nimic ,sa ne uitam in jurul nostru sa vedem numai falimente ,etc...asa ca ne-am decis noi doi sa nu le zicem nimic..numai sa facem fara stirea lor...dar pe de o alta parte au reusit si mi-au introdus si mie microbul fricii de faliment...dar asa cum spun ai mei...daca nu riscam nu reusim...in rest relatia cu ei este buna,soacra ma ajuta destul de mult,socrul la fel,iar sotul daca ei mai zic ceva,nu-i ia in seama..zice da,da si face cum vrem noi...cam asta e situatia mea cu socrii...ma bucur ca am intrat si eu aici in acest club...sa auzim numai de bine...o noapte frumoasa tuturor

http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna dimineata

Fetelor multumesc de urari!!! sper din tot sufletul ca bb al meu sa fie ok si sa-mi ofere momente minunate.

am incercat si am citit aproape tot din urma. Clujencelor tot ne-ati luat-o inainte, dar poate noi punem si poze. Gagici eu ma bag, saptamana asta dupa 5 sunt disponibila.

Andreea pup fata burtikoasa, sa ai grija de tine si de printesa.

Sun superbe povesti, superbe poze.

Cherricule tu o sa vezi vestea cea mare abea luni, dar ma bucur ca ai intrebat de mine. Si voi mi-ati lipsit mult.

Fla ce mai face Sara. sa-i dai un pup si de la mine.

Ali multumesc mult pt tratamentul naturist, dar dupa cum vezi... mogaldeata mea este de vina. Nu stia bb cum sa ma anunte ca el e la mine in burtik.

Lavi pupici pt tine si pt Alesia. Am anuntat ieri familia si fratele meu era super incantat ca Alesia va avea un verisor/verisoara.

Sotul crede ca va fi baietzel si va fi microbist... asta pt ca am primit vestea cea mare in ziua in care a inceput campionatul mondial. Ce haios...

pt fetele noi... bine ati venit.

imi cer scuze ca nu am amintit pe toata lumea. sper ca nu va suparati. eu va pup dulce pe toate, fara exceptie.

marina

pozici

Mergi la inceput