Clubul nurorilor (59)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Sunt si eu prin zona,acum stau cu voi putin,a adormit juniorul iar ceva mai tarziu am musafiri...!
Fanna...si Georgiana mea va merge la scoala din toamna...gata cu prescolarii,de acum avem scolarei!Ce-am mai ras de cucu' lui Foxie
Tinem pumnii baiatului sa gaseasca un job bun!
Miramar,bine ai venit in clubul nostru ...asteptam sa ne povestesti despre soacra ta,locuiti impreuna,de cat timp esti casatorita...!
Fla,te iubita...esti o scumpa!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuleandra spune:

fetele, sunt si eu pe aici! sunt mereu alaturi de voi, in fiecare zi, dar nu prea apuc sa scriu ca am mult de lucru si prefer sa-mi termin treaba si s-o tai acasa sau prin oras decat sa stau peste program. am intrat sa va pup pe toate si sa-i spun andreei sa stea linistita si sa le dea in ma-sa de examene ca pe alea le poate lua si altadata! prioritatea numarul 1 este copilul!!! trebuie sa faci totul ca fetita ta sa stea cat mai mult la tine in burtica! fiecare zi castigata conteaza enorm pentru ea! si eu am avut aceleasi probleme cu baiatul, am reusit sa duc sarcina la termen, dar am facut o depresie grava ca a trebuit sa stau numai in pat si nu m-am putut ocupa de fetita si am dat-o bunicii 5 zile / saptamana! si aveam mii de remuscari, dar, dupa ce am nascut, am intrat pentru un vaccin in salonul de TI la nou nascuti, si erau acolo copii nascuti chiar si la 6, 7 luni! nu vrei sa stii cat de mici erau si cum aratau cu toate tuburile si perfuziile alea pe ei! ai mare grija! chiar daca stai numai in pat si inveti, stresul tot te afecteaza!zau asha, da-le incolo de examene, ca o sa le iei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Sunule scump, drum bun si sa te distrezi la ai tai!Mii de si un wk superb

Mira, bine ai venit la norici! Povesteste-ne despre tine si soacra!

Fanna, tare de tot flacaul tau!

Andreea, cum mai esti, mai ai contractii? Sa stai linistita in pat, sa nu faci nici un fel de efort, te rog eu. Mai sunt doua luni, vine bb-lina si atunci iti dau voie sa faci ce vrei, dar acum stai cumintica, asculta de nenea dr. fata burticoasa

Fla, iar esti musafiricioasa?

Marina, tu ce mai faci? Cum te mai simti?Hai la povesti, ca imi lipsesti!

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,
Am intrat sa va urez weekend placut, vreme frumoasa si distractie placuta!
Alina parintii mei stau in Tulcea...orasul meu scump! Avem 350 km pana acolo.
Bun Venit Mira! Speram sa ramai cat mai mult printre noi!
Andreutza asculta ce-ti spune Ciuleandra! BB-lina e cea mai importanta!
Cherruca si eu pup! De fapt va pup pe TOATE fara exceptie!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Iar ati disparut toate?
Eu simt miros de weekend si nu mai am rabdare si chef de nimic... Abia astept sa vina ora 5. Iar ne asteapta un weekend plin: sambata cumparaturi si dupa-masa program administrativ (daca azi mergem la tara, nu apucam sa facem azi, ca de obicei faceam vineri), iar duminica merg la cursul festiv al fostilor mei studenti si dup-aia incercam sa scapam de restul invitatiilor de nunta.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Sun,drum bun la Tulcea si week-end placut!
Andreutza,ai grija,stai numai in pat,e cel mai bine pt. bblina sa stea 9 luni in burtica...!
Week-end placut fetelor,sa aveti vreme frumoasa!
Va pe toate!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Weekend placut si tie Sun! Si drum bun, fara incidente!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Am vazut ca avem o nou venita la nurori cu soacre bune...Miramar bine ai venit...asteptam povestioare despre soacra ta si de cat timp esti casatorita...una alta ca doar suntem curioase...
Alynutza spor la trimis invitatii...si distractie placuta la cursul festiv...si sa aveti spor la cumparaturi...ce va cumparati? sau asa pe moment? pupici
pupici la toate nurorile si sa aveti un weekend exceptional si fara accidente....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Anca, mersi de urari. Sper si eu sa avem spor si sa gasim ce avem nevoie, mai ales pantofi de miresica pentru mine. Trebuie sa ne cumparam una alta de imbracat pentru luna de miere (costumele de baie sunt esentiale, apoi pantaloni scurti, slapi/sandale pt iubi). Sper sa cumparam de toate, pentru ca as vrea sa ne facem si alte planuri pe sambete decat mers la cumparaturi (mai avem de lucru si prin casa). Oricum eu mai trebuie sa merg cu mama sa-si caute hainutze de soacra mica si eu sa-mi cumpar ceva dessu-uri pentru luna de miere (care trebuie sa fie surpriza, deci evident ca nu pot lua de fata cu iubi).

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mira bun venit si sedere indelungata. Povesteste-ne despre soacra ta, cum se face de e asa de buna:) Locuiti impreuna, aveti copii?

Elena m-am executat:) Sa aperam ca Miha mai trece si pe aici, ca rar mai intra pe net de cand cu vremea buna:) Dar o trag eu de maneca.
Bafta fiului tau cu angajarea, draguta hotarare

ciuleandra ma bucur ca mai treci pe aici. Chiar daca ne citesti si nu ai timp de scris, nu tre sa scri romane, destul cateva cuvinte:)

roxaniceo azi n-ai trecut pe aici, te-am prins:)

Va urez tuturor wk fain ca s-a trezit Sara si tre sa fug:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput