Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 28
lavinai spune:
neatza la toata lumea!!
marina, ma bucur sa te vad asa de fericita!!!! vad ca tare matinala esti!!! nu te-a lasat "bucuria" sa dormi?? sa dea doamne doamne sa fie ce va doriti voi cel mai mult, important e sa fie sanatos!!!
eu am intrat doar sa va salut, ca azi nu ne auzim, ma duc acusi la scoala iar apoi la ALEXIA (is curioasa cum reactioneaza de ziua ei!!!).
va pup pe toate si va doresc un wk superb alaturi de familie!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
zouzounaki, bine ai venit in clubul nurorilor!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
marinar spune:
Lavi LA MULTI ANI Alexiei, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Ai dreptate, nu m-a lasat sa dorm minunea, de fapt gandurile care m-au napadit... dar sper sa-mi treaca repede.
distractie placuta si sa pui pozici cu printzesa.
marina
pozici
lavinai spune:
marina, multumim de urare!! o sa pun pozici zilele urmatoare!! e normal sa nu poti dormi de bucurie, cred ca si eu as fi al fel, mi-ar veni sa strig in gura mare : O SA AM UN BB!!! tu cum te simti? esti ok??
marinar spune:
Lavi in mare sunt ok, doar ca am starile astea de greata si nu pot manca decat branza cu rosii. macar e mancare sanatoasa, indicata in perioada asta. in rest nimic deosebit.
marina
pozici
impreuna spune:
Azi sarbatorim!
La multi ani Nicoleta, sa ai parte de o viata fericita si tot ce iti doresti, te asteptam cu drag inapoi!
La multi ani nepotica Alexia, sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si cuminte si mereu inconjurata de multa dragoste. printesa mica!
Marina felicitari pt sarcina, sa iti dea Dumnezeu un bb sanatos si sa aveti parte de toata fericirea din lume. Asta da veste mare!
Bun venit zouzounaki si sedere indelungata
Ce bine ca ai socri buni, felicitari. De cumnata... sa speram ca veti avea cat mai putina tangenta cu ea:)
Daca va intelegeti bine, atunci socrii vor intelege ca aveti viata voastra si luati hotararile pe care le vreti, fie bune, fie rele, oricum voi suportati consecintele.
Ce bine ca esti din Grecia, ca am niste intrebari pe care n-aveam cui sa le pun
Lavi distractie placuta, la Alexia din partea "matusilor" de aici
Marina cand ai aflat? Cum a reactionat sotul? Hai povesteste toooot:) Fotbalist sa fie si sa tina neaparat cu Steaua:)
Mira nu mai treci pe la noi? Hai la povesti:)
Cami ai primit ieri mesajul meu?
Andreea bafta maxima azi la examene, mai ai putin si scapi:)
Fetelor va pe toate si va urez wk fain, ca la noi ploua de rupe.
A, sa va zic: si-a revenit soacra-mea, incearca sa isi controleze panica, chiar daca Sara e tot bolnavioara. Sa speram ca o tine, cel putin pana data viitoare:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
Fla pup pt Sara.
V-am spus, am aflat ieri. Pt ca renuntasem de o saptamana la tratamentul cu bromcriptin dar starile de rau, ameteala, greata nu ma paraseau, am mers iar la dr ca sa-mi spuna ce e de facut. Am ajuns la cabinet pe la 4, erau destule fete acolo, dar o atmosfera placuta. Una din fete a observat ca mi-e rau si-a oferit locul ei, dar nu am acceptat pt ca ea era gravidutza. A crezut ca si mie mi-e rau tot de la sarcina, dar eu, fff sigura, am spus ca din pacate nu e sarcina si ca nu o sa stau mult cu dl dr pt ca nu am motiv: nu ma controleaza, nu ma dezbraca, doar imi schimba tratamentul.
Am intrat in cabinet, i-am spus ce si cum si a zis ca hai sa facem un echo. Eu: pai de ce?
- pai poate esti gravida.
- pai cum sa fiu daca analizele sunt rele si nici nu s-a vazut nimic la echo data trecuta?
- hai sa vedem.
m-am dus dupa paravan si m-am dezbracat dar in mintea mea ma gandeam ca vrea sa-mi ia banii aiurea. Nu-mi era de bani, dar nu acveam CM de peste 70 de zile, facusem echo in Z 50 si nimic...
Si uite asa ma urc pe pat, face ochii mari, imi spune sa-mi bag pumnii sub fund si sa ridic bazinul, intoarce monitorul spre mine si... uite minunea: esti insarcinata!!!
a venit repede si asistenta, s-a uitat, l-a intrebat repede ce tratament imi da, m-au felicita, eu plangeam de mama focului si nu-mi venea se cred. Am ascultat tot ce mi-a spus, cum sa iau tratamentul.... pana am iesit din cabinet am uitat tot.
am iesit plangand, l-am sunat pe sot care spre surptinderea mea era acasa. i-am spus ca vorbim acasa. el tot ma intreba de ce plang, daca sunt suparata, dar nu i-a spus la telefon. de la cabinet pana acasa fac cca 10 minute pe jos, dar mi s-a parut in acele momente cel mai lung drum posibil.
am intrat in casa, sotul ma astepta in sufragerie. Eu plangeam si radeam in acelasi timp. Florin nu mai stia ce sa creada. M-am uitat la el si i-am spus ca am o minune in burtika. L-am vazut cum i se umezesc ochii, m-a pupat mult mult si nu a putut sa spuna decat "mami uite cine te supara pe tine si nu te lasa sa mananci!!!". de dimineata mi-a spus ca-i este tare frica, nu stie cum sa se poarte cu mine. nici nu m-a pupat, pt ca i se pare ca a racit putin si nu vrea sa patim noi ceva. E un dulce!!!
au urmat telefoane la parinti, frati. Tata nic nu a putut sa vorbeasca de plans. m-a sunat mai tarziu ca sa ma felicite.
toata lumea e fericita.
marina
pozici
camelia72 spune:
'Neatza,dragele mele!
Fla,am primit mesajul,multumim!Sara daca mai este deranjata la burtica,da-i in loc de apa ceai de menta...apar ei si dintzisorii si scapati de necazuri!
Marina,mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau,intr-adevar,e minunat ceea ce ti se intampla...cunosc f. bine sentimentele astea...parca plutesti,totul in jurul tau e roz...VIATA E FRUMOASA!Mamico,ai grija de tine,bb e un norocos cu asemenea parinti minunati
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
camelia72 spune:
Nicoleta,La Multi Ani si sa ai viata plina de bucurii si impliniri!
Lavi,La Multi Ani Alexiei,sa creasca mare,sanatoasa si norocoasa!
Zouzounaki,bine ai venit in clubul nostru,ne bucuram ca ai socrii buni...nu toata lumea are asa noroc!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Alynutza spune:
'Neatza fetelor.
Uite ca eu de obicei nu prea am timp sa intru in weekend, dar asa a fost sa fie azi sa trebuiasca sa vin cu iubi pana la scarbici si pana rezolva el treburile, am zis sa intru putin sa vad ce mai faceti. Si cand colo... nu-mi vine sa cred ce veste buna.
Marina, ma bucur tare mult pentru tine, sa dea DD sa ai o sarcina lipsita de surprize neplacute, sa o duci cu bine la termen si sa ai un bebel sanatos si frumos si destept si jucaus... am ramas fara cuvinte, pur si simplu. Imi imaginez ce uimita si fericita ai fost si tu. Vezi ca DD nu doarme si sunt minuni in viata noastra zi de zi.
Noi am fost ieri la tara, a fost ok, n-am patit nimic, si iubi e mai bine, nu il mai doare. Acum il astept sa termine sa plecam sa vedem ce gasim sa cumparam. Inutil sa va spun ca la Cluj toarna cu galeata, e o vreme numai "buna" pentru cumparaturi, dar sambata viitoare mergem la o nunta, asa ca n-am putut amana. Anca, pun poze cu ce vrei tu (numai cu rochitza nu, ca nu-i gata) numai sa gasesc, mai ales pantofi ca deja ma streseaza.
Ca sa nu uit, Nico, sanatate, bucurii, iubire multa, abia te asteptam luni sa ne povestesti cum a fost nunta si sa vedem pozici frumoase. Si tie Lavi sa-ti traisca nepotica, sa creasca mare si frumoasa si sa-si bucure parintii.
Bun venit zouzounaki!
Andreutz, ai grija de tine, ma bucur ca te simti si tu mai bine, dar nu exagera. Tin pumnii sa treaca examenul de azi cu bine.
Flavia, zici ca s-a mai calmat socrela? Speram s-o tina si sa nu te mai streseze.
Va fetelor si sa va bucurati de weekend!
Nunta noastra
Pregatiri