Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 29
briza_marii spune:
Fetelor nu am timp sa citesc tot din urma decat asa pe diagonala.
Bun venit noilor nurori.
Marina draga, mi-au dat lacrimile cand am citi postul tau. Super vestea. Multa santate, si sa dea DD sa ai o sarcina usoara pana la urma, ca te-ai chinuit deja destul!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
camelia72 spune:
Fetelor,ia deschideti linkul de mai jos,ce ziceti?va regasiti?
http://www.woow.ro/?file=Copilaria
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Fetelor,ia deschideti linkul de mai jos,ce ziceti?va regasiti?
http://www.woow.ro/?file=Copilaria
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
cami
primisem pe e-mail ieri ceva similar. da, m-am regasit in maojoritatea pucntelor...
mulutumim!!
roxi foto
roxanicea spune:
buna tuturor!
la multi ani nico si alexia!
felicitari marina pt minunea mica!!!!!!!!!!!!!!
bun venit fetelor noi din gasca noatra!
flavia, m-ai prins ca lipsesc si-i nesemnata condica...; cum se mai simte sara?
sun, weekend placut acasa la tulcea!
andreea, spor la invatzat si nu uita sa te menajezi!
alina imi pare rau d eincidentil cu degetul lui gabi...; spor la cumparaturi si mai ales la gasit pantofi de mireseala!
ce fac restul fetelor?
corina pe unde mai esti?
him, tu?
oare pe cine am omis?
pupici tuturor si sa auzim ca ati avut un weekend minunat cu toatele!
numai bine si nurorilor!!!!!!!!!
roxi foto
diadaniela spune:
Marina,ce veste buna ne-ai dat!
sa fie bebe sanatos ,sa ai o sarcina usoara si o nastere usoara.
ma bucur tare mult pentru tine.
cand ti-am citit postul mi-am adus aminte de prima mea ecografie.
nu stiam sigur daca sunt insarcinata si cand am vazut punctuletul ala acolo pe monitor...sti tu ce am simtit.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by marinar
pup toate fetele
va rog sa ma iertati ca nu am mai intrat, dar nu am avut timp.
acum era musai sa intru si sa va dau o veste mare: sunt insarcinata.
acesta este motivul adevarat pt care ma simteam asa rau. nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus doctorul ca sunt insarcinata. cred ca nici el nu se astepta, asta pt ca nu s-a vazut la primul echo. dar ma bucur ca e asa, ca o sa apara o minune in viata noastra.
va multumesc tuturor pt grija pe care mi-ati purtat-o!!!
marina
pozici
CE VESTE SUPER!!!!!!!!!!! Felicitari si o sarcina usoara iti doresc. Sa ai un bb sanatos, cuminte si mancacios. burticoasa
Andreea 31+
POZE
a.cicel spune:
Fetelor, sunt si eu fericita. Examenele de azi au fost ok. Profele m-au felicitat prima data pentru sarcina, iar dupa examene mi-au urat nastere usoara. Mi-e frica, in schimb, de cele de saptamana viitoare. Sunt groaznice
Nicoleta si Alexia.
Distractie faina.
Pe mine azi m-a apucat harnicia. Dupa ce am iesit din examene am mers cu colegii la o pizza. SI cand am venit acasa m-am apucat de facut ordine in dulapuri. De fapt pe umerase, ca nu mai aveam loc sa pun nimic. Asa ca am scos tot afara, ce era de purtat am pus la loc, iar ce nu mai purtam am pus intr-un sac si le ducem la gunoi, sa le ia tiganii de acolo. Si m-am apucat sa calc toata camasile lui iubi. Nu are decat vreo 8-9, ca nu prea poarta el camasi, dar am calcat tot. Si acum vreau sa merg in oras sa mananc ceva dulce (prajitura...) dar a inceput sa ploua. Dar se opreste si ploaia asta ca doar n-o tine o vesnicie.
Andreea 31+
POZE
lavinai spune:
neatza fetele!!
dap pe pagina 3???? da' se poate, chiar asa????
va multumesc la toate pt urarile pt alexia, ieri a fost foarte frumos, doar ca saracutza nu prea a fost in apele ei, ca era cam racita....... dar in rest a fost o adevarata printzesica!!!! s-a comportat foarte frumos si a fost cuminte!! doar la sfarsit cand am pupat-o ca plec a inceput sa planga dupa mine si cand am vazut-o parca imi venea sa pleng si eu cu ea !!!!!
voi restul pe unde sunteti???
andreea felicitari pt examene!! de marti le incep si eu!!
fla, multa sanatate si un pupic imens pt sara!!!! cum se mai simte??
duminica placuta!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
impreuna spune:
Poftiti pe pagina 1:)
Nu prea am spor la scris, ne-a prins raceala pe sti, cred ca am luat de la Sara (sensibiloshii:)
Suntem cobza, sub tratament, sper sa ne treaca pana plecam la mare
Cam asta sunt noutatile despre noi.
V-am citit dar nu apuc sa va raspund la fiecare, asa ca va pe toate ca sa nu fac discriminari:)
Fetele cu petreceri, asteptam poze
Flavia (sotie si mamica fericita)
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Poftiti pe pagina 1:)
Nu prea am spor la scris, ne-a prins raceala pe sti, cred ca am luat de la Sara (sensibiloshii:)
Suntem cobza, sub tratament, sper sa ne treaca pana plecam la mare
Cam asta sunt noutatile despre noi.
V-am citit dar nu apuc sa va raspund la fiecare, asa ca va pe toate ca sa nu fac discriminari:)
Fetele cu petreceri, asteptam poze
Flavia (sotie si mamica fericita)
si eu am racit..taman in iunie....
of.....cu vremea asta.....nici nu-i de mirare...
sanatate familionului intreg!
roxi foto