Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 22
cherry22 spune:
Fetelor, de unde pot cumpa un cantar second-hand pentru bebelus? Prietena mea are mare nevoie de unul, nu sunt pe roze cu banii acum, nici noi, si nu am gasit . Am trimis un mail unei fete de pe DC, dar vad ca nu imi raspunde. Daca stiti voi unde mai pot cauta, please!
va pup
camelia72 spune:
Roxi ,in august sunt programati pt. transplant la Kiev...trebuie sa faca tot posibilul sa ajunga!
Cherryeu nu te pot ajuta cu acel cantar,poate au alte fete...am preferat sa-mi cresc copiii fara sa ma stresez in privinta kg.!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
cherry22 spune:
Cami, sunt de acord cu tine, dar, fiecare face cum crede. Incerc sa o ajut, daca pot.
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Fetelor, de unde pot cumpa un cantar second-hand pentru bebelus? Prietena mea are mare nevoie de unul, nu sunt pe roze cu banii acum, nici noi, si nu am gasit . Am trimis un mail unei fete de pe DC, dar vad ca nu imi raspunde. Daca stiti voi unde mai pot cauta, please!
va pup
cherry
intreaba si pe la topicuri cu mamici mai multe....ca paote cresc sansele....; pe aici suntem multicele fara bebeicli....si nu avem cantare, decat cine stei prin ca minune sa fi auzit de pe al vecini, prieteni...etc
daca aud iti spun...numai ca slabe sanse.
pupici
succes la gasit canatre disponibile spre a fi vandute!
roxi foto
SunSmile spune:
Pagina 3??? Nu-i frumos!
Cami maine sper sa-mi fac vreme sa trimit banutii...daca nu, luni cu siguranta! I-am pregatit deja si sper ca minunata comunitate DC sa-l poata ajuta, asa cum a facut cu toate cazurile! Doamne Ajuta!
O seara buna va doresc!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
SunSmile spune:
Neata
Iar erati pe pagina 3! Offff....
Eu am lucrat toata noaptea, n-am mancat nimic ieri, am fost la primul job sa predau, acum am ajuns la al doilea si voi tot nu ati venit! Mai nurorici..trezireeeeaaa! haideti ca e vineri!
Va pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
impreuna spune:
Si din nou pagina 3...:)
Nu-mi vine sa cred ca m-am trezit prima
Alynutza ma bucur ca ati gasit obiectele pierdute, sa aveti grija sa ajungeti cu ele acasa:)
cherry nici eu n-am folosit cantar si nu stiu unde se gasesc second. Probabil la magazinele cu aparatura second...
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
Si din nou pagina 3!!!!!!!!!
Neatza. Am o foameeeeeeeeeeeeee.........
MA intrat doar sa va salut si merg sa mananc, apoi trec la invatat. pe toate
Andreea 31+
POZE
Alynutza spune:
'Neatza si de la mine.
Mai fetelor, zici ca ne urmareste o piarza rea... Nici nu mai stiu ce sa zic. Alaltaieri, iubi a mers la tara si si-a pierdut portmoneul (in care avea carnetul de sofer si destul de multi bani), iar cand a ajuns acasa a constatat ca nu mai are nici cheile. Ieri i-a gasit bunica-sa portmoneul intact, cheile nu sunt de gasit, insa alta belea si mai mare. Pe cand ne-am intors acasa de la cumparaturi se plangea maica-mea ca azi ne vine gresia de hol-scari si ca nu are unde s-o puna, ca la taica-meu i s-a intepenit spatele de la atata carat si muncit pe langa casa. Ei si se apuca al meu de carat gresia care era pusa la noi sus in fata usii, ca sa aiba loc si pentru cea care vine azi. Si numai bine si-a pus o cutie de gresie (erau si placi din alea de 45/45) pe degetul mic de la mana. Va dati seama cum arata saracul deget, azi l-am trimis la medic ca tot nu i s-a oprit sangerarea, aseara n-a vrut sa mearga la urgenta si eu disperam ca nu aveam nimic in casa cu cel sa-l oblojesc, noroc ca mi-a dat mama. Am si zis ca azi mergem la farmacie si cumparam de toate sa nu ma mai prinda accidentele pe nepregatite. S-a lovit tare rau, nici nu cred ca ii trece de tot pana la nunta... Azi mergem la tara sa recuperam portmoneul, si parca am asa inima stransa sa nu se mai intample ceva.
Sper totusi sa avem cu toatele o zi buna si fara incidente...
Nunta noastra
Pregatiri
a.cicel spune:
Of Alinuta....ce cunosc fazele astea. iti amintesti cand spuneam ca toate relele mi se intampla numai mie? fata si ai grija de iubi tau acum. Chiar daca trebuie muncit si la casa....lasat-o mai moale acum.
Andreea 31+
POZE