Clubul nurorilor (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele ...va multumesc de urari...cum a fost la intalnire?
eu din pacate nu pot sa ajung la o intalnire nefiind din Buc...
Elena,lasa ca e bine si lucratul asta..eu abia astept sa vina nunta si luna de miere sa ne relaxam mai ales iubi cred ca abi asteapta vacanta dupa atata munca...si cand venim din luna de miere planuiesc sa ma angajez...ca dee...vreau un bebe mai incolo si ma gandesc cum il intretin eu doar cu salariul lui iubi...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Anca, bine ca ai luat examenul. Si foarte bine ca te gandesti sa te angajezi dupa, acum se si da indemnizatie destul de bunicica pentru bebel. Dar trebuie sa lucrezi cateva luni (parca 10) inainte ca sa o primesti.

Rox, ce n-as vrea sa-mi fac si eu programul cum vreau... Cateodata va invidiez pe tine si pe Fla, eu sunt lipita de birou vreau nu vreau. Si-am observat ca eu, care protestam vehement impotriva orelor suplimentare am inceput sa fac si din astea fara prea multe nazuri. Oricum ma gandesc ca program flexibil nu prea o sa am o parte, ca de pe acum ma gandesc ca voi fi una din mamicile care o sa revina destul de repede la scarbici dupa nastere (of, vezi ca nu-i bine sa faci prima data cariera si dup-aia bebei), vezi, inca n-am bb si deja sunt mama denaturata...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

da , Alynutza macar de as gasi ceva bunicel sa am si zile libere sa imi fie usor si cu facultatea..si pe urma sa putem sa avem si bebele...ca e buna si indemnizatia asta...nu sunt multi bani dar mai bine decat nimic...va pup

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Anca, pai asteptati si voi mama sa termini facultatea. Si dup-aia bebel ca o sa-ti fie greu si cu facultate si cu bebel.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Fetelor, sunt niste nori negri si amenintatori deasupra Clujului... si eu cica in jumate de ora plec sa fac piata ca nu mai avem papica acasa... Of, nu mai pot, ma scoate din toti pepenii vremea asta...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fla ,Sun ,Roxi - multumesc,fetelor,ca ati raspuns mesajului meu...e groaznic sa ai un copil bolnavior,familia lui Claudiu este distrusa,ei chiar nu mai stiu nici sa zambeasca,se roaga neincetat ca Dumnezeu sa faca o minune sa-i salveze baiatul!
Anca,felicitari pt. examen...!
Aly...zici tu ca vei fi o mama denaturata,asteapta sa faci un bb si apoi vei vedea cat de greu iti va fi sa pleci la scarbici...ai impresia ca nimeni nu poate ingriji copilul la fel ca tine!Vei realiza ca e mult mai important copilul decat serviciul...nimic nu te va putea dezlipi de acel sufletel care-i dependent de tine!
Eu nu stiu ce voi face cand voi merge la servici...cand il mai duc la mama,imi fac mii de griji: sa nu cada,sa nu se duca la catel,sa nu coboare singur pe scari,sa nu iese in strada...mai mult ma stresez decat sa ma relaxez!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Cami, ai dreptate, greu sa te pui in postura asta daca nu stii exact ce inseamna si cu ce se mananca. Adevarul e ca eu inca nu simt ceasul biologic "ticaind" si cum tot ce am facut de cand ma stiu a fost in momentul in care am simtit eu ca trebuie, inca mai astept (mai ales ca anul asta abia imi intemeiez o familie si sunt de parere ca trebuie sa ne sudam mai intai noi doi si abia apoi sa vina si un bebel care sa ne completeze fericirea).
mamica devotata si nu te supi pe mine pentru ce am zis.

Fetele, va imediat plec si eu, sper sa mai gasesc pe cineva in piata pe vremea asta de 2 bani.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Aly si eu fata,stai linistita ca n-am de ce sa ma supar,e normal sa astepti momentul potrivit pt. un bb!
Si la noi e innorat,cred ca si azi vom sta in casa...aerisesc copiii in balcon!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Anca, bine ca ai luat examenul. Si foarte bine ca te gandesti sa te angajezi dupa, acum se si da indemnizatie destul de bunicica pentru bebel. Dar trebuie sa lucrezi cateva luni (parca 10) inainte ca sa o primesti.

Rox, ce n-as vrea sa-mi fac si eu programul cum vreau... Cateodata va invidiez pe tine si pe Fla, eu sunt lipita de birou vreau nu vreau. Si-am observat ca eu, care protestam vehement impotriva orelor suplimentare am inceput sa fac si din astea fara prea multe nazuri. Oricum ma gandesc ca program flexibil nu prea o sa am o parte, ca de pe acum ma gandesc ca voi fi una din mamicile care o sa revina destul de repede la scarbici dupa nastere (of, vezi ca nu-i bine sa faci prima data cariera si dup-aia bebei), vezi, inca n-am bb si deja sunt mama denaturata...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

sa stii ca am visat si eu sa ma porgramul pe acre-l am acum.....; imi e bine pe de o parte...pe de alta nu...; sunt avantaje si dezavantaje.
cu orele suplimentare nu te stresa...si eu stateam 4 din 5 zile de job. eram nevboita...pt ac mereu apar urgentze care te scot din ritrm...si trebuie s adai la o parte lucrurile programate sa le vian randul...si uite ca ramaneam frecvent dupa program. si ca mine, majoritatea colegilor. dar era ok...nu ma prea plangeam, imi place ce faceam.....

de ec sa te intorci al job mai repede de cei 2 ani? crezi ca merita asa atre sacrificiul de-ati lasa bebele pe mana unei bone? sau a unei pers straine in general? mai gandeste-te ......ca mai ai timp pana atunci.

pupi tuturor!
si zi senina......nu ca pe la cluj...unde ploua iar cu galeata

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

cami,
nu-mi multumi ca nu ai de ce. ti-am mai scris ca vreau sa-l ajut si ca am sa incerc sa-l ajut lunar . te rog nu-mi multumi ca nu e mare lucru. m-as bucura mai tare sa-mi spui ca e sanatos si fericit. cand s-au hotarat sa mearga la kiev la clinica?

PUPICI SI NUMAI BINE TUTUROR CUCUIETELOR!

roxi foto

Mergi la inceput