Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 20
Alynutza spune:
Elena, sa-ti traiasca baiatul, poti fi mandra de el. Lasa ca e bine, si eu lucrez de la 19 ani, am lucrat toata facultatea. Acum intr-un fel imi pare rau (mai ales dupa povestile lui iubi despre cat de bine s-a distrat el in faculta, pe cand eu eram cu faculta-servici-casa de intretinut), dar oricum banii pe care i-ai muncit tu iti dau asa un sentiment de placut... Tin minte un text prin manualul unei clase primare, in care un om care avea un baiat lenes l-a testat sa vada daca banul e muncit aruncandu-l in foc... si cand a fost banul muncit de el (si nu dat de mamica grijulie) a bagat mana in foc dupa el sa-l scoata...
Rox, Fla, chiar imi pare rau ca nu putem pune de o intalneala sapta viitoare, dar mai vedem. Luni cred ca ma paste dentistul, ca acum m-a amanat si nu se mai poate, ca vine nunta, marti as vrea sa mergem sa facem meniul sa ma mai scap de o grija, trebuie sa ne intalnim si cu dj-ul sa discutam ultimele detalii (de genul ca daca aud vreo manea la nunta mea ii tai 50% din onorariu ), musai sa ajung si la coafor si va dati seama ca eu inca n-am ajuns sa vorbesc pentru machiaj... offf si mai am exact o luna si o saptamana pana la nunta. In momente de genul asta ma intreb de ce mi-a trebuit mie maritis... dar lasa ca-mi trece...
Nunta noastra
Pregatiri
voicu_bebi spune:
hello fetele...acuma venisi acasutza si am intrat repede sa va zic ce facusi la examenul de azi....am luat 6 ce mai ma bucur e nota buna pt mine de ajuns cat sa fac creditele alea care ma omoara de-a dreptul...
si sa mananc si eu ca toata ziua mi-a fost o foame.....fetele dar ce ati mai scris! multumesc fetelor care mi-au urat bafta ...na ca am luat ....
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
camelia72 spune:
Fanna,daca baiatul vrea sa munceasca,eu zic sa-l lasi sa incerce,e alegerea lui si este bine sa vada cum se fac banii...e un gest de admirat,sa renunte la mare pt. a munci...FELICITARI!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
multumesc fetelor care mi-au urat bafta ...na ca am luat
Eu ti-am spus ca urarea aia e magica si mereu "tine"......Sper sa mearga si la burticutza sambata
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
SunSmile spune:
Fana sa-ti traiasca baiatul! respecta-i alegerea! E de admirat! Eu muncesc de la 16 ani si tare, tare bine mi-a prins! Bravo lui!
Cami VREAU sa ajut! VREAU!
Cat despre intalnire...o facem cand vreti voi...cand pot toate fetele sa vina...nu stiu...eu vreau, dar astept pana cand spune toata lumea ce si cum!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Nadia1976 spune:
Salutare, fetelor! M-am trezit iar devreme, la 8am... si v-am citit. Eu nu prea am mai intrat ca acum lucrez luni si marti toata ziua, si vineri si sambata seara, la restaurant, plus la tribunal cand au nevoie de mine, si in plus ne-am apucat si de zugravit, casa mi-e plina de praf plus ca fiica-mea vitrega va fi la noi pana duminica, asa ca mai tre' sa si gatesc... aseara la 10pm m-am pus si eu la comp., am fumat o tigara, am scris un mesaj si am fugit la nanic. Asa ca pe mine o sa ma iertati ca acum o perioada nu o sa mai intru f des, dar va citesc cand am timp.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
cherry22 spune:
Fetele, o punem de intalneala cand vreti, eu nu pot veni in wk, in timpul saptamanii e ok, dar dupa-amiaza. Haideti sa facem o lista cu cine vrea sa vina si cand vrea sa vina, ce ziceti?
Anca, felicitari pentru examen!
Fanna, sa-ti traiasca baiatul! Daca el vrea sa munceasca, respecta-i alegerea. Pe mine nu m-au lasat ai mei sa muncesc in timpul facultatii si rau au facut, acum poate imi era mai bine....
Lavi, cand crezi ca vii in bucuresti?
Fla, sanatate multa Sarei, da-i niste din partea mea, sa-i treaca raceala si burtica!
Vicky, stai linistita, nu ne intalnim noi fara tine. Vom gasi o zi in care sa poata sa vina cat mai multe fete.
lavinai spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Lavi, cand crezi ca vii in bucuresti?
cherry
pai eu o sa fiu in trecere la inceputul lui iulie, cand merg la mare sau la inceputul lui septembrie cand trebuei sa vin al bucuresti dupa diploma de la facultate (asta dc iau licentza :D)
fla, multa sanatate la printzishoara ta!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
roxanicea spune:
dragelor, ne vedem cand vreti voi si cand puteti. eu imi fac programul cam cum vreau si ac atare sunt fexibila.
vad ca zilnic, incepe sa-si mai arate soarele asta de cluj, dintzii...dar macar bine ca si-i arata si paote se va incalzi de-a binelea si reusim s ao vedem si pe sara in parc.
cami, de doua ori am ieist din acsa special sa pun banii in cont pt baietelul cu probleme, al prietenei tale....si o data am pierdut foitza cu contu`, titularu..etc si o data m-am abatut din drum pana in piata si se inchisese la tiriac...
merg azi sau maine sa ii depun. sper sa-mi iasa tura asta si sa pot sa puns i eu umaru` la ajutorul saracuztului suferind.
nuami bine tuturor!
roxi foto
marinar spune:
buna gagici
nu am reusit sa citesc din urma, abea am sosit si eu acasa de la Galati. sunt super obosita si nici nu ma simt prea bine. am intrat numai sa va spun ca mi-a fost dor de voi.
pup toate fetele
marina
pozici