Clubul nurorilor (59)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea, si eu. Mersi de incurajari. O sa am grija de iubi, evident, dar iti dai seama ca mie mi se face rau cand vad sange si acum trebuie sa-l pansez. Aseara m-am panicat foarte tare ca ii tot curgea sange si eu nu stiam ce sa fac sa i-l opresc... of, asa-i de nasol cand nu stii ce sa faci si te simti asa de neputincios...
Tu esti mai bine?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Alina eu sunt mai bine, dar cred ca am reusit sa racesc putin. Si nasa mea nu ma lasa deloc. In fiecare seara vine sa imi faca cate un csobutil injectabil in fund. Noroc ca nu doare. Si iau cate un pumn de medicamente. Daca stau linistita in pat nu am contractii prea dese si nici dureroase, dar daca ma plimb e de jale. Nu stiu ce fac maine, ca am 2 examene

Andreea 31+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele...Alynutza,ce rau im pare de iubi al tau ca s-a accidentat sa te duci cu el la un doctor stiu si eu acuma ....si oansamente din alea de la farmacie sa iei ca si al meu e la fel...cand vii de la munca incepe ca "uite ce am patit la munca .." imi arata o ditamai zgaraitura ...noroc ca aveam pansamente sa am grija de el...al meu se pricopseste mai mereu cu accidente din astea dar nu trebuie sa intri in panica ca pe urma mai mult se enerveaza el...
te pup si sanatate multa si speer sa nu mai auzim de accidente si va urez o zi minunata...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Alynutza multa sanatate la iubi tau. Sa mearga cat mai repede la medic, cu cat mai repede cu atat mai bine. Sa speram ca trece repede.
Azi plecati la tara? Ramaneti acolo sau va intoarceti?

Andreea bafta la examene atat tie cat si tatalui tau Cum se descurca cu sesiunea?:) la bebelina

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia, mersi de urari, si eu sper sa se faca bine, ca mai este o luna si un pic pana la nunta. Dar el sustine ca tot n-o sa fie 100% ok, ca evident ca a ramas fara unghiutza si pana creste alta noua... Nu ramanem la tara, doar mergem sa recuperam portmoneul si venim acasa. Ca maine iar umblam de nebuni la cumparaturi. Trebuie sa ne luam costume de baie si ceva hainutze pentru luna de miere, iubi are nevoie de sandale, iar eu sper sa-mi gasesc intr-un final pantofi de mireasa.
Anca, al meu nu se prea raneste, mai ales ca n-are cu ce, ca doar butoneaza la calculator toata ziua. Insa are antecedente de cand era mic, era tare zvapaiat. Si-a spart arcada stanga de nu stiu cate ori, tot la mana la care s-a lovit ieri a cazut intr-o bucata de fier ruginit si are o cicatrice de toata frumusetea... Ce sa zic, asa a fost sa se intample ieri, poate nici n-a fost prea atent, erau si cutiile alea super grele... Se vindeca toate, dar mi-e tare mila de el.
Andreea, lasa, daca nu dor injectiile e bine sa le faci, decat sa fii bolnavioara. Tinem pumnii sa treaca examenele cu bine.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Andreea bafta la examene atat tie cat si tatalui tau Cum se descurca cu sesiunea?:) la bebelina

Tata invata si el de zor. Mai are 3 examene. pana acum le-a luat pe toate. Are doi de 8, un 6 si un 10. Dar asa examene as da si eu. E la "spiru Haret" si le da o serie de teste grila pe net cu ceva vreme inainte de examen. Ei le rezolva si din intrebarile alea primesc 20 la examen. In schimb eu trebuie sa tocesc... Si nu imi intra nimic in cap.

Andreea 31+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neatza,fetele!
Gata,am dus fata la gradi,papat si eu iar acum stau la o cafea cu voi...luati ca e calda !
Sun,te iubita,esti o scumpa!
Aly,gandeste pozitiv si vei veea ca vor trece toate...eu asa fac atunci cand simt ca toate necazurile s-au adunat la mine...!
Sa va zic o faza cu fie-mea la mare acum vreo doi ani:-inota ta-su cu ea pe barcutza,undeva destul de departe in larg...barca s-a rasturnat de la un val iar Georgi a inghitit apa si i-a intrat si in urechi!Ea,mititica,plangea si era f. speriata ca nu-i iesea apa din urechi...eu o incurajam "MAMI,GANDESTE POZITIV SI VEI VEDEA CE REPEDE VA TRECE...",ea,printre suspine:"DA,MAMI,EU GANDESC...DA CE E AIA?"

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Doamne Cami ce figura e micutza ta. De fapt, toti copiii spun cate o perlutza de ramai paf ca nu stii de unde a scos-o...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ce bine de tatal tau...ca ia asa note bune,Andreea..bafta in continuare la examene ! si sa ia numai note asa!
chiar asa tare faza cu cea mica a ta , camelia! si eu vreau o cafea ..ca nu mai pot...si mi-e si foame.....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Cami e dulce rau fetita ta. Pe mine m-au apucat deja emotiile. Prima mamica de la iulie-august a nascut duminica. Incepem si noi galeria deja. Nu-mi vine sda cred ca au trecut aproape 9 luni de cand scriu acolo.

Andreea 31+
POZE

Mergi la inceput