Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 24
Alynutza spune:
Fetelor, am tot bantuit pe la capitolele vechi si tot degeaba. Sambata vreau sa fac paste cu ton, dar nu mai stiu reteta. Stiu ca mi-a zis Raza o reteta mai demult, si inca cineva, dar nu mai tin minte cine . mai gatiti vreuna sos cu ton pentru paste? Ca am luat deja conserva de ton.
Nunta noastra
Pregatiri
voicu_bebi spune:
Alynutza cauta si tu la forumul cu bucataria...ppoate stiu fetele pe acolo ceva...ca as vrea si eu reteta
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
cherry22 spune:
Neata!
Azi e vineri
Fetele, am gasit cantar, tot pe DC. Ma bucur tare!
Aly, imi pare rau de iubi tau. Ai grija de el, sa se faca bine.
Andreuta, daca nu te vei simti bine, nu te mai duce la examene, lasa ca le poti da si dupa ce nasti. Ai grija de tine, te rog eu mult.
Sun fata energicoasa
Fla, cum mai este Sara? fetele
Cami, super tare fetita ta
pup fetele(azi sunt pupacioasa, ca e vineri)
lavinai spune:
neatza fetele!!!
am intrat sa va zic "o zi buna !!!" si fug repede , repede ca mai am un picutz si am terminat proiectul de licentza!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
SunSmile spune:
Mai fetelor io am o stare de zici c-am dormit 72 de ore. Cred ca trebe sa nu dorm deloc, caci atunci ma simt cel mai bine. Nush de unde am atata energie.
Alina eu stiu cum se fac pastele cu ton! si obligatoriu porumb!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Alynutza spune:
Pai... si nu-mi spui si mie? Please... cu porumb cu tot, ca si eu sunt moarta dupa el, tot rade al meu de mine si-mi spune ca-s gainutza, ca in tot ce se poate pun porumb...
Nunta noastra
Pregatiri
voicu_bebi spune:
Lavinia,ma bucur ca terminasi proiectul esti o hranicuta...eu am examen saptamana viitoare ziceam sa invat dar mai bine maine ...nu de alta dar nu am chef de nimic...
Alynutza..ai facut rost de reteta ca imi facusi pofta aici pe tastatura asta....
pupici la fetele cucuiete....
Poze
Alynutza spune:
Anca, inca nu. Cred ca a intrat Sun in vreo sedinta sau ceva.
Sunule, nu ma lasa cu ochii-n soare, please.
Am vorbit cu iubi si mi-a zis c-a fost la medic, l-au pansat si oblojit, nu l-au cusut, cica pana luni sa nu umble la pansament, doar sa punem rivanol pe el sa nu se usuce. Tot zic, noroc ca nu i s-a rupt si osul... Suntem obositi amandoi, dar mai ales el cred, il solicita si jobul foarte mult, pregatirile de nunta. De aia cred ca a avut atatea accidente. O sa incerc sa-l mai menajez acum cat pot. Oricum, aseara am discutat, si-am hotarat sa amanam terminatul balconului, si pentru nunta nu fac asa curatenie mare, aspir, spal pe jos si spal geamurile si dupa luna de miere terminam cu tot ce mai avem prin casa si abia apoi trecem la lustruit si batut covoare.
Nunta noastra
Pregatiri
lavinai spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
Lavinia,ma bucur ca terminasi proiectul esti o hranicuta...eu am examen saptamana viitoare ziceam sa invat dar mai bine maine ...nu de alta dar nu am chef de nimic...
Poze
stai linistita ca si eu am examene saptamana viitoare 2 la numar, si inca ma incurajez ca mai am timp sa invatz... (si primul e marti!!!). la mien e nasol , fiind ultimul an nu imi permit nici o restanta (daca am nu ma pot duce sa dau licenta anul asta!!!)...
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Alynutza spune:
Fetelor (Andreea, Anca, Lavi), ma faceti sa devin nostalgica. Ma gandesc la vremea cand eram si eu ca voi, of niciodata nu mi-a placut sesiunea. Mai ales cand ma prindea de trebuia sa merg si la servici si sa invat pentru examene. Noi aveam si pre-sesiune, ne omorau astia, dadeam cate 10-12 examene in pre-sesiune, aveam cate 2-3 examene pe zi...
Bine ca s-a terminat. Dar stiu ca e greu, asa ca tin pumnii la fete cucuiete sa treaca toate examenele cu bine si cu note mari. Dar pentru asta musai, cu chef sau fara chef, puneti burtica pe carte (la figurat, nu la propriu , ca din pacate nu intra stiinta in capsor daca dormim cu burtica pe carte). Cum zice bunica mea: de musai ca de voie buna.
Lavi, ai rezolvat ceva?
Restul pe unde umblati?
Nunta noastra
Pregatiri