Clubul nurorilor (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Roxi, nu m-ai stresat nici gand. Nici nu stii ce bine a fost, un moment de relaxare dupa toate saptamanile astea nebune... Chiar ca as mai vrea, dar Fla cred ca pleaca in concediu, eu sapta viitoare nu pot nicicum... Dar tot gasim noi o zi.

Spor la treburi!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

salut fete cucuiete....bei da cate pagini scrieti??
acum stau vreo juma de ora...gata am net...deci de maine pot comunica
voi ce mai faceti?

Elena
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

salut fete cucuiete....bei da cate pagini scrieti??

Elena
FOARTE IMPORTANT:

cica de acuma trebuiesc sa fie 20 de pagini, pt capitol nou!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutate fetele!
Am intrat sa va salut,zilele astea am avut multe de facut si nici nu stiu cum a trecut timpul...ma duc sa citesc din urma!
Hei...dar nu mai deschide nimeni capitol nou ca avem deja 13 pagini!!!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Salutate fetele!
Am intrat sa va salut,zilele astea am avut multe de facut si nici nu stiu cum a trecut timpul...ma duc sa citesc din urma!
Hei...dar nu mai deschide nimeni capitol nou ca avem deja 13 pagini!!!

POZE

cami, putem mereg inainte cu capitolu` asta pana pe la pag 20. as aca mai avem pana la noul capitol!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele din bucuresti : luna viitoare si prin septembrie ajung si eu prin bucuresti, poate facem o intalneala!!!! ce ziceti???
fla pe unde esti??? ca nu te-am prea auzit azi!!!
cheruca tu???

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

fetele care au intrebat de mine...mi-a fost dor de voi si as vrea sa fim mai aproape sa ne putem intalni...ce va invidiez,clujencelor!
Stelistele sunt fericite,nu?
Fetele care vor sa se implice intr-o campanie umanitara pt. doi copii loviti de soarta...poate trageti un ochi si pe la subiectul din semnatura mea...au atata nevoie de ajutorul nostru!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ooooooooo, lume noua:) Cami, Lavi, Fana intrebai de voi, sa stiti:)

Mersi fetelor care intreaba de Sara, se pare ca scapa de diaree si a prins-o raceala, ii curge nascul ca nici nu poate sa doarma, atipeste si se trezeste urland. Doamne ce rau e sa ai copil bolnav :( Dar bine ca nu e mai rau, sunt atatia copii batuti de soarta (apropo de indemnul Cameliei, eu vreau sa ma alatur )

Rox iti dai seama ca am inghetat, imbracata ca de vara, cred ca nu m-am uitat bine in calendar:)
Si eu vreau sa ne intalnim cat mai curand, daca Aly nu poate saptamana viitoare, atunci numai la sf. lunii cand ma intorc, dar nu stiu daca are chef inainte de nunta:)

Ihi, aveti dreptate fetelor, capitolu' de 20 :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

fetele ce fericite sunteti ca va intalniti!!...numai eu n-am cum:((
hai sa va spun o noutate ...baiatul meu cel mare vrea sa lucreze pe perioada vacantei...a depus CV ptr operator date,fast food,vrea sa mearga la coca cola...si cica sa-i mai dau idei...eu as vrea sa stea acasa,sa plece in vacata dar ii respect dorinta...de fapt cred ca e bine sa vada cum e sa muncesti...poate vede ca nu poti castiga asa de usor bani...sau poate nu...cine stie la 16 ani se poate angaja(banuiesc ca doar cu juma de norma)...va puteti inchipui ca a renuntat la mare numai sa lucreze??? sa vada cum e??

Elena
FOARTE IMPORTANT:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Fetele,noricile din Buc. daca stabiliti intalneala vineri, eu nu pot veni. Vineri e sfarsit de scoala, se ia vacanta, serbari, situatii si multe altele, vin dim. si plec seara.
Ma gandeam sa apara si Razuca, poate vine si ea? Sau luna viitoare cand vine Lavi in Buc.? Eventual facem o intalnire gen "ziua burlacitelor", dat fiind faptul ca de azi mai am fix 5 sapt. pana devin duamna? Ca ma marit la sfat pe 20 iulie? Intr-o joi? si sper sa fie o zi cu mult soare...
multi la norici!
P.S. plec sa-mi cumpar desu-uri pt. nunta si cununie

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput