Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 18
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Pagina 2???? Ntz, ntz, ntzzzzzz.....nu-i frumos!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Asa zic si eu... Pe unde umbla oare fetele...
Apoi, suntem deja la pagina 12... nu se deschide capitol nou? Fla
Nunta noastra
Pregatiri
cherry22 spune:
Sunt si eu pe aici!
Aly, la 20 pagini deschidem capitol nou, cel putin asa am inteles eu.
diadaniela spune:
Cherry ,!
sunt mai mult decat ok!
la ora asta calc in disperare!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Alynutza spune:
Pana acum deschideam la 10... Oricum, eu nu ma bag, ca nu ma pricep asa ca...
Am uitat sa va spun ca a venit cartea de identitate a . Ceea ce inseamna ca trebuie sa incepem sa ne batem capul cu inmatricularea... Abia acum imi vine sa ca nu ne-am gandit cand am luat masina si am luat-o pe numele meu. Asa ca daca e nevoie de semnatura mea, va fi minunat, ca in loc sa alerge numai unul singur, o sa alergam amandoi...
Nunta noastra
Pregatiri
Alynutza spune:
Dana, nu vii si la mine?
Fla, in legatura cu ce am povestit mai devreme, vesti bune: maine mergem la tara sa recuperam obiectul cu continutul intact. Iar a avut grija DD sa ne scoata din bucluc...
Nunta noastra
Pregatiri
lavinai spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Neata!
Mai fetelor, dar ce o fi cu Lavi a noastra? Iar o fi la nepotica?
cherry
salutare!!
cherry, multumesc ac ai intrebat de mine!!! nu v-am uitat, dar am niste probleme (de fapt nu eu am probleme, ci este o greseala,o incurcatura) si ieri am fost pe la tribunal sa incerc sa rezolv incurcatura lor dar sunt atata de incompetenti ca nimeni nu stie sa iti zica nimica. asa ceva nu am mai vazut, doamne fereste, sa ajungi vreodata sa te ajute organizatiile de stat!!
marina, cand apare pe aici oare?? poate imi da ea o parere ce sa fac!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Alynutza spune:
Lavi, din cate am inteles eu Marina vine maine. Daca ti-e mai urgent, incerc eu sa dau de cumnata mea sa o rog sa-ti dea un sfat.
Nunta noastra
Pregatiri
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Lavi, din cate am inteles eu Marina vine maine. Daca ti-e mai urgent, incerc eu sa dau de cumnata mea sa o rog sa-ti dea un sfat.
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
k iti explic aici despre ce e vorba sau pe mesenger???
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Alynutza spune:
Pe mess.
Nunta noastra
Pregatiri
roxanicea spune:
buna!!!!!!!!!
am aterizat si eu cu amre intarziere.
ce na-m mai palavragit cu fetele aseara! cum ziceau si ele, a trecut timpul fara sa sesizam......; au inchis aia dupa noi....;hihihi.
cred ca nu ne-ar ajunge o zi, dupa cum zicea fla, sa ne depanam toate cele cate am vrea.
bine ca ai ajuns cu bine alina.
saraca fla era inghetzata...cu picioushele semigoale...ca de vara...
fug la treaba si mai vb.
pupci!
p.s cand vretzi s ane mai vedem? sau v-am stresat cu cat am vb?
roxi foto