Clubul nurorilor (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ai dreptate Sun, a fost foarte fain, mai ales ca n-am mai iesit demult in oras. Speram sa vina si vremea buna, ca doar n-o sa tot ploua si sa iesim in parc. Atunci precis facem si poze.
Am uitat sa-ti zic, ma bucur pentru prietenul tau si sper sa fie din ce in ce mai bine.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata dragelor. Sun mama, ce povesteti tu acolo . Frumos frumos.... Bebi, A,cicel cand eram studenta inainte de exam ni se ura: Bafta, mila si pomana! si noi raspundeam : Sa fie, sa aiba , sa dea! Mergea intotdeauna! Asa ca asta va doresc si voua!. Sunt fericita ca in sf nu ma mai dor muschii a doua zi dupa dans! Aseara, pe langa ora de dans obisnuita (profu' ne-a filmat cu un aparat de pozat digital, ca sa vedem si noi ce progrese am facut-SE VEDE!!!!), am facut si sarba si hora. Acum gata, ma pot marita linistita, ca sigur o sa batzai toata noaptea ca am antrenament. O singura strangere de inima am,: cum o sa ma descurc cu rochita pe mine?!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am aparut si eu:)
Aseara cand am ajuns am fost prea preocupata de succesul Stelei ca sa mai deschid PC :)

Vaz ca fetele mele nu s-au laudat, asa ca o fac eu:)
Mi-a placut mult la intalnire, fetele astea 2 sunt niste scumpe si distractive si vorbarete si nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul (Ali, sper ca ai ajuns acasa inaintea prietenei tale:) si de poze ne-am maintit la sfarsit.
Ne-am dat seama ca am ramas doar noi, dupa ce am iesit s-a si inchis usa:) (cred ca ora 8 era ora inchiderii:) Oare ne mai primesc aia dta viitoare ?

Joce pupat Sara special din partea ta:) Cand vi la Cj ne intalnim special pt tine, ce ziceti fetelor?:)
Vecinii tai au luat ceva la bord asi noapte?:)

Sunule sunt super happy, chiar daca ieri n-am vazut meciul, am fost informata:)
Rox mi-a spus ca era 1-0 pt Steaua cand a plecat de acasa, apoi m-a sunat sotul la 3-0 si mi-a zis ca Rapidistii au deja 2 eliminati:) Era clar ca vom castiga
Ma bucur mult pt prietenul tau, acum sigur e spre bine, doar o chestiune de timp Si tie iti zice Lush? Si eu am un prieten la care asta i-a ramas numele (de la "bebelush" cand era mic:)

vicky deci o saptamana, maxim 2 cu treaba si te asteptam sa revii in forta

Him si mie mi-e dor de tine, sper ca e totul ok si se rezolva problemele. Te de 1000 de ori.

briza sti ceva de razuca?

Nadia welcome:) Sa sti ca ti-am citit postarile, mai putin referatele, sper ca nu te superi

Andreea cred ca iti e greu cu bebelina si cu examenele. Sa speram ca se rezolva toate, dar oricum bb e mai important, chiar daca ramai cu ceva restante ai motiv:) Multa bafta.

Anca bafta si tie la examen, sa vi cu nota 10:)

Ma duc la Sara sa nu o neglijez, ca era sa imi stearga mesajul:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Bine Fla, cum adica nu m-am laudat? Am zis ca nici n-am simtit cum a trecut timpul, si asta spune tot. Am ajuns la timp acasa, doar ca n-am mai apucat sa cumpar organza de la Femina, ca inchisesera mai repede decat scria pe usa, dar nu-i bai, cumpar azi ca tot mergem la piata. Sper ca nu v-ati suparat ca am tulit-o asa, una din domnisoarele de onoare merge sapta asta sa-si dea rochitza in lucru si cumparase mai mult material decat i-a cerut croitoreasa. Si voia sa o ajut sa isi taie din el exact cat ii cerea la croitorie, ca altfel nu mai vede bucata care ramane. Voi ati apucat sa faceti ceva cumparaturi?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da da Alynutza te-ai laudat, am vrut sa te tachinez:)
Am ajuns si noi la cumparaturi, dar am inghetat, nu mai puteam de frig, la raionul cu "congelate" nici n-am mai intrat:)
Cum sa ne suparam ca ai tulit-o? Dupa 5 min am plecat si noi ca venise Mircea dupa mine, oricum aia au si inchis in urma noastra
Spor la cumparat organza:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cherry unde esti? Uite fetele astea dragute s-au vazut si noi nuuuu....eu pot sapt. viitoare, dar nu in weekend! Caci week asta plecam la ai mei si viitorul imi fac retush la buze si o sa fiu mai "umflatica". Vinerea viitoare v-ar fi ok? Maine vine si Marina sa ne spuna si ea, luni vine si Nico si sper sa poata merge(mai ales ca are ce povesti), Vicky a zis ca vine....altcineva? Bunicuta? Briza? Joce? Anca?

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Sun eu nu am un program fix la serv deci nu stiu de acum cum o sa fie vineri. Dc stabiliti ceva incerc sa imi pliez programul si sa vin si eu. Imi doresc f mult sa va vad.
Impreunanu am vb cu Razuca. Am zis ca o sa o sun in weekend asta. nu am vrut sa o deranjez din luna de miere. Si eu sunt curioasa rau cum a fost nunta, dar am zis sa o las sa isi revina.
Mai fetelor si pe la voi tot asa sufla vantul? Doamne, aici zici ca e casa bantuita, asa se aude! Brr. Si eu azi iar am teren! Of!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata!
Sunule, pentru mine ar fi foarte bine vineri, doar sa fie de acord si celelalte fete.
Ma bucur tare ca prietenul tau este din ce in ce mai bine, sa dea DD sa fie ca inainte.

Anca, bafta la examen!

Andreea, ai grija de tine si de bb-lina, ca examenele le iei tu.

Fla, cum mai e Sara, i-a mai trecut burtica? pe amandoua

Nadia, sa nu mai lipsesti asa mult, ca mi se face dor de tine.

Mai fetelor, dar ce o fi cu Lavi a noastra? Iar o fi la nepotica?
Si Dana, nici ea nu a mai dat nici un semn, sper ca este ok.
Cami, Fanna, Him, Corina, Kitty

Mergi la inceput

Briza, si la Cluj e vreme inchisa si rece, nici nu zici ca-i iunie...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pagina 2???? Ntz, ntz, ntzzzzzz.....nu-i frumos!
Multumesc de sustinere si urari!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput