Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 16
Nadia1976 spune:
Mneatza! Cum eu merg ultima la nanic, m-am gandit sa scot subect' asta de la "clubul rushinica" (a se citi pagina 3)
Acu', ca facui o fapta buna pe ziua de azi, ma pot duce la nanic.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
SunSmile spune:
Neata
O zi faina, faina va doresc! Bravo Nadia!
Pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
voicu_bebi spune:
neatza fetele...eu am examen azi sa-mi tineti pumnii si sa iau macar o nota cat de cat bunicica....off mai trebuie sa mai repet nitel pana plec la 10...va pup si sa aveti o zi minunata ...numai bine !
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
SunSmile spune:
Bafta Anca!!! Tinem pumnii!
Si voi nurori...trezireaaa!
voicu_bebi spune:
mersi mult,Sun! sa fie si sa cand vin sa va dau o veste buna...acuma ma intorc sa mai repet ceva...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Alynutza spune:
'Neatza fetele!
Anca, bafta la examen! Te asteptam cu vesti bune.
Sun, a fost fain (cel putin din punctul meu de vedere), am tot povestit de nici nu stiu cum a trecut timpul. Poze din pacate n-am facut, promitem ca facem data viitoare.
Va pe toate si sa aveti o zi cat mai buna!
Nunta noastra
Pregatiri
a.cicel spune:
Neatza
Eu am reusit sa ma trezesc de jumatate de ora, dar am intrat doar sa va salut, sa va spun ca sunt binisor (dupa injectia de aseara....care se oare ca o voi repeta o saptamana, noroc ca nu doare deloc) dar am un somn...Diazepamul asta chiar are efect. Si eu sambata am 2 examene Unul e ca si luat, dar al doilea... Sper sa se indure profa de mine si sa imi dea un 5 macar. Ca oricum la celelalte 4 nu imi fac mari sperante. Am 2 profi care dau note in sistem rusesc, dela 1 la 5. Eu n-am mai pomenit asa ceva. Ca sa iei 5 la ei trebuie sa stii materia.
Va pup si intru mai tarziu.
Andreea 31+
POZE
SunSmile spune:
Ma bucur Alina! E bine sa constati ca forumul e un bun liant pt prietenii frumoase! Eu mi-am facut prietene aici, pe care nu le-as da pt nimic in lume! Si nu-i bai cu pozele...va mai vedeti voi...poate cand e cald, sa vina si Saruca!
Fetele dormiti inca???
p.s. HIM sa stii ca mi-e dor de tine!!!
Cami, Briza, Joce, Dana...cam rar pe aici!
preda_vicky spune:
Buna dimineata, norici!
O sa apar din ce in ce mai rar pe-aci, sa nu va suparati prea tare pe mine, o sa absentes motivat. Am multa treaba la serv, astia de la Min Educ. au mai gasit o gaselnita... acum vor sa trecem media gen. la elevii cls.a XII, la materiile la care dau bac-ul! Si vor situatia asta pana pe 16 iunie, cand e ultima zi de scoala! Asa ca, momentan am de calculat mediile pe cls. 9-11, si sapt. viitoare, cu putina bunavointa din partea dirigintilor, sper sa am si mediile de la cls.12. Distractie mare, ce mai!
Anca, BAFTA la examen! tin pumnii, iti trimit si o sa-ti poarte noroc.
Andreea, pe burtici, sa mai stea bb-lina acolo inca putin.
Clujencele, felicitari pt. intalneala, ma mentin pe lista pt. intalneala in Bucuresti. Fetele, veniti cu soti, copilasi, sa stiu ce fac? Pe cine iau cu mine?
la toate noricile si burticile!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Jocelyn spune:
Dorm pe mine (bine ca nu pe altii). Azi noapte la 11, vecinii dadeau gauri cu bormasina si pe la 4 dimineata cei de deasupra noastra au inceput sa taie halci de carne, nu-mi imaginez ce faceau de se auzeau zgomtele alea. Nici ca puteam sa ma trezesc dimineata...
I plan on living forever. So far, so good