Clubul nurorilor (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fla, acum ma indrept sper cluj. Ai grija sa fie soacra acasa cand ajung

Sun, sa pui poze cu verigheta si inelusul, sa ne clatim si noi ochii putin
fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Flavia, mersic, da' nu era problem oricum si daca uitai, ca doar azi ai ocazia sa ma feliciti personal Am vazut c-au zis astia ploaie pentru azi, dar sper totusi sa nu ploua chiar pe cand ne intalnim noi.

Sun, mersi de urari, si noi speram sa fie foarte bine, oricum la amandoi ne lipseste o vacanta si abia o asteptam.

Uitai sa va zic, imi facusem rost de o cutie mare de carton din care sa confectionez inimioara pentru cinste. N-am facut-o pana acum ca nu mai stiu unde s-o pun, ca peste tot e praf de cum se lucreaza la mine. Ei si ce credeti: pe cand ma duc acasa, o luasera mesterii si-au facut-o ferfenitza si au pus-o pe jos sa taie bucatile de parchet si alte cele

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Incerc sa dorm. Nu pot. Incerc sa invat. Nu pot. Pe scaun nu pot sa stau ca nu ma lasa doctorita.
Vecinii mei cred ca au innebunit. Nu stiu ce fac dar parca darama blocul. Sparg pereti, bat, gauresc.... De 2 ore incerc sa ma calmez si nu pot. Cred ca o iau razna.
Dupa diazepamul care l-am luat aseara am dormit bustean pana azi-dimineata la 5 jumate cand au inceput iar contractiile dureroase. In ultimele 2 luni nu am dormit niciodata o noapte intreaga fara sa ma trezesc. Aseara de la 10 am dormit de puteai sa tai lemne pe mine.

Andreea 31+
POZE

Mergi la inceput

Andreea, imi pare rau ca nu ti-e bine. Se pare ca micutza ta e nerabdatoare sa se intalneasca cu lumea. Si la noi la etajul superior nu stiu ce naiba gauresc, dar deja mie mi-au gaurit creierii cu burghiul lor. fata sa se mai linisteasca.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Andreuta, incearca sa te linistetsti, sa nu te mai stresezi. Stiu ca iti este greu sa nu faci nimic si sa stai toata ziua in pat, dar, ce sa-i faci, daca bb-lina este asa nerabdatoare sa te cunoasca? Hai, lasa-i incolo de vecini turbati, tu incearca sa fii calma si cuminte, caci bb-lina este acum cea mai importanta, trebuie sa mai stea in burtica. fata burticoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andreutza...mai copile..stiu ca nu-ti este usor, DAR e musai sa te linistesti! Pune mai presus de nervi, neputinta si plictis viata copilului tau! Hai...fruntea sus, manutza pe burtica sa calmezi sufletelul si curaj! Va fi bine! Dumnezeu are grija de voi! Te pup si vreau sa aud ca esti mai calma...te rog!!!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Multumesc pentru incurajari fetelor
Eu la ora 2 trebuie sa merg la medicul de familie sa imi dea concediul prenatal. Dar nu merg si la locul de munca sa il predau. Il dau lui iubi si maine n-are decat sa mearga sa il dea. Sau il sun pe sefu' sa vina pe la mine si i-l dau lui.
Si as manca ceva dulce.... si nu mai am nimic in casa

Am o mare rugaminte la voi. Am de facut un referat pt facultate la etnologie juridica. Nu gasesc nimic, nici o documentatie pe net. Daca are careva dintre voi una din temele: "judecata cetelor de batrani" sau "etnologia juridica in cadrul <stiintelor interferentiale> sociale" va rog sa imi trimiteti si mie. Sunt disperata ca sambata trebuie sa predau referatul si nu am nimic. Multumesc mult de tot.

Andreea 31+
POZE

Mergi la inceput

Andreuta, am cautat si eu pe net si nu am gasit nimic. Imi pare asa rau ca nu te pot ajuta. Nu ai nici un coleg care sa aiba documentatia de care ai nevoie?
multi

Mergi la inceput

Andreea, nici eu n-am gasit nimic. Nici n-am studiat asa ceva in faculta. Sorry... tare as fi vrut sa te ajut.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Fetelor, tot am vrut sa va cer un sfat intr-o situatie (in care nu-s implicata direct, dar m-ar interesa parerea voastra). Implica o viitoare soacra/viitoare nora (probabil).
Ea (nora) studenta, incepe renovarea la caminul in care statea, el cere voie sa se mute ea cu el, la parintii lui. Toate bune si frumoase, soacra de acord, mai ales ca o mai invita la masa duminica si inainte. Ei, numai ca de aici incepe nasolia.
Nora vine acasa de la facultate, nici macar nu saluta socrii, se inchide in camera toata seara, iese sa manance doar cand vine si el de la servici. Sambata, cand era zi "administrativa" gaseste aproape intotdeauna motive sa plece de acasa (impreuna cu el, evident), sa ramana soacra singura la aspirat/sters praf/etc. Soacra ii spala/calca, daca ajunge si ea sa calce, isi calca numai hainele ei, nici macar pe cele ale viitorului sotz... (no comment) La un moment dat, soacra a fost operata, a stat in spital, fara pretentii sa fie vizitata de nora, intre timp pt cei ramasi acasa a facut mancare si ce s-a putut sora lui (fiica soacrei), ca sa nu o incarce pe nora cu sarcini de felul asta. Vine soacra acasa din spital, nora nici macar buna ziua, nimic, ca de obicei, a venit acasa si s-a incuiat in camera. Alta: era nunta unui vecin care il ajutase pe el destul de mult (oricum, era un vecin apropiat, si in conditiile astea, oricum te gandesti ca vine si nunta ta si trebuie sa-ti vina si tie oameni), au renuntat sa mearga in ultimul moment pentru ca sora ei isi sarbatorea in ziua aia ziua de nastere. Evident, soacra a trebuit sa dreaga busuiocul.
Trebuie sa va spun ca pana in momentul in care ea s-a mutat cu el, el era baiatul mamii, rasfatatul pamantului, ii facea patul, ii punea farfuria si mancarica pe masa dimineata, spala vasele dupa ce pleca el, situatie fata de care el nu a protestat niciodata. Pana nu a aparut nora in peisaj. In momentul ala, el a inceput sa refuze atentia mamei intr-un mod brutal (cu expresii de genul: ce ma tot cocolosesti atata ca nu-s copil mic). Ei bine, intr-o seara, dupa vreo 3-4 luni de convietuire, dupa un episod din asta aiurea intre mama si fiu, ea ii spune ca s-a schimbat tare mult de cand a venit nora sa locuiasca cu el. Nora a auzit (soacra credea ca nu e acasa) si reactia a fost urmatoarea: si-a facut bagajele si la 6 dimineata a plecat fara sa spuna la nimeni nimic. Asta in conditiile in care a stat in casa aia cu mancare si fara sa plateasca nici o cheltuiala, plus ca socrii au depus o declaratie cum ca sta in gazda la ei si ea primea o suma de bani de la facultate pentru platit gazda (care evident ii ramanea ei).
Dupa eveniment, nora s-a mutat la sora ei, apoi a plecat in America, apoi la intoarcere tinerii s-au mutat in chirie. Nu mai zic de scandaluri intre el si maica-sa, cu reprosuri care chiar nu-si aveau locul (avand in vedere ca parintii lui l-au ajutat sa-si deschida o afacere si i-au construit apartament in vila). La un moment dat, el cica ar fi vrut sa se impace, dar n-au facut nici un pas. Acum ea pleaca din nou in State, iar la intoarcere parintii lui se vor muta in apartamentul lor in aceeasi vila. S-a pus problema sa nu mai plateasca chirie, sa se mute acasa, dar el cica nu stie daca or s-o lase parintii ei sa se mute in aceeasi casa cu parintii lui, ca le e teama ca se baga iar soacra intre ei. (In tot acest timp, el si-a castigat banii din afacerea inceputa cu ajutorul parintilor lui).
Asta e povestea, pe scurt, ca si asa m-am lungit. Voiam sa vad ce credeti voi, ca aveti si soacre rele si bune. Cine/cum a gresit si ce s-ar putea face pentru a remedia situatia?

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput