Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 13
impreuna spune:
Fetelor am incercat sa dorm si nu am reusit, m-am gandit la voi care munciti pe rupte
Sunule mersi mult de tot de mesaj si incurajari, mi-ai facut o surpriza placuta:)
Alina, daca ploua vin cu taxi, sa fii pe faza:) Te iau de la locul stabilit.
Andreea i-am dat sotului sa caute in caz ca se plictiseste la servici:) Daca gaseste ceva te anunt.
Oare unde sunt Lavi (ai petrecut ieri cu nepotica?:), Cami, Fana...???
Flavia (sotie si mamica fericita)
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Ok...astept pozele data viitoare!
Ali bravo pt hanimun! Sa fiti sanatosi, sa aveti o nunta frumoasa si o luna de miere desavarsita!
Rox...verighetele sunt din 3 tipuri de aur, desi aparent nici nu bagi de seama. Noi nu le-am vrut foarte groase sau cu nush ce model. O sa fac poza, dar nu stiu cat de fidela va iesi. Dar fac. Iar inelutul este foarteeee fin. Mie in general nu-mi plac bijuurile prea tare. Asa ca se muleaza pe preferintele mele...fin si dragut!
Fetele din Buc. care mai vreti la intalneala????
Pup la voi si multumesc frumos!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
fotografiaza finetzea
sa vedem bijuteria magica cu piatra vrajita de iubire!
pupi
roxi foto
Jocelyn spune:
Alynutza, am citit cam in diagonala, dar pe de-a dreptul, parerea mea este urmatoarea- daca e asa cum ai relatat. Soacra a gresit cu educatia lu fii-su, nora sta prost la capitolul bun simt, daca nici buna ziua nu da, nu prea mai ai ce-i cere iar fiul e imatur.
Ce s-ar putea face pt remediere? Pai nora sa faca o schimbare de comportament si sa-si ceara scuze de la oamenii aia care au tratat-o frumos si pe care i-a tratat cu partea posterioara si fiul sa isi ceara scuze de la parinti ca i-a ofensat, soacra sa-si dea si ea seama ca nu foloseste cocoloseala nimanui si fiecare sa-si vada de viata lui. Daca cei doi se iubesc, sa se ocupe de afacere si cel mai important, sa stea separati de socri fiindca oricum situatia nu aduce nimic bun.
I plan on living forever. So far, so good
SunSmile spune:
Fla.... Am deschis putin mess-ul si pt ca ma gandeam la tine, am simtit nevoia sa-ti scriu cate ceva.
Andreiu..am dat sfoara-n tara...poate,poate!
Alina urata situatie! Eu am o singura intrebare..el este convins ca ea il iubeste? In principiu indiferent de cat te enerveaza cineva, perechea ta trebuie sa stie. Whatever...solutii??? Nu stiu..soacra(mie mi se pare ok) sa incerce sa taca..sa nu le mai propuna nimic, sa nu se amestece cu nimic. Si vor veni singuri sa ceara ajutorul. Sau cel putin el. Ii va fi greu pt ca e mama, dar trebuie. Ma rog, cam asta gandesc acum...daca aprofundez poate mai vin cu idei!
Neamu meu ce-o face? Si Florina, Bunicuta, Cami, Lavi, Dana banana.....cam pauza....Him are treaba, Joce si ea a disparut....hmmm...
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Alynutza spune:
Joce, mersi de parere (ce bine ca am postat chestia asta ca te mai vedem pe la noi, ca ne era dor ). Cat despre stat separat de socrii, mai greu, ei au apartamente in aceeasi vila (cum ar fi sa aiba apartament la bloc pe aceeasi scara doar la etaje diferite).
Ce-am uitat sa spun e ca el (fiul) e cam cu capul impuiat de ea (nora) si parca refuza sa vada realitatea. Nu stiu ce s-ar putea face sa-i deschida cineva ochii, familia lui a trecut peste toate fazele facute de nora (din moment ce sunt de acord ca ei sa se mute impreuna in apartamentul lui din vila, dupa ce parintii se muta in apartamentul lor). Mama lui s-a calmat cu cocoloseala, dar el ia in sus orice gest al ei (chiar daca il intreaba daca nu-i e foame cand merge la ea - asta nu mi se pare un gest exagerat, ca si soacra-mea totdeauna ne intreaba daca vrem ceva de mancare cand mergem la ei, si nu conteaza daca tocmai venim de la servici sau de acasa cu burta plina). Si eu zic ca nora e ranchiunoasa rau si tot ea e de catre padure si mai baga si strambe... Am ajuns sa ma intreb daca chiar isi iubeste viitorul sotz...
Nunta noastra
Pregatiri
Alynutza spune:
Sun, am postat in acelasi timp. Exact asta ma intrebam si eu... daca ea chiar il iubeste. Eu stiu de fostul, ca avea o mama ciudatoasa rau, cate faze mai facea, si am inghitit tot, ca de, e familia lui, n-o poti alege, asta e, ce-ti da DD asta ai. N-am zis ca sa inghita si tipa asta orice de la soacra, dar chiar asa, mi se pare aiurea rau de tot, ca doar pana la urma suntem oameni, nimeni nu-i perfect si toti o mai dam in bara, cateodata chiar fara sa ne dam seama. Mai ales ca parintii ei n-au o stare materiala prea buna (fata de ai lui ca na, el vine in casnicie cu casa si business si ea in ) si nimeni nu i-a reprosat niciodata asta, nici macar n-a intrat in discutie... Cand ma gandesc cati tineri sunt pe care nu-i ajuta nimeni, si astia dau cu piciorul la tot pentru ce?
Nunta noastra
Pregatiri
bunicuta spune:
cam tirziu dar am avut ceva treaba si m-am conversat pe mess si cu Cami
Sun-ule am vazut pozele-super-ma bucur ca-i avut un super concediu ,ca ai un sot de milioane si La multi ani pentru cele 26 primaveri-sa-ti dea DD numai bucurii, fericire ,sanatate si tot ce-ti doresti in continuare.
Flavia- ce mai face Sara a trecut burticuta - sa se faca bine sa-i iasa maselutele-si nu te mai stresa fata draga ca asa sunt bunicile asa o sa fii si tu ca bunicuta.
Andreea- sanatate multa si sa dea Domnul ca bb-elina sa se nasca sanatoasa si cat mai aproape de termen-referitor la rugamintea ta nu stiu nimic si nici unde ai putea gasi -poate stiu unele din fete
Alina am citit postarea ta-interesanta povestea eu fiind mama de baiat crede-ma ca nu stiu cum as reactiona la o asemenea proba de
nesimtire(scuze pentru termen), de lipsa de 7 ani de-acasa -
indiferent cat te supara cineva a da buna-ziua tine de educatie si de cei 7 ani de-acasa daca nu-i ai nici nu-i mai obtii pe urma
cat priveste purtarea baiatului n-are nici o scuza sa se poarte asa cu ai lui -probabil o iubeste mult dar reciproca nu cred ca-i adevarata (nu cred ca este iubit de ea)- probabil exista un interes din partea ei -casa, afacere- si numai Dumnezeu stie cum o sa fie mai tirziu- ca deh dorinta de partaj este uneori mai mare decat dragostea cunosc cazuri -
Jocelyn daca tu crezi ca ea isi va cere scuze de la viitori socrii cred ca te inseli-daca nu intrebi de sanatate un om iesit din spital
si nu poti sa spui un simplu multumesc pentru ca soacra a muncit toata sambata cred ca ea nu se va schimba niciodata.Oricum daca ar fi fost sa fie viitoarea mea nora sincer eu n-as fi suportat un asemenea comportament.
Si inchei subiectul ca m-am enervat destul pe ea.
toate noricile si o zi buna in continuare
Alynutza spune:
bunicuta,
Mersi pentru opinie. Si eu cred ca fata nu tine prea mult la el, dar banii lui sunt buni (na ca am zis-o). Si despre scuze la viitoarea soacra si eu ma indoiesc, ca era vorba sa remedieze situatia de Craciun si uite ca suntem in iulie acum si nici poveste...
Am vorbit si cu iubi de situatie, a zis ca daca maica-mea mi-ar fi spus ca m-am schimbat, sau daca ar fi vreo problema, el ar fi stat la masa cu maica-mea si ar fi discutat exact ce s-a intamplat si care e problema si ar fi incercat sa remedieze situatia. Eu am zis ca daca as fi fost nevoita sa ma mut cu socrii, as fi incercat sa ma comport de asa natura cat sa nu-mi poata reprosa ei nimic (ma rog, cu rautate se poate reprosa orice) si nu stiu ce ar fi trebuit sa faca/zica sa-mi iau catrafusele si sa plec pe furis ca un hotz...
Oricum, din cate ati zis pana acum, cam toate sunteti de parerea mea...
Fla, eu sper sa nu ploua sa mergem cu 2-ul ca toata ziua stau si latzesc pe scaun, ar prinde bine o plimbarica. Oricum, ca sa ma recunosti, sunt imbracata ca o floricica (sa nu spun papagal ) cu hainutza rosie si pantaloni verde deschis.
Nunta noastra
Pregatiri
impreuna spune:
buni Sara e putin mai bine, abia astept sa scapam. Sper sa ma pot tine de regim, ca saracutza s-a saturat de orez fiert:(
Alynutza interesanta situatia si n-as putea sa spun cine are sau nu dreptate.
Probabil ca fiecare a gresit si daca nu s-a discutat deschis de la inceput s-au adunat toate si au rabufnit.
Soacra prea grijulie sa isi lase baiatul sa se maturizeze si sa invete sa fie responsabil tat fata de el cat si de familie.
Iar nora sa isi caute o doza de bun simtz, si daca ar fi fost o simpla chiriasa la niste oameni straini, tot i-ar fi trebuit niste maniere sa dea buna-ziua, cu atat mai mult ca ar fi trebuit sa se comporte frumos fata de viitoarea familie.
Cat despre statul impreuna... ar putea sta daca isi rezolva problemele, daca nu... nu i-as vedea bine.
Si eu cam fac alergie la soacra prea grijulie, ca stiu ce am avut de tras cu al meu fiind singur la parinti si o soacra super grijulie si panicoasa, care avea tendinta sa controleze tot. Am inteles insa ca nu o face din rautate si frumos si cu rabdare am incercat sa o "educam"
Acum isi mai depaseste atributiile, dar macar ne trateaza ca pe niste oameni mari si responsabili:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Asa gandesc si eu, ca au gresit ca n-au stabilit niste reguli clare de la bun inceput. Si ai dreptate, ca mamele n-o fac din rautate, asa-s ele si daca lui i-a convenit pana acum sa fie cocolosit, si-apoi a luat-o cu buf si zdrag, evident ca s-a socat femeia. Asa ma gandeam si eu, cu frumosul mai usor educi pe cineva...
Stau insa si ma gandesc ce zice soacra, ca ea i-a facut casa la baiat si asta plateste chirie... Insa in mintea lui nu reusesc sa-mi dau seama ce e. Eu am trecut printr-o situatie relativ asemanatoare cu fostul, care zicea ca el nu vrea sa stea in casa data de ai mei, ca mai bine facem nunta (cu rudele lui, cica parintii lui fusesera la multe nunti - deja ma vedeam in ceva cantina naspa facand nunta sa strangem bani de garsoniera) si ne luam o garsoniera. Pana mi-a venit mie mintea la cap si m-am gandit "bine ma, dar eu is am casa mare si frumoasa si eu sa ma cert cu ai mei si sa locuiesc intr-o garsoniera la bloc? Si in plus ca mai si scartaia relatia (doar m-am spovedit)... Pana la urma asa de tare mi-a venit mintea la cap ca i-am dat papucii (sau mai bine zis l-am lasat sa-mi dea papucii) si mi-am vazut de viata si acum mi-e foarte bine (desi vai cum mai plangeam atunci, ce ma fac eu fara el, si cum sa traiesc fara el si bla bla)... Oricum, o concluzie tot am tras din patanie: ca nu-i bine sa te certi cu parintii pt un el (sau o ea) ca una la mana nu se stie daca ramai cu el, dar cu parintii sigur ramai, si doi la mana, el te poate lasa oricand cu c... in balta, pe cand parintii intotdeauna te ajuta si se straduie sa te scoata din belea.
Nunta noastra
Pregatiri