Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 11
preda_vicky spune:
si buna dimineata la norici!
Sunule, felicitari pt. asa un sot! Am admirat si eu pozele. Foarte frumoase! Ai niste amintiri de vis.
Andreea, stai in pat si ai grija de tine si de bb, o sa cam dormi de la Diazepam, e drept, dar nimic nu e mai important decat bb. Trage si computeru'aproape de pat si avem noi grija sa te distram si sa te relaxam.
Fetele din Cj, vreme frumoasa si intalneala placuta. Cherry,ma abonez si eu pt. intalneala in Buc.
Cami, daca tu vii cu buburuzele, vin si eu cu juniorul! Ne-ncuscrim?
Aly, ai rezolvat cu luna de miere? Au scapat cei de la agentie teferi sau ?
, norici si o zi buna va doresc!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
SunSmile spune:
Ce fac fetele? Cam tacute...sau inca somnoroase?
So pt intalnirea din Buc. pana acum suntem 4...lista e deschisa:
Cherry
Marina
Vicky
Sun
Pup la fete!
p.s. Fla, Alineishan si Rox...realizati ca vrem poze de la intalneala voastra, nu?
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
impreuna spune:
Neatza dragelor, o sa ne straduim sa facem poze la intalneala pt voi:)
Multumim de urari.
Pacat ca au anuntat astia ploaie...
Eu sunt cam suparata, Sara e tot bolnavioara, ii merge burta si soacra-mea ma dispera, asa se jeleste de mila ei, de zici ca e pe moarte.
Imi creeaza o stare tare naspa, i-am zis ca ma internez in spital cu ea ca sa scap de acasa.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
'Neatza fetele!
Am un somn in mine... dar lasa ca ma dezmeticesc eu pana diseara.
Am rezervat luna de miere www.kartagotours.ro/?menu=destinatii&lang=ro&id=3&sub=hotel" target="_blank">aici (hotel MEM Palace) si evident ca am obtinut si reducerea, fara prea multe negocieri, doar ne-a rugat tipa sa mergem sa ducem o copie dupa certificatul de casatorie, chiar si dupa ce ne intoarcem. Si cred ca s-a distrat copios de noi, pentru ca excursia am rezervat-o pe numele lui iubi, si el cica eu sunt "anexa". Sper sa fie ok hotelul si tot, oricum de-abia astept sa plecam sa-mi incarc bateriile, ca deja nu ma mai pot ridica din pat dimineatza.
Sunule, ai un sotz super romantic, sa-ti traisca si sa-i traiasca naravul. Si tot ce-ai povestit de acolo pare chiar o poveste, ceva ce se intampla numai in visele cele mai frumoase.
Fla, Rox, aveti voi un aparat de foto? Ca eu nu m-am gandit la asta, evident ca e acasa...
Andreea, ai grija de tine si de bblina ta jucausa!
Anca, spor la invatat si bafta la examen!
Sa va spun ca tot n-am scapat de surprize ieri: pe cand am ajuns acasa cica mesterul n-a putut sa instaleze bideul ca e defect, iar caditza de dus trebuie ridicata nu stiu cati centimetri ca altfel nu poate monta bine scurgerea si in cativa ani o sa ne curga apa prin baie Asta in conditiile in care am luat caditza semirotunda si evident ca in fata ar trebui pusa faianta ca sa arate frumos, dar de unde atata faianta pe semirotund? Numai daca nu-i pun pe mesteri sa faca mozaic... Bideul speram sa-l putem schimba, l-am luat acum 2 ani, dar din fericire si-a luat si maica-mea acum o luna din acelasi loc, si am trimis-o cu iubi sa spuna ca-i unul din cele luate acum o luna.
Marina, nu a reusit mama sa gaseasca cartea respectiva, dar o are soacra-mea si maine ajungem pe la ei, ma uit si vineri iti scriu PM sa-ti zic ce am gasit, ok?
O zi cat mai frumoasa, norici!
Nunta noastra
Pregatiri
Alynutza spune:
Unde ati disparut toate? Ma lasati singurica...
Nunta noastra
Pregatiri
cherry22 spune:
Bau!
Sunule, ceva de vis ce ne-ai povestit tu. Sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti impreuna si sa va iubiti mult!
Fla, baga-i soacrei ceva in gura, ca sa mai taca Nu te duce cu Sara la spital, ca sunt atatia microbi pe acolo...Las-o pe socrela sa vorbeasca si nu te nai stresa.
fetele frumoase
Andreuta, nu mai fa nici un fel de efort, stai in pat cumintica ca doar nu vrei sa nasti mai devreme. Stiu eu ca bb-lina este o ascultatoare si va veni pe lumea asta la termen. fetele si ai mare grija de tine, da?
Aly, felicitari pentru rezervare!
pup toate fetele
roxanicea spune:
buna fetili!!
alina, am aparat foto....dar e unu din ala grasun cu obiectiv mare..si nu prea am unde sa-l baga...decat adca vin cu ceva rucsac....; la sca afcem poze tura viitoare cand va fi ok afara, soare si iesim in parc bineanteles ca si cu sara. ok?
hai ca de data asta nu facem poze...decat cu telefonul...ca mie- jena sa fac in cafenea....; ok?
bine ca ai obtinut reducerea. e consistenta? sau nu cine stie ce?
sun, vreau sa vad verigheta, daca tot ne-ai pove de ea.si inelul cu diamant. ok? se poate?
pupici tuturor si spor la invatztat si al jobuit!
roxi foto
SunSmile spune:
Ok...astept pozele data viitoare!
Ali bravo pt hanimun! Sa fiti sanatosi, sa aveti o nunta frumoasa si o luna de miere desavarsita!
Rox...verighetele sunt din 3 tipuri de aur, desi aparent nici nu bagi de seama. Noi nu le-am vrut foarte groase sau cu nush ce model. O sa fac poza, dar nu stiu cat de fidela va iesi. Dar fac. Iar inelutul este foarteeee fin. Mie in general nu-mi plac bijuurile prea tare. Asa ca se muleaza pe preferintele mele...fin si dragut!
Fetele din Buc. care mai vreti la intalneala????
Pup la voi si multumesc frumos!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Alynutza spune:
Rox, din partea mea e ok, Sun ceruse poze de la intalneala. Mie evident ca nu mi-a trecut prin cap, mai ales ca diminetile de obicei atata ma invart prin casa ca intotdeauna sfarsesc invitabil prin a alerga spre servici... Reducerea e 5%, buni si aia decat nimic. Oricum nici oferta speciala pe care o aveau pentru 5/12 iulie nu era cu mult mai grozava, doar ca atunci oricum era pretul mai mic pentru ca era middle season, noi plecam chiar in prima saptamana din sezon, si pretul e considerabil mai mare. Am inteles ca si la hotel s-ar putea sa fim un pic altfel tratati daca spunem ca mergem in luna de miere, dar daca imi dau pat matrimonial si o camera cu vedere spre mare mie mi-e suficient (cu sampania oricum n-am ce face ca nu beau).
Fla, imi pare rau ca nu se simte mai bine Sara, dar din moment ce ai zis ca e din cauza ca-i ies mai multi dintzisori deodata, cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Las-o in pace pe socrela, daca e asa alarmista. Lasa ca va luati si voi casutza voastra cat de curand.
Nunta noastra
Pregatiri
impreuna spune:
Am eu aparat si il iau pt orice eventualitate. Dc prindem un moment ne tragem in chip
Sunule am cetit cu sufletu la gura (sau mai sus:) e super, asteptam si restul "povestii":) Si alte poze dc mai ai:)
Andreea ai grija de tine si de burtica, daca trebuie sa stai in pat asculta ca zice nenea dr (sau tanti) doar cand poti sa ne mai dai un semn de viata sa stim ca esti bine.
Eventual facem schimb de niste nr de tel sa tinem legatura
Cherry nu vi sa ma ajuti? Tu o tii si eu ii bag
Anca, Vicky
Alynutza uitai sa zic: felicitari pt reusita, sa va bucurati de o luna intr-adevar de miere (din toate punctele de vedere:)
Flavia (sotie si mamica fericita)