Clubul nurorilor (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cherry, aci-s!
Fetelor, numai bine pica intalneala de maine, ca noi ne punem parchet in dormitor (cred ca v-am mai spus). Ieri l-au montat, azi au zis ca-l rascheteaza si chituiesc daca apuca si maine ar trebui sa-l dea cu lac. Iubi pleaca maine dupa servici pana la tara la bunici si i-am zis azi dimi ca ma lasa singura sa ma fac aurolac. Da' lasa ca eu ies cu fetele si-i las numai pe mesteri sa se aurolaceasca, ca ei is obisnuiti. Is zuzu rau, asa-i?
Anul trecut ne-am parchetat sufrageria, dar la dat cu lac i-am chemat fix in ziua cand am plecat in concediu, le-au deschis ai mei, asa ca n-am rabdat deloc.

Anca, pune burta pe carte!

Flaule, ce bine-ti mere cu somnici de-amiaz... Eu numai duminica imi permit, si atunci nu prea, ca stau ca o baba sa vad "Verdict crima"...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eh, ma rasfatz si eu cu somnul cat am ocazia, ca nu se stie niciodata:)
Adevarul e ca sunt rea de somn, daca sunt obosita fac urat

Hai ca azi am musafiri, anuntatzi, oficiali:)
Si abia astept maine sa ma intalnesc cu fetele mele:)
Bucurestencelor pe voi va "vedem" saptamana viitoare:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, am sters-o englezeste. Sa tineti pumnii ca mergem sa rezervam excursia si ma cert cu astia de la agentie daca nu imi dau reducere pt tineri casatoriti.
si o seara cat mai frumoasa!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

alynutza..bafta la aia la agentie si poate va da reducere si noi am vrea sa avem reducere..sa vedem ca o bag si pe asta cu luna de miere poate ne-o da o reducere ceva....
m-am apucat sa invat dar maine tocesc tare ca de prefer sa invat...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am aparut si eu. Azi am stat mai mult in pat ca nu m-am simtit prea bine si am avut contractii destul de dese. Si acuma m-am intors de la doctor, ca deja era prea mult. Totae sunt bune si frumoase doar ca mi-a scris in fisa iminenta de nastere prematura. Asa ca trebuie sa stau in pat cel putin 5 saptamani. Bebelina s-a ingrasat mult. Are 1723 grame. Si se vedea foarte bien la ecograf. Normal ca nu avea stare si trebuia sa "alerge" doctorita dupa ea, dar e bine, e cu capul in jos si mi-a spus ca, desi DNP e 10 august, eu nu o sa prind 1 august cu bebelina in burtica. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Va las acum si merg in pat. Nu am voie sa fac nimic altceva decat sa stau in pat, sa merg la WC si sa mananc. Cred ca iubi se va apuca de gatit. Ca eu nu am voie sa stau nici in fund, nici in picioare... Doar intinsa in pat. Si mi-a dat diazepam ca sa se relaxeze uterul. Ala o sa ma relaxeze pe mine de tot. ca nu am mai luat pana acuma.

Andreea 31+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

salut norici
muream de dorul vostru...nu am mai putut intra dar cum se remediaza...prezenta-s

Elena
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau! Ma scuzati, dar am avut treaba cu tonele azi. Si asa cred ca o tin toata saptamana. Nu-i ba....ca doar sunt obisnuita.:)))
Asa...pe scur...ca ramasei datoare...macar prima parte…
Pai pe 20 seara cand am ajuns, ne-am cazat, ne-am dusuit si am taiat-o spre Samba Bar...la mega prietenul nostru Alex(nasul copilului))...caruia ii spun LMA astazi!!!
Acolo ne astepta nerabdator caci era deja foarte tarziu. Blab bla.Pe 21 seara eram iar in bar(ca in fiecare seara de altfel). Si ne pastrase masa mea preferata...cea mai apropiata de apa si cea mai in centrul atentiei totodata. Terasa era plina de ghirlande si baloane, iar pe masa ma astepta un frumos buchet de trandafiri roz. Pfuuu...la 12 noaptea il vad ca vine cu o tava cu doua prajituri cu artificii pe ele, muzica incepe sa rasune si tot barul (englezi, irlandezi, olandezi, belgieni) se ridica in picioare si canta "happy birthday". Imi venea sa plang...era totul atat de frumos...m-am pupat cu oameni cu care am ramas prieteni, m-am simtit magulita si iubita! A fost superb. A doua zi, adica exact pe 22 mai am mers la Despina. Si acum sa explic...noua anul trecut putin ne pasa de nunta..asa ca cel de-al treilea concediu a fost in iulie tot in Creta. Si ne-am facut verighetele acolo si am fost impresionati de faptul ca ni le-au dat in 3 zile si ca s-au purtat cu noi k niste prieteni adevarati. Surpriza a fost ca atunci cand am mers pe 21 mai sa dam comanda de inel Despina ne-a recunoscut, ne tinuse minte si numele...ceea ce wowwww! Si cum ziceam, pe 22 am mers sa-mi iau inelutul(foarte fin..aur galben cu platina si diamant) si verigheta...caci Despinei nu i-a placut cum arata si mi-a luat-o sa o "slefuiasca". Si am avut surpriza sa constat ca un om caruia ok, i-am dat niste bani, imi va oferi asa ceva. Intretinerea verighetei, un soare cu auriu(e k o amuleta norocoasa) si un pandantiv din aur alb cu initiala mea mi-au fost oferite cadou. Si inca o data mi-as fi dorit sa o apuce pe mama durerile in Congo, Tongo...wherever...:))))
Fericita nevoie mare. Si parka aveam aripi..cele 24 de ore fara verigheta fusesera luuungi!
Bai da’ e greu sa va zic tot, caci s-au intamplat asa multe..asa..si tot in 22 ziua am fost in Heraklion cu Alex, la un bar super exclusivist(il vazurati in poze) si cand Alex le-a spus ca e ziua mea mi-au oferit toata consumatia gratis)))(ca au vrut sa ma arunce in piscina e partea a doua)) Cand am venit de la Heraklion am mers sa ne dusuim si sa mai mergem pe plaja. Sub usa am gasit un plic si scria ceva de genul "pt ca astazi este ziua dvs, va invitam la receptie pt a va ura toate cele bune". Si cand am mers acolo, au venit directoarea de pr cu un cadou si un tip cu un buchet de trandafiri roshii. Am primit un frumos, superb set de vederi si o bratara de argint si un card prin care imi spuneau ca avem rezervata o masa la "barul romantic" in orice zi dorim noi! Apoi magulita am plecat la plaja, iar cand ne-am intors a sunat telefonul.Ne intrebau daca pot veni sa ne "lase o oferta". Si cand a batut la usa...wow un tip cu un carucior- un tortulet cu doua lumanari, un cos cu fructe si o frapiera cu o sticla de sampanie. Am cazut pe spate...sunt tari! Stiam asta caci admir Creta Maris dintotdeana, dar totusi..BRAVO lor! Asa se face o afacere de succes!!!
DAR cred ca cel mai frumos moment din ziua asta de 22 a fost dimineata.Sotul a iesit pe terasa si a rupt un trandafir si m-a trezit gadilandu-ma cu el pe fatza. Cand am deschis ochii m-a sarutat si mi-a spus "Iubi, stii, eu te iubesc si vreau ca toata viata sa adorm si sa ma trezesc langa tine!". A fost atat de dulce.hmmmm...DAAAAA, sunt fericita!!!
Acum ma opresc...urmeaza si partile celelalte...cand o mai fi vreme.
Pup la fete dragi!(scuzati mega povestoiu scris in vreo 3 ore...trebi, deh)!
P.S. Andreutza te rog sa ai grija de tine si de nepotica mea!!! Stai in pat si fii cuminte!
Fanna iubita...te astept cu drag si dor!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

sunule,
ce de surpize si ce de cadouri! ce de tortuletze si urari din taote partzile!

f tare!
ai fost aniversata insulei, in seara aceea ! toata lumea a stiut de aniversarea ta!

felicitari !

seara plcauta tuturor!

andreea stai in pat si nu te mai da jos de acolo ! sanatate multa si nastere cat mai apropiata de termen si nu inainte!

nuami bine tuturor!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi faina sa aveti!Pupi

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele...ce faceti? ce zi superba e ...offf ce m-as plimba..dar invatatul asta ce sa ii faci...va pup si sa aveti o zi frumoasa si plina de realizari...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput