Clubul nurorilor (59)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Fla, cand ai timp, azi sau maine, te astept pe mess sa ne intelegem exact, eu lucrez in zona Cipariu, ar insemna sa ma intorc 2 statii spre Intervisan. Nu stiu de ce am avut impresia ca si tu stai mai aproape. Asa ca te astept sa ne intelegem. Roxi, pt tine e ok in jur de 5 si 20 la localul din Galerii?
Nunta noastra
e perfect pt mine 5 si 20.
oriunde, indiferent de zona.
pupici
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
roxi foto
preda_vicky spune:
marina, drum bun, sa te intorci cu bine. incearca trat. naturiste, sunt mai bune pt. organism, zic eu.
Sun, bine ai revenit acasa.
la toate noricile, am multa treaba si fax-ul meu tocmai acum si-a gasit sa faca pe nebunul. Dar nici eu nu ma las!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
SunSmile spune:
Fla in Creta da. Ai retinut tu ceva...spuneam ca in septembrie vom aniversa anul de la casatorie in Bali, Bora-Bora, Seychelles.....una dintre ele. Sa vedem ce ne ofera agentiile noastre, caci deja le-am dat sfoara in tzara.
Roxi in "hanimun" yap...Tenerife. Stiu ca tie nu ti-a placut, ca ai prins vreme nasoala...dar noua ne-a placut, am avut un sejur minunat, un hotel pe masura, oameni omenosi...si am vb si eu spaniola la nesfarsit!. Dar am poze din hani aici? Ca io parca nu stiu....
Bai ma omoara task-urile astea. Lipseste si omul un pic(astazi eram inca in concediu, dar...) si gaseste mormane pe birou. Offf of mai mai....
Cherry eu joi pot sa va spun daca plec sigur in weekend. Dar daca plec, atunci putem stabili pt sapt. viitoare....cand vreti...
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Fla in Creta da. Ai retinut tu ceva...spuneam ca in septembrie vom aniversa anul de la casatorie in Bali, Bora-Bora, Seychelles.....una dintre ele. Sa vedem ce ne ofera agentiile noastre, caci deja le-am dat sfoara in tzara.
Roxi in "hanimun" yap...Tenerife. Stiu ca tie nu ti-a placut, ca ai prins vreme nasoala...dar noua ne-a placut, am avut un sejur minunat, un hotel pe masura, oameni omenosi...si am vb si eu spaniola la nesfarsit!. Dar am poze din hani aici? Ca io parca nu stiu....
Bai ma omoara task-urile astea. Lipseste si omul un pic(astazi eram inca in concediu, dar...) si gaseste mormane pe birou. Offf of mai mai....
Cherry eu joi pot sa va spun daca plec sigur in weekend. Dar daca plec, atunci putem stabili pt sapt. viitoare....cand vreti...
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
nu pot sa zic ca nu mi-a placut! dar atatea lucruri la superlativ am auzt despre tenerife si atata de entuziasmatzi erau cu totzii care fusesera acolo, incat m-am asteptat la ceva d egenul: seychelles, maldive sau similar. pe bune!
e misto, chiar as fi o nasoala daca m-as plange, dar nu a fsot la ce ma asteptam.
nici nu mi s-a parut s ase manance prea bine...nici serviciile nu m-au dat pe spate...iar la catzi arabi si negri comerciantzie de 2 lei erau pe acolo, mi-am cam schimbat opinia vis-a-vis de tenerife.
peisajele, intr-adevar super! ocenau` pe masura! dar altele...nu m-au vrajit..
pt voi a avut si o alta semnificatzie fiind luna de miere.
iar adca e de ales intre destinatziile ce le-ai zis mai sus: eu iti recomand: bora-bora! atentzie mare la sezon in oricare din destibatzie alegetzi!
mai vb later!
oricum,multzam` ca mi-ai amintit de minunata creta! si ce-mi place tare in pozele tale e linistea si calmul din middle season. nu galagie si harmalaie...ca in iulie si august! super misto!
pupici tuturor!!!!
roxi foto
Alynutza spune:
Bai gagici, eu va iau la bataie! Cand am de lucru de nu-mi vad capul aveti o sporovaiala in voi... de nu apuc sa citesc ce scrieti. Acum cand imi fac si eu de cap, n-am cu cine povesti...
Nunta noastra
Pregatiri
camelia72 spune:
Salut gagicutele!
Sun,bine ai revenit,ne era tare,tare dor de tine...!WOW,superbe pozele...!
Deci asa...clujencele pun de-o intalneala Bucurestencele s-au hotarat?...OLTENCELOR...!!!Care sunteti nurori oltence?...Cred ca nu prea am noroc !
Va pe toate!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
voicu_bebi spune:
ce mai faceti fetilii?
eu incerc sa invat pt examenul de joi...dar parca nu pot! fetelor dar ce ati mai scris nu gluma...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
impreuna spune:
Hai ca m-am trezit si eu:)
Deci ne intalnim maine asa cum am stabilit:) Mai vine cineva?:)
Cami, hai ca te luam cu noi, ce zici?:)
Sun ramaseshi datoare cu povestiri si intamplari, sa nu crezi ca scapi:)
u
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Cami, hai in bucale la intalneala, asa ne mai inmultim si noi, ca suntem doar cateva. Poate avem noroc si se va lungi lista.
Sun, cred ca mai bine ar fi saptamana viitoare, intr-una din zile. Dar, sa vedem ce mai zic si celelalte fete. Si, Fla are dreptate, ai ramas dotoare cu povesti
Aly, hai la povesti!
Vicky, spor la treaba!
camelia72 spune:
Da,fetelor,as veni cu placere...multumesc de invitatii,da' nu pot decat cu buburuzele dupa mine...ma acceptati?
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE