Bebelusi de iulie-august 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
brianamica spune:
Anis, eu cred ca m-am prins... e intrarea din fata de la Blocul Turn unde are HVB sediul, CMU si alte firme !!
Eu una vin ! La 16.00
Daca se anuleaza, anuntati-ma si pe mine intr-un fel !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
acusor spune:
As veni si eu la intalnire dar nu stiu daca ajung la ora 16.
N-ar fi mai bine dimineata, pe la 11? Dupa-amiaza mi se pare prea aglomerat!
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Andre_ea , scuze !
Marea majoritate a curelor de slabire dau ameteli, stari de lesin, nervozitate etc. Mergi la farmacie si ia un complex de vitamine sa te poti tine pe picioare !
Eu nu am facut asa, dar, ma duc azi !(ca asa am zis si ieri !), insa pana acum nu am nimic !
Hai, nu te lasa....![]()
BAFTA !!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
Mai mie mi se pare tare ciudat ce am patit. Era abia prima zi de cura si mancasem la pranz f.f. bine. Eram insa si f. obosita. M-am bagat in pat la 10.30 si, desi Tudor s-a trezit des noaptea, azi am fost mai odihnita. Si n-am mai ametit.
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudao) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by anis
REPET...Stiti blocul turn ala mare, cu birouri?E chiar in fata e intrarea aia mare din Herastru....ati localizat?![]()
AniSsi
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Eu n-am localizat. E vorba de intrarea din Piata Aviatorilor?
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudao) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
anis spune:
da andreea.
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gesi spune:
Poate ajung si eu la intalnire...dar musai cu sotu' ca el e transportatorul nostru. Sper sa nu apara ceva intre timp!
Îngerul care mi-a schimbat viata www.ogesi.blogspot.com" target="_blank"> Bla Bla Bla
„Imaginatia e mai importantă decât cunoasterea!”- Albert Einstein
gesi spune:
Vineri sau sambata va spun sigur daca vin sau nu!
Îngerul care mi-a schimbat viata www.ogesi.blogspot.com" target="_blank"> Bla Bla Bla
„Imaginatia e mai importantă decât cunoasterea!”- Albert Einstein
nicoll_mada spune:
'Neata fetele!Ce misto de voi ca va intalniti...am fi vrut si noi,dar cred ca vom ajunge abia la intalnirea de un an...si putin.
Acum LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI SANATOSI COPILASII CE ADAUGA SI AZI LUNISOARE!!!
MATEI-pisi ella
LUCA IOAN-Albinutzza
LUCAS PAUL-gabirus
ALEXANDRU ADRIAN-cocoloasha
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
dania.nicol spune:

La multi ani ! Pentru 11 si 10 luni
• MATEI ** [ pisi ella ]
• LUCA IOAN ** [ Albinutzza ]
• LUCAS PAUL ** [ gabirus ]
• ALEXANDRU ADRIAN ** [ cocoloasha ]
Ce mai faceti fetelor? Ce va mai fac BB-ii? Ce noutati aveti?
Ce mai mananca BB-licii vostrii bun?
Noi ieri am mancat Ficatel la cuptor cu rosie
* 2 ficatei de pasare
* 1 rosie
* unt
Se spala bine ficatelul si se pune la scurs. Dupa ce s-a scurs bine se asaza intr-o craticioara, peste care se adauga unt cubulete mici si rondele de rosie (curatata de pielite). Se infasoara totul in folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20-30 minute (depinde de cuptor). Se paseaza ficatelul cu tot cu sos .
P.S. Se poate adauga si un praf de sare pentru gust si un catel de usturoi(care se va scoate apoi). Alaturi se pot servi piure de cartofi. (morcovi,orez)
Bebe va fi foarte incantat. ![]()
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
Monica-Elena spune:
dania.nicol se poate pasa si usturoiul fara probleme. Lui Mihnea il pasez de mult.

), insa pana acum nu am nimic !