Bebelusi de iulie-august 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 15
truli-luli spune:
Si noi vrem la intalnire!!!!!!
Dar cum sunt pasta la orientare 

(sotul meu mi-e martor, din pacate, pt el
)intreb si eu: unde anume in Herastrau? dati mai multe detalii ca eu in afara de pavilionul H nu stiu nimik
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
truli-luli spune:
Avem si noi poze proaspete in albumul Ana 9-10 luni
Vizionare placuta!
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
anis spune:
REPET...Stiti blocul turn ala mare, cu birouri?E chiar in fata e intrarea aia mare din Herastru....ati localizat?
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
caterina71 spune:
LA MULTE LUNI ! bebeilor aniversati azi! Sanatate multa, veselie, pofta de mancare, somnic linistit!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Incerc si eu sa ajung, daca cumva nu are sotul cine stie ce intalnire. Nu promit, dar daca pot vin, si va treziti cu mine si Alexa.
Intrarea este cea din rondul cu farfuria de la televiziune. De acolo mergeti inainte si ajungeti fix la arteziana de care zice Anis. Langa fantana, usor stanga si la vreo 20 de metrii e o cladire doar parter, expoflora. Care vine cu metroul coboara la Aviatorilor.
Pupici,
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Ieri a mancat fiica-mea banana natur pentru pria data, ca ne-a dat voie doctora. A mancat-o cu branza, branza pe care de 1 saptamana o refuza sistematic, de, s-a saturat s-o manance doar cu mar. Asa ca azi i-am facut branza cu caise si a lins castronul (am pus si o lingurita de smantana). Si tot azi a mancat din primul ei biscuite. La inceput n-a inteles de ce are chestia aia moale in gura... dar in final i-a placut, asa ca a mancat juma de biscuit.
Si tot azi, ce mai, zi foarte importanta, a facut primul pipi la olita. Kk am ratat eu momentul... Maine-poimaine o duc la gradi...![]()
Pupici,
sunt mare...
nicoll_mada spune:
Briana eu de saptamana viitoare ma bag la regim.Va las pe voi intai sa am motiv de mobilizare.
Dede pupam baiatul bolnavior,sanatate!
Cami dulce foc floricica voastra,sa va traiasca si sa va bucure!
Bogdana felicitari pt micuta voastra,care se pare e maricica!Pupam fetele dulci!!!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
truli-luli spune:
Anis, Caterina multumim de lamuriri
. In sfarsit m-am prins si eu. Asa ca duminica sper sa ne vedem acolo.
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
delia grozav spune:
Multumim frumos de urari si incurajari. Deja suntem mult mai bine.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
brianamica spune:
quote:
Originally posted by nicoll_mada
Briana eu de saptamana viitoare ma bag la regim.Va las pe voi intai sa am motiv de mobilizare.
Aha.. simteam eu ceva de te bagasem la regim !
Scuze !

Si inca o data scuze la Andre_ea !

Nu va suparati si voi pe mine, dar uneori sunt cam belerica !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos