Bebelusi de iulie-august 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 17
brianamica spune:
Buna dimineata,
Vreau sa va spun ce mai face ANA !
Daca are ceva in manuta de mancare (banana, biscuite ) si ii cer sa imi dea si mie, imi da ! Si stie sa ma pupe daca ii spun "hai pupi pe mami?"
Ne rostogolim si mergem de-a busilea (surprinzator, pentru ca de obicei daca sunt in premergator nu mai merg de-a busilea).
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Noi am inceput ziua prost. Tudor a cazut din patul meu. Are in frunte ditamai semnul. Offf, si l-am vazut ca e mai agitat. M-am dus sa vorbesc cu ta-su si el a cazut.
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
brianamica spune:
Sa ma laud si eu ..!
Am slabit in 2 zile 1 KG !!!!!

Andre_ea , tu cum stai ?
Face f bine sa te cantaresti si sa vezi ca nu faci foamea degeaba !![]()
![]()
brianamica spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Buna dimineata!
Noi am inceput ziua prost. Tudor a cazut din patul meu. Are in frunte ditamai semnul. Offf, si l-am vazut ca e mai agitat. M-am dus sa vorbesc cu ta-su si el a cazut.
Nu te nelinisti prea tare. Ai vazut si tu ca multi copilasi au cam "testat" covoarele si parchetul !
Si Ana mea a cazut de 2 ori, o data chiar din patul Elei care este destul de inalt (atunci a facut si un maare cucui).
Urmareste-l pe Tudor doar sa vezi cum se comporta in continuare.

ema.nu.ela spune:
briana,
si a mea a avut o perioada (pe la 7 luni) cand am inceput sa-i cer "da-i si lui mami/tati" si ne dadea tot ce avea in mana si ne faceam ca mancam. dar la un moment dat devenise tare obositor ca ne dadea din minut in minut fara sa mai cerem si trebuia sa ne prefacem ca mancam de la ea...dar distractia era super :)
acum a lasat-o mai moale cu asta. am invatat-o acuma sa si dea drumul la ce-mi ofera. sa lase obiectul in mana mea, si apoi i-l dau la loc repede ca altfel se enerveaza ;)
dania,
pare tare buna reteta de ficatei. o sa-i fac si eu. pestele cum i-l faci? mie mi se pare tare fad. i l-as face cu un sos alb ceva. mai studiez.
de vreo saptamana ii face bona mancarea de pranz mai gen ciorbita. si i-o da cu canita direct sa bea. si sta fata mea cu un coltuc de paine in mana si mai ia o gura de ciorba din canita, mai molfaie niste paine...si tot asa.
mamica de maria, 10 luni si 1 saptamana
Tethys spune:

"LA MULTI ANI!"
tuturor bebeilor de azi si sa-si faca parintii fericiti!
FELICITARI bebeilor care au mai facut progrese in ultimul timp!![]()
FELICITARI mamicilor care tin cura de slabire si au evidentiat deja rezultate!
CRYNA
de
ROBERTEL
Albinutzza spune:
Neatza fetelor
sarbatoritzilor zilei, sa fie sanatosi si papaciosi, voiosi si destepti
si in special
bondarashului nostru drag, care azi face 11 luni, sa te faci mare, destept, frumos, voios, si sa ne bucuri cu nazdravaniile tale.
Azi implinim si noi 3 ani de la logodna, iar maine e ziua soacrei mele
sarbatoare dupa sarbatoare
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
truli-luli spune:
Intru si eu sa urez la multi ani sarbatoritilor zilei:
MATEI (pisi ella)
LUCAS PAUL (gabirus)
PETRA ALEXANDRA (codruta grg)
Un
special si
pt bondarelul drag Luca! Sa cresti mare, sanatos si sa le aduci inca muuuulte bucurii parintilor tai!
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
Albinutzza spune:
Cami, doamne ce nora frumoasa am
si a plecat si la plimbare vaz. Iar poza cu f...water... e bestiala
Dede, mama capul sus, vb lui Cami, pana acum tot tu l-ai crescut si singurika ai zis ca n-a fost blonavior des. Deci esti o mama buna 
Diana, Briana, Andreea felicitari pt kg in minus
, macar nu ati facut ca mine
Anis, supravietuieste, ca tare frumos e dupa 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Si sa va zic de Lucutza al nostru. Aseara a fost cu tati in park, si s-a smucit din mana lui, si a dat cu boticu' de asfalt
. Asa ca si-a spart buza de jos
A plans, normal, dar cand a venit acasa era ok. Eu ii zic siliconatul
ca acum buza normal ca e mai mare![]()
Azi i-am dat cirese, simpla si apoi i-am bagat in iaurt, iar la pranz vreau sa-i fac mancarica la mixer, si nu la blender, pt ca va face anu in curand si el tot puturos e!!!
Ii mai sparge un dintzisor, sus dreapta, curand cred ca va veni, ieri l-a durut rau, ca a fost super nervos
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici