Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitaco spune:
Stefan Peter, Flavia Nicoleta,si Maria LA MULTI ANI!!!
Multumim de urari la toata lumea si dorim ca toti bb sa creasca mari, sanatosi sa pape cat mai bine, ca sa fie si mamicile lor fericite , si sa fie norocosi.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
Noki_Lara spune:
Mneata si de la noi! Fii-mea a dormit azi pana la 10.30, asa ca s-au dus mesele catre vale, iar acuma ma chinui s-o adorm la loc, dar credeti ca vrea?De ieri sunt mandra posesoare a una bucata plod extrem de marait. Parca mi s-a schimbat copilul cu un altul. Nu o mai recunosc. Sper sa fie vorba de ceva dintisori...ca altfel
Miha2006- doctorul meu bun in care am incredere mi-a zis ca am voie sa-i dau orice fel de fructe, inclusiv pepene de ambele feluri si inclusiv capsuni, daca le spal cu apa fiarta sau cu apa plata - capsunele. Amu, asa a zis dr. meu, iar io ma iau dupa el, ca-mi convine asta.
Gandacul- io la nasucul infundat nu pun decat ser fiziologic. Pana acuma nu am avut probleme si si-a facut efectul.
Cu intalneala din Botanica, io vin ca de obicei, adica fara sotz.
Cu dintii - primii ies incisivii - uneori de sus, de regula de jos. Apoi ceilalti incisivi - daca au iesit jos primii, ies cei de sus si invers. Apoi ies caninii - de pe parti si molarii mai din spate. Ciudat mi s-a parut ca ies unii din spate si abia apoi unii mai din fatza, deci ramane gaura. Asta am citit chiar ieri in Mami. era si o poza acolo, cu aranjarea dintisorilor de lapte.
Dar cica cei mai "prafum si cuminti" sunt astia cu, care se lupta lumea acuma: incisivii inferiori. Lucrurile se imput rau de tot la cei superiori si devin tragice la canini. Deci ne asteapta vremuri grele...
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
gabitaco spune:
Noki cred ca ne luam de mana . Si Mateea e la fel de maraita de ieri si vad ca azi doarme intruna. O fi avand ceva? Ca se trezeste papa , se joaca vreo ora si apoi iar vrea nani. Temperatutra nu are, da e fffff mofturoasa . Vrea numai in brate.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
addya spune:
heeeelp fetele
tot ma chinuie talentul cu PM-ul ala...am vzt k la multe dintre voi apare PM cu rosu, banuiesc k asta inseamna k e activ...
eu la profil nu am decat o casuta cu "Permiti membriilor forumului
sa iti trimita mail?: " si asta cred k se refera la mailul meu personal...sau nu? oricum acolo am selectat DA
incearca cineva, va rog , sa-mi dea si mie un PM, sa vad dc merge?
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
addya spune:
hai k sunt cretina....madau, saru'mana dar nu de acolo se activa PM... am gasit intr-un final glorios
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
madau spune:
Addya acum mi-am dat seama de unde se facea modificarea. Uitasem..deh batranetile
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Noki_Lara spune:
Am uitat mai devreme sa urez LA MUUUULTE LUNI SANATOASE, VOIOASE SI MANACIOASE! BEBELACILOR CARE AZI ISI MAI ADAUGA IN CONT O LUNISHOARA!
Si intre timp mi-am amintit, am scis mesajul, dar mi-a picat netul...amu mi-a revenit, deci e de bine!
Gabitzaco- e calr ca ne luam de mana! Surori de cruce!De mult vroiam sa-ti zic ca cnosc si io o tipa din Bacau...Diana Cliveti. Iti zice numele ceva?
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
leea_cv spune:
Stefan , Flavia , Mateea si Maria - La mai mare! si in sus si in laterale.
Cuscra ii mai mic ginerica da' e putiernic.
A dormit aseara fii-miu de la 6 la 24 (am sarit peste baie deci) a papat vreo 100 ,s-a mai trezit la 5,iar papa (90) si apoi la 9.Maaama nu-mi vine sa cred ca am dormit asa bine.Eu adica.
O sa incerc pin' la urma sa adaug separat mango si grep, ca altfel ramine o dilema care din ele nu-i place.
Roxialexia adevarul e ca , asa cum zici, se coace si mama marului in timp ce stau eu la PC. La fel da laptele in foc,scade apa de pe biberoane si legume,curge prea multa apa in vana...si multe altele.
Fetelor, mai incalziti apa pt laptic sau il dati la temp camerei?
Leea si Tudor (19.12.2005)