Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Leea- io fac bibele intotdeauna cu apa fierbinte. Apoi il racesc in apa rece. Seara chiar fierb apa Asa m-am obisnuit, asa fac. cainele lui Pavlov scrie pe mine!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

quote:
Originally posted by addya

hai k sunt cretina....madau, saru'mana dar nu de acolo se activa PM... am gasit intr-un final glorios

spune-mi si mie pleaseee ca si eu vreau sa-l activez si nu stiu de unde

fetelee, ce efecte secundare pot aparea in caz de vaccin facut la bb racit si in cat timp dupa vaccin se manifesta ca v-am spus ca iulia mucea la vaccin si nu stiu ce sa urmaresc, banuesc ca agitatie si febra de 37.5 nu e semnificativa astea apar si in caz de bb sanatos.... pleaseee spuneti-mi daca stiti ca stau ingrijorata

la multe lunisoare deocamdata urez si eu la Stefanutu lu' Hilde, la Flaviuta lu' Mara, la Mateea lu' Gabitaco si la Maria lu' Budamara sa crestati mari si sanatosi si sa papati tot din farfurie ca altfel luati na-na.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

miha, in stanga unde ai meniu, ai link catre mesaje private.
intra acolo si ai sa vezi in dreapta niste butoane albastre, ultimul e de options.Prima optiune e de activare msg.
bafta bafta.
fug la BB ca jeleste, cred k iar a scapat jucarica.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

addya sarumana .... m-a luminat feli intre timp

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

BUNA CAVALERILOR,

Am tras cu ochiul pe aici,si am vazut ca mamicile voastre au avut grija sa va aleaga prietene,numai mami nu a facut asta asa ca m-am hotarat sa ma prezint

Domnisoara blonda,ochi albastrii ,90-60 -90,(mai am pana sa ajung acolo,dar sa stiti la ce sa va asteptati)nazdravana,imi plac plimbarile,fructele sa te iau de mana ,sa iti dau un pupic si sa iti trag hainele de pe tine asa ca daca iti plac astept sa ma petesti,nu vreau ca din cauza mamei sa raman d-ra batrana

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Multumim pentru urari, mamicilor si bebelacilor!

Hai ca mi-a facut fii-mea azi un cadou: i-a iesit primul dintos . Il pandeam de ceva zile ca sa sparga gingia odata, ca m-a marait cat cuprinde .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ELAAAAAAAA

CEVA PRETENTII????
sau astepti ofertele si apoi selectia ???

DARIA....
lasa mama ca-ti spun eu una alta din partea lui vladutu' asta micu' si frumosu'...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

BUBAMARA sa-l stapaneasca maria sanatoasa

JOY-accept toate ofertele numai tati sa nu stie si mai cat mai putin daca se poate

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dienutza, n-ai mai aparut de un car de vreme! Unde te ascunzi?
Lavi, la fel, dar poate se pregateste de plecare... De Ina nici nu mai zic, ca uitasem de tot... Si altele.
Ce-o sa mai dispar si eu in ceata o vreme.. Abia stept! Cand o sa stam mai mult afara decat in casa.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Ba eu gandacico cred c-o sa stam mai mult in casa decat afara,cand o sa vina caldurile de 40 de grade...

Raluca,sa-ti traiasca dintoasa!!!
Vrem si noooiiiii!

Mergi la inceput