Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 21
crissy77 spune:
Si la noi a aparut al doilea dintisor. Nu ma asteptam sa iasa asa repede, ca primul i-a aparut duminica. Hi, hi, parca e lama unui ferastrau! Cum prinde un deget, ceva, cum composteaza
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete
crissy77 spune:
Hopa, am devenit membru junior. Inca un motiv de !
Cristina Negara cu
Filmulete
pischi2003 spune:
Buna, fetili
La multi ani copilasilor nascuti de ceva luni!!!!!! Sa va traiasca.
Bubamara, felicitari pentru dintuc. Bai, da' a fost fix ca la carte. La noi a fost la 6 luni si o zi!!!!!!!
Pupicei
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
crissy77 spune:
pischi, si la noi tot la 6 luni si o zi!
Cristina Negara cu
Filmulete
crissy77 spune:
Hai sa va zic una buna... Ce formula chimica are apa chioara?
Cristina Negara cu
Filmulete
crissy77 spune:
Raspuns: H2O cu ochelari .
Cristina Negara cu
Filmulete
pisi-si-boscu spune:
Buna fetelor!
Mai rar pe la voi pentru ca am enorm de multa treaba la serviciu, ehei, au trecut vremurile acelea cand ma plictiseam...
Acu' ma ciondanesc de zor cu functionare tampite, cu pretentii ticnite, care mai de care cunoscatoare de lege romana...ha!
Va citesc pe apucate, mi-am notat intr-o zi pe o agenda la ce pagina am ramas, apoi am uitat unde e agenda...
Al meu cupil e bine mersi sanatos, frumos si destept, asa cum ii sade bine oricarui copil, si cum va ureaza Pisi si voua.
Acusica e pe la tara cu mama si tata, rasuflu sie u nitel, eu si calculatorul, pe care nu l-au luat cu ei din simplu motiv ca au si acolo unu', asa de samanta, deci slabe sperante sa se intoarca al meu copil bronzat...ma mir si eu de ce e asa blond, colega mea de birou cica ala e bronz LCD...
Azi fusei pe la Ploiesti, maine ma paste o Craiova, poimaine merg la Constanta, unde cu putin noroc de vreme - acceptabila - voi trage si o baie, poate si un chef, ca am de gand sa stau si in weekend, deci, iar nu o sa mai intru o vreme.
Dar ce era cel mai important, vreau sa va zic ca sunt de-a dreptul incantata, acu' cateva luni imi era jena si nu stiu cum sa va povestesc ca al meu baiat se ridica in picioare singur in patut la 6 luni, ca imi alerga in premergator la 6 luni, etc, ma gandeam ca o sa ma faceti mincinoasa... Ei bine, vedeti cum evolueaza piticii de repede?!
Si ma mai mir ca al meu baiat face grafica pe calculator...
Va pup, si daca nu mai intru ( nu stiu ce intentii are in acesta seara sotul meu ca doar suntem ca doua aviare pe marginea balconului, nu tu copil, nu tu soacra ) va urez distractie placuta !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
leea_cv spune:
Mai,sa va traiasca dintisorii.Sau nu? Sa cada repede si sa fie inlocuiti de ailalti?Cum doriti.Tudoriche al meu nu da semne de "composteala", dar mai are vreo 2 sapt pina la 6 luni.Poate atunci sau poate la si o zi.
Apropo de aparitii sau nu, io o dau disparuta pe teo_banu.Da nimiiic nu am mai auzit de ea.Stiu ca e cu serviciul,dar...o fi bine?
Leea si Tudor (19.12.2005)
canuta-om-sucit spune:
Eheheee... gata Daria are iubit. Am batut palma cu Ela si se pare ca Daria era foarte incantata, sa vedem ce spune si Dimitrie. Sunt convinsa ca o sa fie tare fericit cu o asa gagica faina.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
leea_cv spune:
Fetele, pot folosi Vanish la hainutele bebelacului?Daca da, in masina de spalat sau inainte la inmuiat?Io am inceput sa le bag in masina.
E, si inca ceva, igiena urechilor e ceva special?Sau dupa baita, cu betisorul pe unde incape?Io parca ma detectat destul de mult cerumen.
Leea si Tudor (19.12.2005)