Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 22
felicia74 spune:
Hai c-am revenit si eu... pe seara!
Cu intalnirea - bineinteles ca pot veni si husbandii, ca doar ca n-or sa stea la bere decat daca o aduc ei, ceea ce parca nu mai are farmec, nu?
Mai mult ca sigur ca Doru va fi prezent, dar el citeste forumul cu regularitate, asa ca va stie destul de bine, chiar daca doar virtual!
Insa vad eu bine sau ne adunam doar cat sa punem de-un tabinet? Poate va mai ganditi, daca nu plecati din localitate si nu aveti program (Cristina), e pacat sa nu va delectati cu atmosfera din Botanica. Eu acolo ma relaxez cel mai bine in Bucuresti.
Addya fata draga, m-ai speriat! De ce Nan vorbeai? Am fugit azi la standul cu lapte praf sa vad ce se intampla, ca tot am facut cumparaturi. Cel Ha e intr-adevar 253, dar eu folosesc Nan2, care slava Domnului a ramas 190! Uf, parca ma vedeam in aglomeratia din Orhideea cu cutiile de lapte in brate
Bubamara mama, ce de evenimente pe voi in ultimul timp! Felicitari ptr dintisor (nu-i prea inspirat iconul dar e tot ce am gasit)
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Leea ai dreptate, ce-o fi cu TeoBanu?
Ca i-am trimis si niste PM si tot nu mi-a raspuns. Maine cred ca o sun!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
cristinamh spune:
io cred ca teo_banu e suparata ca s-a ingrasat fata, sa se ia la intrecere cu biancutza... ... si nu vrea sa ne mai zica!
noi n-avem dinti, daca ar fi draguta sa mai astepte vreo 2 luni ar fi perfect!
leea, io nu pun inalbitor... pe-alea albe le spal la 70'C, pe-alea colorate la 50, si toate cu persil... toate uscate in masina si puse apoi pe franghie... si mi se pare suficient.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
addya spune:
felicia, mi-ai dat o veste buna cu pretul la Cora, mi-e mult mai aproape decat carefour. cand am vzt eu d-abia bagasera, or fi gresit pretul
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
corap spune:
hi, fetelor
io azi am facut un lucru bun: am iesit singurica cu mashina in oras (adik nu singura, ci cu andrei)
si mi s-a intamplat ceva nasol: n-a prins anestezia la dentist si mi-a facut 2 carii ca la a treia n-am mai rezistat pe viu. ma mai duc vineri
leea, io pun vanish pe pete. cu gramada. si nu le spal la mai mult de 40 de grade. n-am observat efecte nasoale.
pupi multi pentru toata lumea
c
Hildegard spune:
Buna seara,
Raportam azi la 7 luni 9.400 g si 75 cm
Multumim frumos pentru urari: Joy, Felicia, Raluca. Madau, Mihaela.
Raluca, felicitari pentru dinte!
Leea, eu inmoi petele cu wanisch...si bag si in masina si bebe n-are nika....
Am scos si cu clor de ex....si tot n-a fost nika.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
tania-z spune:
servus mamici si pitici!
ne-am ocoshit si noi si am pus filmuletze...cu chiuituri! Sunt prost filmate, ca nu avem decat camera foto, dar va dati voi seama ce e pe acolo:). Pentru cine are chef: http://www.dropshots.com/gabriela2004z
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
gabitaco spune:
Noki - numele nu imi spune nimic
Cuscra- multumim de urari; eu spal rufele fetei la masina si pun vanish si persil; nora-ta n-are nica, vad ca ii prieste.Ia nu-l mai corcoli pe ginerica ca e flacau mare .
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
roxisialexia spune:
Buna seara tuturor!
Dragele mele, cunoasteti cu ce crema pot sa dau dupa ureche, are niste cojite de care nu scap( eu la baita o spal si o sterg cu o discheta), a mai patit cineva asa ceva?
Imi doresc sa ajung la intalnire( sa vad cum fac cu masina), dar totusi va intreb, voua va place G.B.?Eu m fost anul trecut chiar inainte de a naste si era oribil am ramas dezamagita.Eu nu am fost niciodata in parcul circului, oare e frumos ?
Gandacel ,foarte bine faci ca lasi sa se rezolve natural si Alexia fornaie de vreo saptamina si nu i-am dat nimic, am curatat cu ser fiziologic si sper sa se rezolve, o mai las un pic, daca nu trece in cateva zile o sa sun pediatrul.
Miha 2006 , eu sunt fun pepene galben si aceeasi intrebare am postat-o pe Parinti... si am primit raspunsuri ca dupa 8- 10 luni.( oricum de retinut,caeste laxativ si irita colnul).
Leea tin de mult sa te intreb de unde ii cumperi tu mango? Au voie la varsta asta?
Urechile nu se curata decat la exterior, trebuie avut mare grija ca prin introducerea betisoarelor mai adinc se creeaza dopuri de ceara si ase ajunge la otite.E normal sa secrete cerum ( are rol de protectie) si ai vezi ca singur se elimina surplusul.
Apa pentru laptic( eu folosec numai plata) nu o tin decat 2 min. cat sa fie o idee calduta( e mai mult la temperatura camerei), m-am gandit ca vine vara si afara va fi cald sufocant si ii mai dau si lapticul cald.....asa ca am obisnuit-o din timp.
Noki
quote:
Dar cica cei mai "prafum si cuminti" sunt astia cu, care se lupta lumea acuma: incisivii inferiori. Lucrurile se imput rau de tot la cei superiori si devin tragice la canini. Deci ne asteapta vremuri grele...
bine zis si adevarat!!!
Si apropos de bebei plingaciosi si fara stare...a mea fata concureaza sigur pentru primul loc.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac