Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
madau spune:
Addya iti raspund eu. La editare profil, imediat sub mail ai o casuta unde zice ceva de genul " permite membrilor forumului sa-ti trimita mesaje personale"...bifezi "da". Astfel iti putem trimite mesaje direct de pe DC, pe care le gasesti in meniu la rubrica "mesaje private"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Gandacel spune:
Miha, asta sa fie cu nasul infundat al lui Bogdan? Sa astept sa treaca, atunci, si incerc mai tarziu diverse remedii. Mai ales ca sunt adepta rezolvarii pe cale naturala!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
mara95 spune:
Felicia, Madau multumim de urari,asemenea Mirunei si Ilincutzei, iar chestia cu "sa mancati tot din farfurie" , sper sa o auda si bebita mea!
Bubamara si Gabitaco: La si mai multe luni bebelusilor nostri, si sa ne bucure la fel de mult ca si pana acum!
Tati a formatat hardul si am pierdut modul de afisare al link-ului pentru poze( url/...) pentru ca nu l-am mutat unde trebuia.Care il are la indemana, va rog sa-l mai afisati inca o data pe DC.Am incercat sa-l caut, dar imi ia prea mult timp.Pupici!