Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
mara95 spune:
J0y, multumim mult pentru urari, asemenea si lui Vladut Andrei!
E adevarat ce daca bb-ii miros flori cat sunt mici dezvolta alergie la polen?
Gandacel spune:
oki... Daca nu-mi raspundeti, inseamna ca nu stiti ca sa fac cu nasucul infundat... Bag la Parinti.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ilenutza spune:
neata !
nu stiu daca ne-a simtit cineva lipsa, dar noi v-am simtit-o!
ma apuc sa citesc din urma!
gandacel nu stiu despre ce nas infundat e vorba dar eu rec. ser fiziologic mult plus batista bebelusului. noi am mai fol ciloxan picaturi si cam atat, trece mai greu dar trece!in weekend am fost in saligna de la slanic prahova cu prichi cu tot si a fost super!asta sigur ne-a desfundat nasurili!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
ela27oana spune:
GANDACEL-pt nas infundat,dar fara muci ,merge bine vibrocilul,1 picatura dim si una seara,si karvol
ADDYA UN MESAJ DE LA JOY activeaza-ti PM-ul sau ia legatura cu ea urgent pe messenger,ei nu-i merge dc-ul
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
Stefan Peter, Flavia Nicoleta, Mateea Ioana si Maria LA MULTI ANI!!!
Revin ca doarme Ilincutza.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
Fetele, multumesc de raspunsuri!
Ilenutza, ai fost la Slanic???? Ai pe cineva acolo? Vreau si eu!!! Nici nu mi-am dat seama ca a inceput vara, cu programul asta asa de monoton, fiecare zi pare la fel, fie vara fie iarna! (Poate ar trebui sa-i zic si lui Basescu descoperirea mea!)
Dragelor, Bogdan ia pernele de pe pat si sulurile de protectie si le joaca in maini si picioare, mai ceva ca la circ! Tre' sa-i fac o poza, ca sunt de 2 ori jumate mai mari ca el!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Bubamara spune:
Buna dimineata, fetelor!
Multumim mult pentru urari, toate cele frumoase va dorim si noi!
La multi ani Flavia, Mateea si Stefan, sa cresteti mari, sanatosi si intelepti!
miha2006 spune:
hello, hello,... bag si io repede un post cat mai doarme boboloiu...
Joi, stai linistita ca si de la infanrix de 2.5 mil ai copil agitat, cel putin iulia ieri era de nerecumoscut, marait, mofturos, 37.7 , si nu a inchis un ochi de la 13.30 pana seara la 9, am crezut ca o sa capiez, asa ca...
referitor la progrese de bbl, iulia a inceput sa stea bine in fundulet, adica sta vreo 15-20 min dupa care oboseste si se rastoarne, uneori sta aplecata in fata, se ridica, a inceput sa se joace cu jucariile de langa ea si se rereseaza cand simte ca pica dar in schimb pe burta suntem un dezastru, ne se misca deloc in nici o directie si nu se intoarce inapoi pe spate iar cand oboseste plange sa o intoarcem,.
in alta ordine de idei pleaseeee spuneti-mi si mie e voie la bbl de 6.5 luni de dat pepene galben ca io am unul in frigi si tare i-as da si ei...
codul lui dav l-am vazut si io acasa zilele trecute, l-a gasit dani nu stiu pe unde pe net. sa va povestesc ce haios a fost sotioru meu cu filmu asta. Fericit tare ca la gasit s-a pus pe descarcat care a durat vreo 2 zile, tras filmu pe DVD, cand sa ne uitam... ha, ha, ha era in limba rusa... nervi luat de la capat, gasit subtitrare in limba rom dar nu se rula subtit, cadn a reusit sa puna sub nu mai avea sonor......intru-un final dupa o zii intreaga de chinuit cu filmu am reusit sa-l vedem si noi si dupa pererea mea nu prea a meritat efortul.
acu ma duc si io la treaba cat mai pot
pupici la toata gasca
MIHA SI IULIA BUBULINA
miha2006 spune:
am uitat sa va mai intreb ceva... mamele u experienta .. exista vreo leg atura intre dinti si muci? am citit pe undeva ca e posibil sa muceasca bbi cand le iasa dintii si sa nu ne speriem ca nu e receala... i-am spus pediatrei de asta si a inceput sa rada de mine de parca am inventat io chestia asta.... m-am si enervat... tot colegi de-ai ei au afirmat asa ceva
Danke
MIHA SI IULIA BUBULINA
madau spune:
Flavia, Mateea, Stefan, Maria la multi ani,sa fiti cuminti si sa mancati tot din farfurie!!!!!
Am descoperit sursa maraielilor si mofturilor si dracusorilor din funduletzul ei mic, si anume calciul ca de obicei. Drept urmare ieri i l-am dat dimineatza si nu am mai avut probleme cu ea, si-a epuizat stocul de miorlait repejor, asa ca aseara a dormit tun
De ieri dupa amiaza vorbeste de ne doare capul. O tine intr-una cu "ahaaa", "eeee", "gheee", "tartuf", etc. Daca o semana cu mine si la vorbaraie...tasu' isi ia campii
In rest nimica nou, momentan ne facem somnul de frumusete, iar eu ma duc sa bag la ghiozdan pana se trezeste, si sa curat niste cirese.
Revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze