Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
cristinamh spune:
crisa, cred ca greful nu i-a placut! ia incearca fara... e acrisor si nu prea il agreeaza copiii.
noi nu putem onora invitatia. sambata avem program.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
madau spune:
Ne-am intors si noi din pribegie...ne-am plimbaritara cu ADDYA si Razvanelu' prin IOR, am luat masa in oras ( fimea nu eu...) si acasa cu noi, program administrativ, cu tatic plecat la fotbal.
Felicia eu as veni sambata cu voi, dar acu vine intrebarea intrebatoare: Vin si consortzii cu voi? Ca eu nu am cum sa vin fara al meu.
Leea s-ar putea sa nu-i placa mango. Am incercat si eu combinatia asta mai demult si mango a fost de vina. Dar nu bag mana in foc ca si la voi e la fel.
Dordia abia te asteptam, ca sa reintregim formatia de hoinarit. Hai ca de cand tot ma alergati pe drumuri in fiecare zi am reusit sa ajung la 56 kg. Mai am 1 kg si ajung la greutatea de dinainte de sarcina. Si ma incap si hainele....Uraaaaaa!!!!
Noapte buna la toata lumea..ma duc sa bag un hamburger de la Mc..asa de fericire ca am slabit
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
ela27oana spune:
MADAU-FELICITARI,EU INSA MA STAT IN CASA 3 ZILE SI AM MANCAT CA SPARTA ,ASA CA AM PUS 2 KG,DEGEABA AM DAT JOS 5
Ela si Oana-Daria
roxisialexia spune:
Buna seara mamici !
uite ca abia la ora asta am si eu putin timp...
Ma intereseaza si pe mine la ce ora este intalnirea de sambata si unde mai exact, as incerca sa ajung.
Catre mamicile care au in dotare bebelusi plingaciosi si nemancaciosi, eu propun sa facem o adunare generala sa se aleaga un sef/sefa de grupa ca poate asa le vine cheful de discutii si nu de maraieli .
Marul copt se face foarte repede in cuptor, pui marul in tava si mergi la PC...iit garantez ca se va face foarte repede ( pacat ca eu le cam fac degeaba!!!)Poti pune si scortisoara.
merg la somn, nu mai pot!!!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
silvia_d spune:
neata mamici!
ma puse necuratu'sa beau o cafelizda la 4 PM ieri,si nema somn pana la 4 AM...acu'sunt zombilik pe propria raspundere...da'mi revin eu!
Roxiuta,merge si scortisoara,zici?
Ca tare bun e ....yami yami.
Ce-ntalnire,fetili,sambata?
Adikatalea intreb degeaba ca eu ma duc iar la tzara!
Puuuup
Elaaaaaa,d c zici c-ai stat in casa??
joy04 spune:
BUNA DIMINEATA.......
astept astept sa deschida careva capitol nou, dar nu-i nimeni peaicisilea!!!???
so, CATUTZA SI ADDYA, sa murdariti cu placere scaunelele - hmmm, nu voi puiutii, voi sa le spalati cu placere...
SILVIA, cu ce pleci tu la tara? adica ce iei dupa tine? ca al meu intra in concediu saptamana viitoare si ar cam vrea sa dam si noi o fuga...dar cand ma gandesc ca trebuie sa ma car si cu apa de spalat bibele si copchilu'...ma ia groaza!!!!!
de restul..numai zic. plus ca al meu copil, nu adoarme nici in patul nostru, ma gandesc ca daca nu-mi adoarme pe acolo si-l apuca strechea??
hm..si nu avem masina, o sa stau la mana altora sa ma intorc acasa.....
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Gandacel spune:
'neata!
Madau, eu nici nu concep sa ies si in week-end fara barbat! Bineinteles ca vom fi toti, mai ales ca eu nu merg singura cu masina cu copilul.
Cat despre ora, nu cred ca s-a stabilit ceva, eu ies dupa-amiaza in general, ca dimineata avem multa treaba, iar la pranz nu ies nici picata cu ceara, ca e soarele nesanatos. Asa ca probabil in jur de 5 pm o sa fim acolo.
De-ale zilei de azi: Bogdan are nasul infundat dar nu are muci deloc. Ce sa fac sa-l ajut sa respire un pic mai bine?
In alta ordine de idei, cred ca lipsa de pofta de mancare si maraielile sunt din cauza unui dintisor care si-a aratat capul, undeva sus. Nu stiu daca e incisiv lateral sau canin (le ies canini de lapte? nu stiu). DIn cate am citit eu, nu e indicata inceperea diversificarii in perioada eruptiei dintilor. Asa ca probabil ar trebui sa fiu multumita ca totusi mananca ceva. Iar cu urlatul, l-am scos urland afara si cum a dat de pomi, a inceput sa rada si a uitat de durere. In casa saracutul isi tot dadea cu pumnul peste gura, sa-mi arate ce are!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
joy04 spune:
LA MULTI ANI STEFAN PETER, SA CRESTI MARE, CUMINTE SI DESTEPT
FLAVIA NICOLETA, MATEEA IOANA SI MARIA, LA MULTI ANI SI VOUA PT 6 LUNISOARE, SUNTETI DEJA MARI DE ACUMA... sa fiti cuminti
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Siminaf spune:
Pai... capitolele s-or lungit la douaj' de pagini. Scrie la toate forumurile, la inceput.
Deci, voi tot screti, ca eu tot va citesc, mai rarutz...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
ela27oana spune:
neata,
pai SILVIA, am stat in casa pt ca sambata si luni a iesit tati cu fata iar duminica bunica si mi-am odihnit si eu picioarele
Ela si Oana-Daria