Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
addya spune:
apropo de mere coapte,mie mi-a zis doctora k dc ma grabesc, sa dau maru pe razatoarea de sticla, sa-i mai pun un pic de apa si sa-l calesc pe aragaz k pt placinta de mere. Executat si asa, iese super-bun, k marul copt, si il faci in cca 5 min.
tot nu s-a trezit puturosul....
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
mara95 spune:
Sal'tare!
O facui lata azi!ies dimineata cu puiu' la plimbare si inchid usa cu cele 2 yale.Imi aduc aminte ca am uitat mobilul si deschid yala de sus, dar o uit pe cea de jos.Concluzia mea:s-a blocat usa!Inchid si deschid de 3 ori, da' numai p-aia de sus!Usa blocata!Merg la soacra mea, pe jos care nu e prea aproape, pe jos, ca s-adoarma odoru.El nici gand.Sun sotu' de acolo, si ii spun urgenta.Baiat destept, se prinde care-i problema.Concluzia finala:mami-i varza!
silvia_d spune:
madau,nu am mai iesit pentru ca am luat-o si pe vara-mea,i-am dat ei sa tina geanta mare cu de toate-n ea,adik mobil,kei,bibe stefanutz...si i-am zis sa ia un pepsi de langa posta de la noi,de langa piata ambrozie...buuun...si-am zis ca o iau incet cu carutu,si ea sa ma prinda din urma...heheee...si-astept,si-astept,si nema Mirela...asha ca intoarce-te acasa,suna de la vecini pe Mirela,care Mirela dadea ture prin IOR f contrariata ca unde-s...
So...
silvia_d spune:
Feli,si corap,si fetele care aveti grija de voi:toata consideratia!
eu acu 3 luni mai aveam 3 kg de dat jos,deci am intrat in sarcina cu 59,la sfarsit aveam cu 12 mai mult,la o luna dupa nasterea dadusem jos cele 9 kile,mai ramasesea 3....acum am 6 kg in plus,datorita lenei am luat 3 kg...offff....nu ma vait ca-s grasa,ca nu-s,da s-a lasat carnea pe mine,eu care-aveam "ciocolatele"de muski pe burta(ei,exagerez),pentru ca am facut gimnastik la viata mea,si dans modern.la balet am renuntat ca mi-a zis aia cu frumuselu ca nu am pic de gratie si de talent!asta este!
nu pot sa fiu si farmacista si balerina,nu?
sau pot?
silvia_d spune:
cre'ca da mara,ca tocmai ce-am dat laptele pe aragaz,si nu merge fixu,iar pe mobil srie:introduceti sim-ul,si e introdus...
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by silvia_d
cre'ca da mara,ca tocmai ce-am dat laptele pe aragaz,si nu merge fixu,iar pe mobil srie:introduceti sim-ul,si e introdus...
Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
da cuscra tocmai vorbeam ca sambata ne putem intalni in Botanica Pana acum s-au inscris Noki si Gandacelul, bineinteles pe langa subsemnata.
A respins oferta Corap care cica prefera sa-l bage pe Ardei la apa de mare, sa aiba Ardei murat (hi, hi, mi-e foame!)
Sper ca te intorci si tu pana atunci!
Cine mai vine?
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
Buluci spune:
Bic zicea ceva de iritatie la fundic....intreb si io, si scuze ca poate s-a mai discutat, iritatia asta insemana ca e alergic la ceva din alimentele nou introduse??
----
Noi , azi am fost invitati la o zi de nastere a unui pui de 3 ani la Mac Donald, a fost super iar nici nu ma asteptam ca Simon sa se simta bine in toata galagia aia, ba kiar a si adormit!A inceput sa se adapteze, sa-l pupe mami, dar totusi mai avem un hop: ride la straini dar cind il iau in brate ...gata , se rupe firul, incepe sa urle din toti ficatzii!
----
Nici noi nu stam in fundic, decit sprijiniti,dar nu cred ca tre sa ne grabim,toate la vremea lor! Altii kiar si la 10 luni stau in fundic...Unii copii nu merg in patru labe ci pur si simplu o iau din loc direct in doua labe!
Corap, please, zi-mi si mie ce trebuie exact ptr pasaportul bb-lusului!As vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc daca sotul nu e prezent?
Daca stii, trimite-mi un mail , ca nu stiu daca mai am timp de net saptamina asta.
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
leea_cv spune:
Multumesc fetelor (Mada,Gindacel)pt divulgarea procedurilor menite sa coaca marul.Ideea Addyei chiar mi se pare interesanta.Doar ca azi am avut vreme buna si asa ca ne-am plimbarit.Deci nu am avut timp de mere coapte.I-am cumparat si i-am facut piure din caisa+grep rosu+mango.A mincat el dar cam cu gura altuia.Ceva nu i-a placut,dar bineinteles ca nu imi dau seama ce.Ca de dastepta ce-s, i le-am introdus in meniu pe toate odata.Asa ca...capul face capul trage.
Acu doarme de vreo 3 ore.Ma tot miiiir.
Alinush ai grija ca io am patit-o.Am vizitat un copil racit si Tudor a capatat boala si s-a manifestat dupa o saptamina.Insa cred ca la voi a trecut deja.
Leea si Tudor (19.12.2005)