Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
Noki_Lara spune:
Pischi- da' e concurentza acerba pentru pozitia codasa la tabelul de greutate - fetitze! Taaare cred ca vreti sa ne-o luati inainte!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Raspunsuri:
Cristinamh eu ziceam sa lasam listutza doar pe site-ul facut de tine, pe geocities, ca sa nu o mai rulez eu de fiecare data pe prima pagina. Cine vrea s-o vada, se poate duce acolo.
addya sigur Nan-ul e 250 in Cora sau n-am inteles eu bine? Ca borcanasele le stiam mereu la 45.000 doar de Pasti au fost la oferta cu 38.
Ioana_77 daca e cald de ce sa n-o tii cu picioarele goale? Eu o tin, merg pe principiul ca e mai bine sa-i fie putin racoare decat sa transpire de caldura. Si chiar cred ca bble trebuie imbracat la fel ca adultii mai ales de la varsta asta, cand au inceput sa se caleasca.
Leea Ilinca papa branza cu banana, seara la 7-8.
Am incercat si cu borcanel de mar si piersica, dar bleah! Parca isi aduce aminte ca marul i-a dat diaree
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
Despre a fi sau a nu fi descult... Mie imi transpira talpile rau, asa ca imi ingheata la orice firicel de curent sau racoare. Daca e f cald afara, stau desculta cu o placere imensa, simt ca imi iau foc talpile cu sosete, fie ele subtiri. Pe principiul asta ii pun sosete lui bebe, ff subtiri cand e caldut, iar daca e chiar cald rau si soare, cum a fost in urma cu o saptamana, il las descult!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
pischi2003 spune:
Feli, dulcica foc Ilincutzu zambaret!!!!
Mai, io acu' datele pt. tabel un' le trimit??????? Cui, adica?
Noki din pacate asa e, o sa fim fruntase .... in coada listei. Da' ma bucur ca in afara de perioada aceea cu spitalul si raceala acu ia constant in greutate si in acelasi ritm (lento-lento). Incerc sa nu ma mai stresez, o sa am o fetita manechin, hi-hi.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Noki_Lara spune:
Noi am papat de pranz: cam pana in 100 ml de piure de legume, fara carne, insa, ca de cand i-am bagat vita ulta acum 2 zle si nu i-a placut, i-am scos-o de tot. Dar i-am pus conopida si i-a placut. Noi papasem si de la borcanase, dar si cea facuta de mami se pare ca e buna! Apoi 120 ml de laptic. Deci, cu totul, in jur de 200.Mami se declara relativ-multumita.si pleaca afara la plimbareala!
Cu plod cu tot, evident.
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
felicia74 spune:
pischi pe adresa: hornoiuc@rdsmail.ro
Multam ptr compliment!
Intrebare: cand deschid fereastra ca sa postez nu imi mai apar cele cateva smiles in stanga, asa cum se intampla pana acum. Trebuie sa apas pe show entire smile list (of, ce greu, hi, hi). Am facut eu ceva sau asa va apare si voua?
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
bb_alinus spune:
Citit doar pagina 8-9 si raspund doar lui:
Noki, eu am vazut Davinci Code alaltaieri seara, acasica ( nu spui cum ca mi-e jena ) si...am adormit la jumate. Cartea nu o citisem ca speram sa ma uit direct la film si sa imi placa. Dar nu e genul meu si pace!
Leea, am fost weekendul trecut la fetita bolnavioara, se numeste Lucie- si vaz ca missa mea nu a luat nimic. E drept ca alarma cu rubeola era tare falsa, nici vorba, insa fetita era racita si tusea rau. Avea o rinofaringita daca am inteles bine. Am evitat sa le punem in contact, insa tot in aceeasi casa au fost, asa ca...
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Sanary mai 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!
Madau ma bucur ca suntetzi ok si imi e dor de voi si abia astept sa vin acasa sa iesim in parc pana searaaaa. Aici stam in curte la aer curat dar...e cam frig. 15 grd pana acum. Bine ca e soare! DAr seara trage cate o ploaie!! Asta e!
Cuscra am o nora...o minune!! Daca ai sti cum se uita fi'miu la ea adineauri!!! Pe bune si fara gluma cand a aparut poza a facut niste ochi...Am vrut sa ii fac poza dar...aparatul era la distantza si l-am intrerupt si nu s-a mai benoclat apoi asa insistent. Cand ne mai vedem si noi???
Noi suntem ok, mancam de spargem, vorbim si urlam de se aude sus pe Tampa, intr-un cuvant suntem fericitzi.
Va pup simai intru poate maine dar...nu stiu.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
addya spune:
Fetelor, multumesc, m-am mai calmat cu piticu' puturos
Apropo de pitic puturos...doarme de la 11.30, manca-lar mama
Intru eu mai tare pe forum diseara, barbatul meu de de noapte la job, apuc si eu linistita la compul cu internet
Feli, ai citit bine, la Cora: NAN = 253.000 cutia de 400 gr, la Carefour aceeasi cutie este 199.000. Borcanelele Hipp la Cora sunt 47-50.000 (alea de fructe ) iar la Carefour sunt 38.000 (si nu e promotie)
Avem pozici noi, apare si masa de mancat luata de la Carefour ( e de la Brevi)
Iese cineva in IOR in jur de 17?
Va pupam
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan