Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca fii-mea e de COMA! A trecut din camera ei in hol, spre locul unde sunt io, la PC si cand m-am uitat la ea, molfaia de zor papucii mei!
Asta-i noua gaselnitza de ieri- cum sa parasim incinta camarutei noastre!

De azi vreau s-o pun in premergator, ca am primit unul de la MihailutzaT, pupa mama pe ea si pe BB Mihai!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Noki multam.Mama lui de mar.Deci ard gazul aproape degeaba.
Gindaco, peste gard am gasit-o,probabil cu bolta o aruncase.Da chiar asa????

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Noki cartea am citit-o , da' as fi vrut sa vad si filmul.Tu l-ai vizionat pe ce? DVD?
Ce zbenguita copchila ai!!!Si te plingi ca nu maninca.Daca e asa vioaie inseamna ca totul e bine.
Al meu a descoperit de ieri sa caste gura ca si cum ar plescai.Si toata ziua face asa.
Despre febra nu stiu ce sa zic.Dar nu cred ca e cazul sa o oindopi cu ceva.Dr mea zicea ca e normal ca uneori sa aiba pina la 37,5, fara motiv de alarmare.

Mergi la inceput

Gata! Am experimentat si premergatorul. A stat cuminte in fundic, cateva minute - 3-4, s-a jucat cu jucariile, apoi cand a inceput sa se miste monstrul, a inceput sa planga! Da' rau, nene! Cred ca s-a speriat! Las' ca o luam incetinel!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Leea- io l-am vazut la cinema. Pe DVD nu a aparut inca. stiu multi oameni care-l asteapta cu sufletul la gura! Dar la noi e in cinema si acuma...La voi nu a venit? Poate la Cluj?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

La cinema nu a aparut.Si drept sa iti spun mi-ar fi mai comod sa il vad acasa pe DVD, in pat.Oricum nu as avea cu cine lasa prucu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki si ma ziceai ca Saraly nu e mancacioasa. Vezi..mananca si papucei...draga de ea. Asta mi-a adus aminte de ce-mi povestea o prietena de-a mea care are un bebe de 9 luni acum, ea e o tipa super obsedata de igiena, sa nu bage mainile in gura, etc, si acu vreo 4 zile l-a gasit pe fiu-sau care ce credeti ca facea? Isi lingea de zor sandalutele cu care merge afara. Cica era plin pe bot de noroi.
Leea eu la inceput bagam marul in cuptorul mare, dar dupa ce am vazut ca stau dupa el cate o juma de ora sa se faca..l-am bagat la microunde si e gata in fix 4 min. Pai nu-i mai bine? Eu asa zic.
Dordia noi suntem bine, Ank la fel, a avut ceva examene am inteles, azi ne vedem sa mergem in parc. ptr Stefanelul mancacios!
Addya lasa baiatul in pace ca o sa se intoarca el si pe burta cand o avea chef. Fiecare bebe are propriul lui ritm, nu trebuie sa ne grabim. Uite de ex...eu nu am mers niciodata in 4 labutze, am trecut de la etapa stat in fund la mers in picioare. So....rabdare si tutun
Ancaloredana ai grija la Fluor. Odata inceput...obligatoriu trebuie sa-i dai zilnic pana la varsta de 14 ani. Eu l-as evita dar nu stiu cum e moda pe acolo.
Silvia noi venim in parc pe la 13 cred. Zic noi adica eu si cu Ank, si cu fetitzele bineinteles. Ne vedem acolo?

Gata, fug ca s-a trezit mancacioasa si n-am facut nimic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noki, pai tu o lasi sa mearga de-a busilea singura prin casa, nesupravegheata?! La mine ar fi dezastru daca ar face asa. Noroc ca inca nu merge. Cu premergatorul... al meu a inceput sa planga speriat cand a apasat pe butoanele cu melodii si s-a proptit cu coatele in ele, de nu se mai opreau! Iar volumul e cam tare la melodii si dumnealui are urechea mai fina, nu suporta zgomotele puternice. A stat el ce a stat si a suportat, dupa care a inceput sa urle si-i curgeau lacrimile siroaie! Asa ca am scos bateriile. Poti sa scoti in afara piciorusele fixe de la premergator, sa-l faci sa stea pe loc daca nu te uiti la ea. Daca te uiti si o ia din loc, incurajeaz-o, ca nu se mai sperie.

Leea, eu as face marul la cuptorul cu gaz, pentru ca cel cu microunde functioneaza pe alte principii si modifica structura celulara a alimentelor. Daca sunt paste, chiar ca nu ma doare. dar la mar as cam vrea sa-i pastrez ceva calitati nealterate. Insa stiu ca asta e un subiect delicat, asa ca precizez din nou: asa as face eu. Bunica mea ne facea mere coapte punandu-le pe plita. Le tot sucea din cand in cand pe toate partile. Asa ca (n-am incercat) poate merg facute in vas de fonta sau teflon, acoperite.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

!
Am venit si eu la sala (ca tot intreba cuscra de mine), azi fiind prima sedinta de . E o sala mai ieftinuta, dar cum se spune, cat dai atat face.
Primul aparat la care am evoluat a fost bicicleta. Am dat saua mai jos, lucru pentru care mi-au "multumit" musculosii prezenti deoarece s-a dereglat imaginea la tv exact cand fugea schumacher intr-o curba.
Apoi am mai tras eu de ceva fiare ptr spatic si muschii bratelor, dar asa incetinel, cate 1 minut, apoi stateam 10
Eram singura tipa "singura" de pe acolo. Mai e o fatuca dar venise si ea impreuna cu un domn nu ca mine nebuna singura intre Schwarzenegeri.
Insa, spre distractia mea, niciunul nu indraznea sa ma priveasca in ochi , fiecare se facea ca-si vede de trebi. Doar ca erau oglinzi peste tot si-i mai prindeam cand isi dadeau coate si se hlizeau.
Una peste alta sper sa fac eu vreo treaba cu fitnessul asta, poate mai rezolv spatele. Insa voi vedea cum ma simt dupa ce expira abonamentul asta (adica peste 3 saptamani).
Eu am mai facut fitness, nu ca sa slabesc (hi, hi, ce gluma buna!) ci pentru intarirea musculaturii, mai ales a spatelui unde, dupa cum am mai zis, sunt varza.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

CRISTINAMH, scuze ca raspund asa tarziu, pitica ramane cu sotul, care intra el in concediu paternal. Momentan, asa va ramane. Pana pe la 2 ani, mai vedem daca ramane asa sau reintru eu in concediu sau....

Am dus-o ieri pe Alex la control la doctorita si stam cam asa: acusica vaccin, pe 22 iunie. Am luat 200 gr. in 2 saptamani, sunt multumita. Adica avem acum 6.700 gr. (la 6 luni si 4 zile). Sunt in urma cu datele pt. tabel cu greutatea de la 5 luni da' stiu ca era mica-mica cresterea. O sa trimit destul de repede datele complete.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput