Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
ela27oana spune:
JOYYY IESIM AFARA???-nu ma suna pe mobil ca nu stiu unde e suna si nu raspunde nimieni,sper sa-l fii uitat aseara la nasi si sa nu- l fii pierdut iara
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:
Mneata si de la noi!
Tocmai mi-am luat portia de stress - prima pe ziua de azi - ca ai-am facut bunatate de iaurt cu capsuni si banana si nu a mancat decta 2-3 linguritze, si alea mai mult bagate pe gat. Noroc ca nu m-am enervat, ci am luat situatia ca atare, cu calm...
Baku - noi nu avem AC ca io una nu-l suport. Am la masina si nu-l folosesc niciodata. Fac un fel de alergie, in sensul ca imediat ma apuca stranutul, racesc instant.
Leea- cu disperarea, ce sa zic, sunt mai calma ca dorm mai mult si nu mai beau cafea, cum am baut sapt trecuta, in 3 zile. Io de felul meu nu beau cafea, nu stiu ce mi-a venit sapt trecuta, si iuite ca mi-a facut rau, m-a agitat mult. Brancica io i-o dau cam de 2-3 ori pe sapt. Dar i-o fac la 250 ml de lapte cu o singura pastile de calciu lactic si o lingura de iaurt. sa iasa mai pufoasa.
Addya- mai, nu dispera - asa cum au zis si fetele, fiecare bebe cu rtmul lui. Si la mine in gasca din parc sunt baietei cu ritmuri extrem de diferite de crestere, desi au ca aceeasi varsta. Unii merg, altii s-au ridicat, altii nu stau in fund...fiecare cum are chef. Si Saraly merge cu fatza, spatele, lateralele...etc, dar NU sta in fund. Nu-i place si basta! Alte lucruri se par muuult mai interesante.
Tania- branza si banana sunt suuuper la gust. Io lui Sarah ii dau intotdeauna banana, cu diverse alte fructe. Nu ne-am cosntipat, nici chiar combinate cu branza de vaci.
Meems- si noi avem 5 mese:
- 7 - laptic de la mami + bibe de 120 ml
- 10 - piure de fructe - cu branza de vaci, iaurt, cereale, diverse chestii
- 14 -piure de legume cu carnitza + lapte cam 100 ml
- 18 - doar lapte, cam 150-180 ml
- 22 - lapte bibe 240-280 ml.
Alinush- io ii dau carne zilnic. Galbenusul d eou mie dr mi-a zis ca sa-i dau doar un sfert, asa ca nu afecteaza carnea. Numai de la un intreg in sus nu se da in aceeasi zi cu carnea.
Bic - sorry pentru Smarandutza picatoare de pe masutza!Si noi tot cu silicoane suntem. Latexul s-a distrus destul de repede, iar acuma ne-am innoit parcul de biberoane, numai cu silicoane.
Bubamara- si pentru cazatura bebelinei tale!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
leea_cv spune:
Buna dimineata!
Meems, Gindacel so, alti bani alta distractie.Multumesc pt raspunsuri.Hilde si tie.
Bic sint scirboase rau tetinele din latex.Pe la ce biberoane am putut le-am schimbat si eu cu cele de silicon.Au mai ramas la chicco de latex,ca ei nu au din celelalte.Cel putin nu aici.
Alinush ati fost pina la urma in vizita la copila bolnava?Uitai cum o cheama.Relativ la cereale, cica sint bune de dat la prunci,insa al meu are interdictie din cauza de constipatie.
Intrebare: unele dintre voi dati mere coapte la bb.Cum? in cuptorul mare sau in cel cu microunde?Ca mi se pare aiurea sa pun o piticanie de mar in ditamai cuptiorul de aragaz.Dar daca trebe,trebe.
Leea si Tudor (19.12.2005)
leea_cv spune:
Baaaaai! Asa ceva......
Avea fii-miu suzeta in gura in patut.Adica ala al lui pliant.Si nu o gasesc nicaieri.
Noki_Lara spune:
Leea- ca bine zici: asa si arata maru meu copt: o piticanie in aragazul mare. Dar pana la urma s-a facut. Deci io folosesc aragajul cu gaz, nu cu microunde.
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
joy04 spune:
ELA, SPER ca l-ai uitat pe undeva de unde sa-lpoti recupera...
de iesit nu ies acuma, sunt inca in pijama, acum i-am dat suculetul....asa ca dupa 13.00....
daca termin si eu treaba, deschid YM.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Gandacel spune:
oops! Poate a aruncat-o undeva, mai departe, peste gard!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
Sunt mandra posesoare a una bucata copil marait raaaaaaaaau de tot + semi-febra de 37.5. Sa-i dau ceva? Mai stranuta din cand in cand, dar nu-i curge nasuc, nimik! Sta ca s-a dezvelit azi-noapte, bandita!
Leea - poate a aruncat-o prin camera, cu bolta. Sau cauta sub saltea. La noi s-a ascuns odata o jucarie acolo...
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
leea_cv spune:
Noki ma bucur ca esti mai bine.Cred ca dintre toate io stiu cel mai bine cum e sa cazi dintr-o disperare in alta.Insa venind vorba de cafea,sa stii ca nici io nu beau,dar daca totusi se intimpla zici ca-s nebuna de agitatie si nervi.S-ar putea ca asta sa-ti fi fost baiul.
Mai ce ziceti de 666? Prostii nu?
Stiti ceva? A aparut filmul codul lui Da Vinci? Pe ale voastre meleaguri ceva mai inaintate in civilizatie?
Nu ma uitati cu raspunsul despre mar.Ca vreau azi sa il incint pe Tudor.
Noki_Lara spune:
Leea- Codul a avut prmiera la noi pe 19 mai. L-am vazut in aceeasi zi, de la 0, la 2.30 noaptea!Bun, mie mi-a placut. dar nu bate nici pe departe cartea! Adica trebe citita cartea first, apoi filmul e ok.
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah