Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Angelica_g multumim pt galerie esti o dragutza, dar bebelina mea nu mai da semne ca vrea sa iasa. Azi am trecut pe papat ciocolata, poate o pacalesc.

Diana 39 si 2 zile cu Nicole Evelyn

HA! HA! HA! HA! HA!

ASA A ZIS SI COCUTICA!!!!!!!!!!!

DECI:

poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Roxana bebei nostri sunt mai incapatanatzi ce sa le facem??? Le place acolo in burtica. Dar vin ei o sa vezi. Abia astept sa-mi dai maine vesti ce si cum. Multa bafta iti tzin pumnii. Eu nu am probleme cu mersul, fata mea e ok, nu-mi da in col mereu, locurile preferate al ei sunt coastele si ficatul. Draga de ea, acolo are talpile si piciorusele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

luana m-am linistit...ma bucur ca nu s-a intamplat nimic...mi-a fost teama sa nu va fi prins ploaia torentiala, care pe noi ne-a prins, in asa hal incat radu nu mai vedea sa conduca....chiar ca ati avut noroc...
azi de dimineata m-a dus hop-top la cora si a luat aceeasi pompa de care povestesti...pe mine ma ustura pretul, mai ales ca eram hotarata sa nu cumpar acum si daca aveam nevoie dupa nastere sa o fi luat pe cea chicco cu care tu ai avut probleme...ne-am jucat putin cu ea pt ca radu era taaaaare curios cum e...prima data ne-am speriat ca nu merge, asta cand incerca el sa o fixeze....dupa care am incercat si eu si ne-am mai revenit...e ok si suntem multumiti de ea...ca nu desfunda canalele am inteles de la cursul pt mamici de la filantropia si asa cum mi-ai zis si tu am de gand sa apelez la ajutorul unei asistente cu maini dibace la spital...
mi-au placut mult pozele cu Hora...si asta chiar dupa ce radu imi spunea ca el nu crede ca o sa reactioneze copilul la ursuletul de plus, ca doar oricum el nu vede mare lucru...apropos, cum reactioneaza cainele vostru la Hora?
eu in continuare nu ma simt stralucit...si numar zilele...
ma doare frecvent cand se impinge in jos, ma dor salele de la greutatea burtii, dimineata in masina mi-e greata rau si frecvent am senzatia ca nu am aer + mi se infunda urechile...offff...
ma uit toata ziua la bebeii fetelor si mor de invidie...e adevarat ca toate au probleme ba cu alaptatul, ba cu kk, dar toate au minunea langa si o pot lua oricand in brate....eu nu am parte decat de lovituri in coaste, in col etc...nici o pozitie nu mai e confirtabila si nici macar in picioare nu mai pot pt ca ma dor foarte tare....
ce plangacioasa sunt....de cate ori ajung acasa ma apuca plansul la propriu...dar acum am prins momentul si va sacai pe voi cu prostiile mele...sorry!!!!!!!!!!!!!!

flori pt toata lumea: fetelor care au nascut, fetelor care urmeaza sa nasca, tuturor bebeilor si chiar si taticilor care ne sustin si ajuta in perioada asta....
va iubesc! nu stiu cum as fi supravietuit fara forumul asta...cu multe luni in urma, la inceputul sarcinii ziceam: eu nu o sa intru niciodata pe site-uri d'astea, ca nu sunt genul...si dupa ce o mamica de 2005 m-a sfatuit sa intru sa va intreb ce am pe suflet, totul s-a schimbat...in scurt timp ieseam la restaurant cu un grup de mamici...
si acum uite unde am ajuns? traim momente importante impreuna... si ne emotionam pt trecrea fiecareia de la graviduta la mamica ...
of...bat campii...
ma scuzati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Lacramioara, frumusete de baiat n-am ce spune... si mai seamana si leit cu mama lui . Sa-ti traiasca si sa ne vedem in curand la gradina botanica, la plimbare. Vad ca tu esti bine, activa cum te stiu, sunt curioasa daca poti sta si in cur .

Cocutica si Cocutel sa va traiasca copilul, sa va aduca numai bucurii si voi lui si multa multa sanatate.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Roxanaaaaaaaaa, ce faci mama? Mai nasti? Sau vrei sa inchei lista la mamici de mai-iunie ? Astept vesti si bebe de la tine. La fel si de la Diana79. Eu si Virgi, ne-am facut datoria ...

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Felicitari Zuzi si Cocutica pentru minunile pe care le-ati adus pe lume. Refacere rapida.

Lacri bine ai revenit acasa. Frumusel foc flacaul tau.

Luana esti mortala. Imi place la nebunie cum povestesti. Iar pentru Hora cea okioasa multi.

Aura(37) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Carmina...am ramas codasa. Bebe Catalin sta la mine in burtica bine-merci, se simte ca intr-un parc de distractii: mai trage de cordon, mai da cu capul in col, mai un picior la ficat...si cateodata da si din fund . De ce ar iesi?

Diana - eu am inceput sa ma pregatesc..din nou. Iar bagaj, coafat, manichiura-pedichiura, mai putin partea cu moralul..ca acum stiu cum stau lucrurile. Ii dau indicatii sotului despre cum sa surprinda momentele cheie din timpul expulziei. Sigur atunci o sa am timp sa ma si aranjez , nu cumva sa arat in poza ciufulita .

Roxana 40sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

felicitari COCUTICA si ZUZI::SA FIE FRUMOSI SI SANATOSI BEBEI VOSTRII!

cat despre noi tocmai facuram 2 saptamani si o baita de mama mama.....cu sampon si gel de dus si cremutza...ca nu ne lasara doctorii astia pana acum sa facem asa!cica nu-i bun sapunul pt bebei...si nici cremele...dar azi ne-am lafait....si mirosim frumos si suntem mumosi nevoie mare...promit sa pun poze....acum se duce si ma-sa sa faca baie ca imediat ne trezim si vrem papa.....ca el rade cand ma vede dar eu nu sunt decat "masa" pt el...adica fulga!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor! Am reusit (intre o mastita nasoala, un bebe mic si suparatel din cauza gazelor pe care il calmeaza numai daca sta la mami in brate si eventual cu nasucul la tzitzi.. si tone de vizitatori pe care sincer ii vreau dar ceva mai tarziu cand suntem bine) sa intru sa vad ce mai faceti. Am ramas incremenita cand am citit despre Mariuca lui Irinel.. numai ganduri bune de la noi si urari de sanatate grabnica si toata dragostea de mama.. cel mai puternic medicament!! sanatate multa si lui Rares al lui Florypop!!
Ne rugam pentru sanatatea voastra bebei scumpi, speram sa va faceti bine repede si sa readuceti bucuria in viata parintilor vostri.

Altminteri lucrurile evoluau bine, la ultimul control facut acum cateva zile Sofia noastra luase 500gr in greutate si 5 cm in lungime.. cred si eu daca mananca mai toata ziua..iar mami isi revine incetisor dupa o lupta scarboasa cu mastita, basca febra de 40.2C si frisoane si dureri si efecte secundare de la antibiotice..
Felicitari pentru bebei frumusei fetelor care au nascut de cand nu am mai apucat sa scriu: Virgi, Lyly, VoichiV, Shoricutza, Raalucutza, Neda, Zuzi, Florypop, OanaS , Adriella, DianaR, Gabi25, Catxo, Ela.. sper ca nu am uitat pe nimeni.sa va traiasca bebeii sa fie cuminti si sanatosi si sa va aduca numai bucurii.

Diana79 nu mai ai rabdare ?Vine bebe repede .. aici am mai auzit ca poti sa incerci sa mananci ananas, uneori ajuta!!oricum iti tinem pumnii stransi si facem galerie sa ai parte de nastere usoara!!

Uff gata cu pauza s-a trezit Sophie, si mai aveam atatea de zis..
pupici la toate si numai bine!!revenim curand!!

Cami & Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Cami bine ai revenit!! Ce mare a crescut Sofia. Sa mai pui si tu poze sa o vedem. Cat depre mastita ta, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta. Iti doresc insanatosire cat mai grabnica.

Roxana bafta multa maine.

Raalucutza asteptam pozele cu bebele Raul. Apropo voi cum il strigatzi? Raul sau Celestin???

Luana ai fata mare de acum ce sa mai a crescut de cand ai pus ultimele poze.

Carmina ma bucur ca esti bine si ca bebele Mihnea creste si e sanatos. Multi

Iulyp, Angelica, Stelutza, Nastad, Virgi, Doroti, Ioana, Papa si toate fetele va salut si va . Avetzi grija de voi.

Mergi la inceput