Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Cind aveti timp, roaga-l pe Florin Alexandru sa ne povesteasca si noua cum a venit pe lume atit de frumos.

Ok, te invitam la un pahar de ceai de chimen cu anason si-ti povestim

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Buna ! Astazi pe la 6 dimineatza a nascut si cocutica o fetita dragalasa . Nasterea nu a fost atat de lipsita de probleme pe cat ne-am fi dorit, dar pana la urma totul a fost bine. Medicul curant a fost ocupat, asa ca cocutica a fost asistata de medicul de garda (pe care nu-l mai vazuse pana atunci :D) si bebele a avut cordonul ombilical rasucit de doua ori in jurul gatului. Cocutica a reusit sa fenteze cezariana si a nascut normal. Bebelul are 3.250 kg si a reusit sa ia un scor apgar 9.

Cam atat pentru moment. A fost o zi luuuuuuunga si mi-e tare somn.

Felicitari tuturor mamicilor si le urez gravidutzelor o nastere fara surprize.

Cocutel (sotul cocuticii)

Cocutica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

FELICITARI mama cocutica si tati cocutel:))
Bine ai venit printesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Felicitari Zuzi si Cocutica, sanatate multa bewbelusilor(si voua, evident)

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

In primul rand elicitari tuturor mamicilor care au mai nascut !!! Scuze ca nu va retin, ca sunt zombi rau, cu 1-2 ore dormite pe noapte ...

Pitica trebuie hranita la 2 ore, si chiar daca nu se trezeste ea, trebuie s-o trezim noi, ca sa-mi stimuleze mie sanii sa produca mai mult. Saracuta si-a intrat in ritm si se trezeste acum aproape ceas ! Asa ca nu prea apuc sa dorm mai mult de 1-2 ore legate, si e groaznic ... mai ales pt mine care dormeam cate 12-13 ore pe noapte !!!

Deci, ca sa le raspund fetelor care mi-au daqt sfaturi despre alaptat: alaptez din 2 in 2 ore, dupa ce suge pitica ma mulg (cu
avent Isis) si ii dau la masa urmatoare din lingurita; sanul meu este foarte mare, si nu reusesc neam pozitia "culcat", plus ca la cat sunt de adormita intotdeauna, ar fi chiar periculos, nu garantez ca n-adorm.

Problema e ca n-am control asupra cantitatii pe care o suge pitica, sta cateodata 45minute la san, eu am impresia ca suge bine, nu-mi face rani, nu ma deranjeaza nimic, dar saracuta se pare ca nu trage nimic ... si ca urmare nu ia in greutate !!! asa ca atrebuit sa suplimentam cu lapte praf, Humana 1, dar mie mi se pare ca are un miros cam naspa, si nici nu se dizolva chiar bine n apa ... sa vedem maine la cantar daca am mai pus ceva ...

Mai scriu cand mai pot, acum ma duc, ca plange ...

Tin pumnii mamicilor care urmeaza pe lista !!!

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550863034&security=VLTchG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

FELICITARI ZUZI SI COCUTICA!!! SA TRAITI MULTI ANI, SANATOSI SI FRUMOSI!!!!

HAIDETI FETELOR: LUC2, DIANA, ROXANA!!!
Inca putin si terminam listuta!!!

Lacri BINE ATI VENIT!!! Alex seamana cu mami! Un dulce cu multa personalitate!!!

poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Boghisor las-o pe ea sa se trezeasca la cate ore vrea. Daca vrei sa stimulezi sanii mulge-te tu din doua in doua ore. Iar ea daca doarme mai mult va fi mai infometata si va manca de-adevaratelea, nu in joaca:) Si Sofu daca se trezeste prea repede molfaie sanii da de mincat neam. Cand se scoala la 4-5 ore se scoala direct tipand de foame.

SUCCESE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

FELICITARI COCUTICA. Sa-ti traiasca bebelushul, si voi sa va bucuratzi de el. Refacere usoara, si abia te asteptam acasa.
LA MULTI ANI ELENA!!!! Sa ai parte de ce e mai bun pe lumea asta.

Angelica_g multumim pt galerie esti o dragutza, dar bebelina mea nu mai da semne ca vrea sa iasa. Azi am trecut pe papat ciocolata, poate o pacalesc.

Diana 39 si 2 zile cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

FELICITARI ZUZI SI COCUTICA! SA VA TRAIASCA PRUNCII, SA FIE SANATOSI, MANCACIOSI SI FARA COLICI!

Cocutica - ma bucur ca ai fentat cezariana...e mare lucru!

Diana79 - vad ca noi ramanem printre ultimile...Eu merg maine la dr sa vad ce sentinta mai da...M-am saturat sa ma vaicaresc, practic nu mai pot merge deloc din cauza durerilor de col. Sper ca tu esti mai bine.

Lacri - of ce bine ca totul s-a terminat k si ai iesit din spital. Am fost tare fericita cand am vazut ca ai si postat si poza micului Alex. Of si cat imi doream sa-l vad si la maternitate! Stiam de Lili pentru ca mi-a spus dr ca a nascut. Asa mi-e dat sa ma chinui mai mult...dar va fi bine si la mine..

Luana - ma omori zau asa cand te pui pe povestit! Haioase atunci cand le citesti, dar cred ca te paralizeaza pe moment...ideea e ca eu tot trag invataminte.

Zax - merci pentru incurajari. Curand ma voi lada si eu cu bebe Catalin pe aici.

Roxana 40sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Am intrat pe forum si-am inceput asa: sa plang citind randurile scrise de George la Generale, sa ma bucur de progresele lui Mihaita al Nedei de la topicul nostru (e un erou cu chip de inger; Doamne-ajuta si de acum incolo!), sa rad din nou cu lacrimi de "patania" Luanei si-apoi sa ma intristez de neputinta Bogdanei si a altor mamici care trec prin astfel de momente...
Aaaa...,Luana, principesa Hora nu putea sa fie altfel decat cu personalitatea ta...; cam grabita sa exploreze necunoscutul...
Nu stiu cum reusiti voi sa pozati "cupilul" cu ochii deschisi! Cand reuseste sa stea cu ei mari, hop si eu cu foto... iar ea si-i strange repede sub ploape din cauza de lumina de blitz!

Ma rog, nu are importanta!

Sa va spun de ce m-am apucat sa-mi insir iar mesajele printre gravidutze nerabdatoare: am fost la dr! Cica e tot galbena (BB-na)! Eu o vad numa' neagra, iar ochii nu-i mai prind deloc deschisi suficient de tare ca sa-i ginesc galbejeala din albeatza! Bilirubina-bat-o-vina cica e in prop. de 10-12% in sange (aprox. ochimetrica de medic avizat!) si n-au ce sa-i faca: nu-i nici de lampa si nici de-ngrijorat! Da'-i pb. dk nu trece pana face o luna (adik peste 4 zile)!
Alta-i vestea: CICA FENOBARBITALUL NU FACE NIMIK, DIMPOTRIVA: II MARESTE STAREA DE SOMNOLENTA SI O PUTUROSESTE LA MANCAT! Mi-a ordonat sa nu-i mai dau!
Si o concluzie: e posibil sa fie de la mine (incopatibilitate sangvina intre mama si plodu'). Daca nu trece (da' tb s-o duc la dr ca sa confirme trecutul, ca eu nu-mi dau seama) sa incerc s-o dau pe formula 3 zile (bien-sur eu sa ma mulg si sa pastrez).

Acuma SFAT: fetelor cu bb-ei noi, duceti-i des sa-i vada un ochi de medic! (o data pe sapt. - macar o asistenta,ceva...) ca sa nu patzitzi ca mine, sa luati drept naturala fatza de galbejita a odorului...
Ca cica dupa ce face bb o luna si icterul tot atat, incep sa se ridice semne de intrebare cu privire la afectarea sistemului nervos. (Doamne-fereste si pazeste!) Asa ca nu prea-i o treaba de glumit, chiar daca dr.-ii de familie zic: "A! ceva normal! o sa treaca"...

Irinel, ma rog pt voi si Mariuca !

Flory, Domne-ajuta si pt tine si Rares! Sa va aud cu vesti bune!

Multa sanatate Neda si Mihaita! Si celorlalte mamici ci gazulici!

Bogdana, draga de tine! Las' ca o faci fotomodel! Ai vazut "manechinuitele" ce slabe sunt si cum se straduiesc sa nu ia nici cele 160g / an in greutate Sa vezi ce repede o sa creasca, chiar si cu zbuciumul asta comun prin care treceti!
Dumnezeu sa va ajute sa papati bine sa va faceti mari, cuminti si linistiti!

Ufff! ce de-am mai scris!
Scuze!!! Cine n-are timp sa sara peste...

poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput