Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

IulyP- multumesc.....a fost durerea de cap pe care o aveam inainte sa-mi vina rusii. Acum sper sa nu-mi vina asa repede. Ce bine mi-a fost 9 luni...nu m-a durut nimic.

pentru tine si burtica ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inaioana iti sunt recunoscatoare pt promptitudine...acum m-am mai linistit dar cred ca maine stau acasa...
de sunat nu am sunat la nayel pt ca e deja tarziu si mi-e jena...mai ales ca au mai trecut...
cat despre anuntat, normal...am cateva numere de telefon si va scriu de indata ce pot...
uf, ce sperietura am tras...
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Gata am citit si eu povestioarele. Frumusele fok.
Ioana esti o norocoasa cu o fetita asa intelegatoare. Un din partea mea la copilasii tai.
Magg bine ca totul s-a terminat cu bine si ca v-a ajutat Bunul Dumnezeu sa ajungeti cu bine acasa dupa atatea peripetii. Multa sanatate la bebele tau cel luptator.

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor am intrat sa va zic ca am fost la medic si nimic nou. Mi-a ascultat inimioara la bebe si mi-a luat tensiunea ATAT. Am intrebat-o ca daca nu nasc si ea a spus sa stau linistita ca nasc eu in 2 sapt.
Ce sa mai sunt tare suparata ca nu mi-a spus mai multe sa stiu si eu la ce sa ma astept.
Cam atat. Astept acum, si nu mai am rabdare sper sa vina clipa mai repede sa-mi tin bebelusha in brate. am citit asa ce ati scris dar nu pot raspunde acum ca nu am o stare prea buna.

Va pup si noapte buna

Diana 39 si 4 zile cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Aura, am si eu o rugaminte la tine.Cand o pot gasi pe doctora ta?Ca doc meu mi-a recomandat sa ma duc la ea cand nu e el si bineneteles c nu e si eu vreau si eu un control ca parca ar fi ceva in neregula.Ar fi bine daca ai stii unde s-o gasesc in Medgidia.Multumesc.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Cristina ai grija si mai stati si voi fetele p'acasa ! Multa odihna maine si sa va refaceti fortele!

Andreea cu Petra 36+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Va multumesc pentru gandurile frumoase si pentru rugaciunile voastre. Va pup pe toate, mamici si burtici si va doresc numai bine.

Pupici la toate.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ralucutza am vazut pozele cu Raul. E scump rau de tot, dupa mine seamana cu amandoi. Sa va traiasca si sa va bucuratzi de el.

Iulyp,Virgi si la toate fetele merci mult pt incurajari. Sper sa nasc si eu mai repede ca ard de nerabdare sa-mi vad bebelusha.

Diana 39 si 5 zile cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Virgi multumim,si Luana e dragalasa foc.Si eu am patit la fel cu bubitele si cu respiratie prea rapida la bebe,se mai ineca cu aier,ne speriam,dar nea linistit pediatra,ca-i normal,eu am plans cand iam vazut bubitele,asa-i la primul copil,eu intru in panica repede.Te
Marilena si Robert (2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Arabela dr. mea a revenit in C-ta ieri. Cabinet are doar in C-ta din cate stiu eu, la policlinica Provita, unde de fapt si merg, iar la Medgidia in spitalul orasenesc(de fapt cred ca e si singurul de acolo nu stiu) cred ca o gasesti in fiecare dimineata. Oricum azi si maine mi se pare ca e de garda pentru ca initial propusese dansa cezariana pt. 7 sau 8 iunie la alegerea mea, iar eu am ales 12. E o super femeie si dr. La cabinet in C-ta o gasesti joi dupa ora 16. Daca vrei mai multe detalii sau nr. de tel. anunta-ma.
Imi pare rau sa aud ca ai probleme.

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput