Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

pliz help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu am apucat sa intru azi, dar la nevoie...

am ajuns acasa dupa o zi de job, sunt in saptamana 38...

si... faceam ceva de papa pt mine si sot, cand...

o durere infioratoare in jos...ceea ce cred eu ca este col...de fapt am senzatia ca ma doare pana la iesire...ma inteapa tare....ma lasa si ma ia iar...
dar atunci cand incepe (pot fi mai multe intepaturi la rand...) ma doare atat de tare ca urlu de durere...m-am speriat...ce naiba am...efectiv ma cocsez de durere si astept sa treaca...nu pot nici sa ma asez, ca tot aia e...

va rog sa ma ajutati...a mai avut cineva asa ceva?
sunt speriata si nu stiu daca e normal sau nu...toata ziua am zis ca simt rau si ca eu cred ca o sa nasc in curand...dar ce se intampla de fapt?

sper sa mai fie cineva pe aici sa-mi raspunda....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nu e si burtica tare in timpul durerii? Sa nu fie contractii!
Eu zic sa il suni pe Nayel imediat, sa ii descrii exact simptomele si sa vezi ce zice!
Si..sa ne anunti si pe noi!
Tinem pumnii!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

La Multi Ani!!!! BB Catalin!!!!! Felicitari mami Claudia. Sa fiti fericiti si sa va aduca numai bucurii.

Diana79- tin pumnii stransi sa fie totul bine. Curaj si sa ai o nastere usoara, asemeni Claudiei.

Mergi la inceput

La mine e ora 4:00 am....m-am trezit dupa o zi ingrozitoare (dureri de cap), n-am citit totul inca..dar maine recuperez.

Norocul meu ca ieri a fost sotul liber si a avut grija de bb, ca eu n-am putut sa deschid ochii de la o durere stupida de cap. Acum sunt ok..si sunt pe forum cu bb in brate. Astazi implinim 3 saptamani....si avem 3,85 kg....stiu asta ca ieri cu noaptea-n cap..am facut-o pe mami paranoia si am fost la pediatru - motiv( bubite rosii pe piele, voma de 2 ori pe zi, respiratie dificila in anumite momente), rezultatul..copil sanatos ( e normal la varsta ei), pediatru zambitor....."sunteti la primul bb???, ca de la al treilea...nu mai treceti pe aici..cu asa probleme"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri.
Ioana eu cred in curent pentru ca m-a prins de cateva ori si tare naspa m-am mai simtit(dureri de cap infioratoare).

Zax fruntea sus colega, doar o sa se intample o minune, nu?
Apropo eu fac cezariana si-s programata luni pe 12, joi acum stabilesc detaliile cu doctorita care azi a revenit in oras(am mai scapat de un stres). Aaaaa eu inca mai iau gynipral, am inteles ca tu nu. Uite unmare de la mine asezonat cu mult optimism.

Cristina intepaturi d'astea dureroase in col am si eu in fiecare zi si noapte. Nu sunt de neglijat deloc. Suna dr. asa cum a zis si Ioana si explica-i. La mine intepaturile nu sunt insotite neaparat de intarirea burticii, so....

Merg acu' sa ma delectez cu 2 povestioare. Poate mai revin, daca nu, va zic de pe acum somn usor la si o noapte linistita la

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

ioana nu mi-am dat seama daca am in acelasi timp contractii...
dar pot sa-ti spun ca in ultimul timp mi se intareste foarte des burta...eu am presupus ca astea sunt contractii si nayel a zis ca e normal ca se pregateste....

intre timp au trecut durerile...

Mergi la inceput

Wow...Marilena....super bb Robert...e un dulce si e tare dragalas.

Iubirea mea:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/4dfcscd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Virgi imi pare rau pentru starea naspa pe care ai. Uite un de la mine sa treaca repede.

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Adriella- multa sanatate, sa te refaci repede. Felicitati.....La Multi Ani!!! bb Octavian

Mergi la inceput

iulyp si eu am tot timpul...

numai ca la astea am urlat de durere...au fost altfel...

oricum de cand am scris m-am intins in pat si m-am mai linistit...
burta insa e tensionata...

multumesc de ajutor

Mergi la inceput