Mamici de mai-iunie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Adriella - felicitari si bine ai venit acasa. Imi pare rau pentru problemele cu febra. trebuie sa fie totusi o explicatie. Multa sanatate.

Doroti - asa este - stateam cu frica de pe la 25 de saptamani sa nu nastem si acuma nu mai vrea sa vina.

Carmen Cita - chiar ma intrebam pe unde umbli ca erai pe listuta. Iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si un bb perfect.

ralucutza - frumusel foc prichindelu. Mai ales in paturica roz

iulyp - si tu soro!!! si tu stii cand nasti. Chiar ca o sa raman singura p'aci. Ma bucur ca a venit doc ta in oras si te-ai linistit. Eu maine merg la doc ca e de garda. Sa vedem poate, poate cine stie...
si eu te si o de la mine.

Diana79 - pai cred ca doc are dreptate. In doua saptamani maxim nasti . Mult nu mai e, dar orisicat... Da, de ce nu ti-a facut un tuseu sa vada starea colului?

zax 38+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Luana ai rezolvat cu crema? Si eu tot flatulin am inteles ca se cheama. Cum ai trecut peste ziua de ieri?

zax 38+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maximilian spune:

Salutare tuturor!
Stiu ca n-am mai dat nici un semn de viata in ultimul timp, dar am devenit mamica.
Pisicuta mea.. TEODORA - IOANA s-a nascut pe 29 mai la SpitaluL Sfintii Constantin si Elena prin cezariana...ca altfel nu s-a putut.
La nastere am avut 4070gr si 57 cm si am primit nota 9.
Acum ne stresam cu alaptatul si se pare ca au inceput colicii.
Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor.

Incerc sa pun si o poza, dar nu sunt sigura ce o sa reusesc.

Mergi la inceput

WHAO MAXIMILLIAN - ce fetita mare ai. Cred ca ii vin lucrusoare de trei luni
Bine ai venit acasa. Refacere rapida si mult laptic!!!
Teodora Ioana - sa fii o fetita sanatoasa si mancacioasa!!!

zax 38+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Felicitari maximilian pentru grasunica ta. Bine ai venit pe lume Teodora_Ioana. Se pare ca e cel mai marisor bebe din gashka.

Zax se pare ca maine e zi importanta pt. amandoua, mergem la control. Mai stii ca nu o fi si luni la fel? Nastem amandoua?

Diana79 ce mai faci? Nici o contractzie la orizont?

Aura(38) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Asa e Iulyp. Maine- marea zi! La ultima eco mi-a mutat DPN pe 12 iunie. Deci cine stie - poate nastem in aceeasi zi.
Faza e ca nici o contractie, nici un semn, nici un dop... nimik

Doar o stare groaznica de nervi si nerabdare!!!!!!!

zax 38+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Doroti multumim de complimente...Sa stai linistita ca la cat e de frumoasa fata ta nu ramane ea fara pretendenti , va trebui sa te inhami cu rabdare si cu un par ca sa ai grija de ea .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

zax, merci de grija. am luat, intr-adevat, flatulin se cheama. cred ca e buna si pentru membre protezate, pentru frectie, stiti vorba aia...

altfel.. treaba sta cam asa: eu am ezitat indelung inainte de a ma hotari sa fac un copil din mai multe motive, unul dintre cele mai importante fiind lipsa rabdarii. mi-am spus ca sunt prea baba, ca nu mai am rabdare ca la 20 de ani, ma vedeam ca nu mai am chef nici cu cainele meu sa ma joc si ma intrebam cum as rezista eu la un copil plin de energie si de intrebari, iar raspunsul era ca nu ma vedeam rezistand. ei bine... revin la uluirea admirativa fata de natura, cum le aranjeaza ea pe toate! pai dupa niste luni de racnete din astea, pe care, spre stupefactia mea totala, le suport extrem de calm si bine, spuneam ca dupa luni de de-astea, intrebarile si hai sa ne jucamul ala deja par un miraj, o fantana in desert...
asa ca ata ete, colicile nu prea trec cu nimic. nici nu se stie, de fapt, ce sunt. eu nu cred in ideea de colici, oricum. adica ce, stomacelul ala mititel digera trei saptamani bine merci si pe urma cade pe ganduri si zice: eu sunt mic, nu pot digera laptic??! hai, sa fim seriosi
nu mai spun ca toti colicii astia se aduna grup dupa 7 seara. pana la 7 le doarme de numa numa. adica ce, astia lucreaza numai in schimbul doi? eu cred ca, de fapt, il asteapta pe ta-su sa vina de la munca, pe principiul "share everything".
ca sa rezum, avem aici o "dr.Hora and mr.horror", ziua e un inger, imi vine sa o trezesc de drag si sa ii mestec manutzele si mutriza aia cu strambaturi, iar seara.. nu-mi mai vine nimic...
gravidutzele mele dragi, mai odihniti-va, va asteapta nopti grele. da or trece ele, nu?!

maximilian, felicitari! whauu, da harnica ai fost! las' ca e bine, am inteles ca e mult mai usor cu bebe mai mare (dupa nastere, evident!!!)

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Gata Luana ma duc la somn. Sa nu ma prinda cumva nedormita

zax 38+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DIANA79 multumim mult de aprecieri!dragutza ca de obicei!

ZAX stii tu povestea cu fetitza careia i-a crescut putza in 5 luni de stat in burta?este povestea bebelui meu care a iesit baiat dupa ce ma-sa a cumparat numai haine de fetitze!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Mergi la inceput