Mamici de mai-iunie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
Steluta spune:
quote:
Originally posted by adriella
Multumesc Steluta ,te mai rog sa corectezi data mea de nastere este 15-06-1975, UM 21-08-2005, si am nascut cu anestezie generala
Cu placere, Adriella!!
Rog si pe celelalte fete, daca mai gasesc greseli sa mi le semnaleze, caci listuta este destul de lunga cu o groaza de date, astfel ca se mai strecoara cate una, alta.

Steluta
37s+.
raalucutza spune:
am fugit repede ca doarme puiutzu' sa pun niste pozici cu noi....puteti sa le vedeti!

RAALUCUTZA&
RAUL CELESTIN (21 mai 2006)
Carmen Cita spune:
Salutare la toata lumea !
N-am mai intrat de ceva timp, asa ca vreau in primul rand sa le felicit pe noile mamici ZUZI, VOICHIV, FLORYPOP, LYLY, COCUTICA, MONNICA si ROXANA CLAUDIA 

FELICITARI PENTRU VOINICI SI PRINTESE 

!! SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOASI, DRAGASTOSI SI MANCACIOSI! IAR VOI SA AVETI LAPTIC FARA NICI UN FEL DE PROBLEME PENTRU EI !!!
Se apropie si la noi funia de par
...ca numai maine nu-i poimaine ...adik pe 8 la taiere !!! "Noutatea" e ca va fi la CFR2, cezariana cu dr. Nayel Isreb, din motive de stresuri (ale mele
) legate de plecarile dese si recente in strainatate ale dr. Tutunaru ...la care a trebuit sa renunt cu mare parere de rau
... dar adevarul e ca nu m-au tinut nervii sa risc o nastere prin cezariana cu medicul de garda de la Elias... Desi a trebuit sa aleg intre doi medici buni, nu a fost o decizie usoara, pt ca eu il apreciez in continuare f mult pe dr. T ca fiind un profesionist de exceptie
, care mi-a insuflat multa incredere de-a lungul sarcinii. Sper ca am luat o decizie buna ... oricum de-acum asta e, zarurile au fost aruncate!
Bineinteles ca am citit cu sufletul la gura povestile care mai de care mai emotionante ale mamicilor care si-au facut timp
sa ne impartaseasca din experienta lor din spital - multumim mult 
!! Magg, Inaioana si Luana 

dupa cum banuiti, am cascat ochii
in mod special la povestile voastre foarte instructive pt mine.
Magg imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa emotii cu micutul Nichita care s-a dovedit inca odata a fi un luptator
! Multa sanatate la amandoi si bb Nichita sa se faca bine cat mai repede !

Oricum povestea ta m-a cam pus pe ganduri, desi mai citisem cate ceva nu prea grozav despre sectia de neonato de la CFR2 ![]()

mi-am zis ca pana la urma nu e dintre cele mai rele spitale... Sper
sa fie totul OK cu bb Eliza ca sa nu avem prea mult de-a face cu respectiva sectie...
Ceea ce urez tuturor
care se pregatesc de marea intalnire ... Deci nastere usoara si bb-i sanatosi si voiosi
!
Carmen
37+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
marrycalu spune:
Vivighe,si la mine e rosu de aproape 2 sapt.si eu stiu ca nu trebuie sa fie asa,am inceput sa ametesc,si azi am sunat medicul si a zis sa iau vitamina K si clorocalcin si sambata sa merg la echo,a zis cai ceva normal,ca asa e la unele femei din cauza endometrului,sau ceva de genul.Si iau si fier,tot hema,sper sa-mi treaca,ca nu le mai suport,astea nu sunt lohii.Tie ce tia spus medicul?Sa-ti traiasca fetita frumoasa.
Raalucutza,sa-ti traiasca baietelul,e un dragalas
Marilena si Robert(2 mai 2006)
Carmen Cita spune:
Iar am uitat sa-mi modific semnatura
! Deci avem 39 fix azi, adik Eliza va veni pe lume la 39 sapt si 2 zile.
Luana daca mai stii ceva de Liana-Shori si de Ana, spune-mi si mie te rog, ca eu tot le-am dat mesaje de frica sa nu sun si sa nimeresc ca nuca-n perete...da' n-am nici o veste
... Cand s-a intamplat (otita Anei adik...)? Sper ca nu e nimik grav...
Carmen
39f cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
Carmen Cita spune:
Apropos de povestile nasterilor ... Inaioana e dulcica-foc draga ta de Katja
cum are ea grija de fratiorul ei!
Luana si povestea ta m-a bucurat ... mai ales ca dr. Nayel s-a dovedit a fi prompt si pe faza ...deci vesti bune
!
Adriella multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede

! Felicitari 
pentru Octavian Radu voinicul tau cel inaltut !
Carmen
39f cu Eliza
in burtik
A.C spune:
Steluta , , modifica si la mine data mea de nastere.M-am nascut pe 3 .07.1980.
Multumesc si SANATATE CAT CUPRINDE TUTUROR !
Alina , 37 +6 zile
vivighe spune:
Am sunat-o pe Alice si mi-a zis sa ma duc joi sa ma vada ca cica nu prea trebuia sa fie asa.M-a intrebat daca fac febra sau am dureri si am zis ca nu si asta e bine.Asa...la prima "vedere"(auzire) cica se pare ca mucoasa uterului(endometrul) nu s-a refacut inca.La ciclu se reface datorita influentei hormonilor.Acu e posibil sa intarzie refacerea asta din cauza ca hormoneii nu si-au reluat activitatea ca inainte si ca posibil sa trebuiasca sa stimulam cumva chestiunea asta(probabil sa iau niste pastilutze).Oricum nu se pronuntza pana nu ma vede si a zis si ea ca poate trebuie sa fac o eco.Io am tot luat Osteovit(si asta are si vit. K),si Fe tot'hema-asta mi s-a terminat si am inceput tardiferon da asta ma constipa rau si am renuntat la el mai ales ca nici bebe nu mai face kk,si vad ca tot nu da semne sa se opreasca.
Magg...ai un bebelush luptator.Sa-ti traiasca si sa fie cat mai ferit de intamplari de genul asta.A suferit mititelul destul.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
26octombrie spune:
intru iute cu o intrebare: stie cineva cum se numeste alifia aceea anticolici? repede, pana nu inchide la farmacie....
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
Steluta spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
intru iute cu o intrebare: stie cineva cum se numeste alifia aceea anticolici? repede, pana nu inchide la farmacie....
Cred ca fetele vorbeau de Flatulin sau ceva de genul asta.

Steluta